Razno

Razlaga sporočila – brezplačna napoved

SMS vedeževanje

Danes samo za vas odkrivam, kakšno posebno sporočilo skriva diamant, ki ste si ga izbrali. Preberite si, kaj vam sporoča, nato pa v prihodnjih dneh usmerite energije v stvari, ki vam pomenijo veliko!
Te zanima podrobnejši vpogled, kaj te čaka v prihodnosti, kakšno bo leto 2020 in kje se skrivajo sladki trenutki življenja? Preberi, kaj moraš storiti. >>

V nadaljevanju si preberi sporočila predmetov s čajanke.

Sporočilo pod številko 1

Veliko truda in energije ste v preteklem obdobju vložili tako v druge kot tudi v svoje osebne cilje in začeli se boste zavedati, da ste si na ramena naložili prevelika bremena, ki vas počasi, a vztrajno vlečejo k tlom. Zdaj je čas, da ukrepate, da premislite, kam si želite še vlagati čas. Najti pa boste morali tudi več časa zase, za počitek in za stvari, ki vas napolnijo s pozitivo, navdihom, harmonijo.

Kajti zavedati se boste morali, da vas bo nenehen stres in nemir slej ko prej vodil do prelomnice, kjer vam bo telo samo pokazalo, da potrebuje počitek. Zato ne ignorirajte prvih signalov in se začnite bolj poslušati!

Sporočilo pod številko 2

V prihodnjih dneh ničesar ne boste prepuščali naključju, kajti v sebi boste začutili novo strast, nov zagon, ki vas bosta vodila skozi življenjske situacije do nove prelomnice. Ta prelomnica bo predstavljala odločitev, ali ostajate na trenutni poti, katero ste si zgradili v preteklosti, ali pa v sebi najti pogum in stopiti izven te začrtane poti, izven cone udobja. Presenetilo vas bo, kam vas to lahko pripelje.

Prav je, da verjamete vase in da si zaupate, vendar pa boste morali biti pazljivi, da zaradi te samozavesti ne boste sprejemali nepremišljenih odločitev, ki bi jih na dolgi rok samo obžalovali. V mislih imejte rek: Počasi se daleč pride.

Sporočilo pod številko 3

Prišli boste na točko, kjer boste dobili občutek, da se je vse postavilo na svoje mesto, na pravo »pozicijo« in zato boste dobili jasen vpogled na celotno dogajanje okoli sebe. Ta preobrat vam bo prinesel nekoliko več pozitivne energije, samozaupanja in dobre volje. S to energijo boste lažje prišli do vseh želenih zaključkov in veselili se boste na novo začrtanih ciljev in svežine, ki jo boste lahko vnesli v svoj vsakdan.

Prav je, da ste pripravljeni na te zaključke, na to novo energijo, a zelo pomembno je tudi, da vas tekom tega dogajanja ne zanese previsoko med oblake, kajti s tem bi le izgubili pogled na celotno dogajanje, nadzor.

Sporočilo pod številko 4

Odnosi bodo tisto področje, okoli katerega se bo vrtelo nekoliko več vaše pozornosti. Kajti začutili boste potrebo po tem, da bolj pokažete svojo naklonjenost in svojo skrbnost do drugih. Več časa si boste vzeli za osebe, ki vam veliko pomenijo, ki so vam blizu, kajti to bo obdobje, ko boste želeli opustiti še zadnje dvome in se v odnose podati nekoliko bolj sproščeno in brezskrbno.

Prav je, da se zavedate, da morda vsi ne bodo takšni, kot bi si sami želeli, kot boste sami pričakovali, zato bo to obdobje lahko tudi čustveno naporno, kajti lahko se prekinejo vezi, ki so se skrhale že zaradi preteklih dogodkov.

Vzemite si čas za bližnje, ki jih povabite na sprehod, čaj, klepet ob kavi. Čajanko velikokrat povezujemo z brezskrbnim druženjem, kjer se ljudje sprostijo in kjer odmislijo vse težave in skrbi. Naj vam bodo ti predmeti s čajanke v opomin, da si morate večkrat vzeti čas tako zase, kot svoje bližnje, ter jim povedati, koliko jih imate radi, koliko vam pomenijo. Kajti živimo v tempu življenja, kjer se velikokrat prepozno zavedamo, koliko časa je minilo in katere vezi so se skrhale povsem po nepotrebnem. Ukrepajte, dokler ni prepozno!

Vsakdo ima na eni točki v življenju v mislih stvari, ki ga bremenijo. Prisotna je potreba, da se osvobodi skrbi, ki jih ne more nujno deliti s svojimi bližnjimi ali prijatelji. Osvobodite svoj um teh skrbi. Pogovorite se z našimi izkušenimi svetovalci. Ne veste, kaj vprašati? Kliknite tukaj!

Vas zanima, kaj vas čaka v prihodnosti? Se sprašujete, kakšne spremembe in izzivi vas čakajo? Pošljite SMS s ključno besedo PRIHODNOST na številko 4242 in odkrijte, kaj vas čaka. Odgovor boste prejeli takoj!