Razno

Razlaga sporočila – brezplačna napoved

SMS vedeževanje

Danes samo za vas odkrivam, kakšno sporočilo skriva srček, ki ste si ga izbrali. Preberite si, kaj vam sporoča, nato pa bodite pozorni na svoje občutke v prihodnjih dneh. Upajte si jih izraziti v vsej svoji veličini. Ne potlačite jih ponovno v podzavest.
Te zanima podrobnejši vpogled, kaj te čaka v prihodnosti, kakšen bo zaljubljeni FEBRUAR in kje se skrivajo strastni trenutki življenja? Potem klikni tu in si preberi, kaj moraš storiti. >>

V nadaljevanju si preberi sporočila srčkov.

Sporočilo pod številko 1

V tem obdobju boste morali upočasniti svoj življenjski tempo in poskrbeti za to, da boste obstajali in bili pozorni na trenutno dogajanje okoli sebe. Smiselno je, da se ne podajate brezglavo v nove odločitve, da se ne naprezate in ne hitite. Kajti spoznali boste, da sprememb ne boste mogli doseči na silo, ampak boste morali najprej vzpostaviti notranje ravnovesje in šele to vas bo usmerilo v pravo smer.

Ključno je, da ste pozorni predvsem na svoje poslovno področje, ki bo v teh dneh v toku nestabilnosti. Ne odločajte se nepremišljeno, kajti velika možnost je, da boste te odločitve lahko kasneje obžalovali.

Sporočilo pod številko 2

V obdobju, ki sledi, se boste počasi začeli zavedati vseh pravilnih odločitev, ki ste jih sprejeli v preteklosti in zavedati se boste začeli vseh poti, ki so vas izoblikovale v osebo, kakršna ste dandanes. Bolj boste začeli ceniti malenkosti, ki so vam bile do zdaj zelo samoumevne in predvsem veliko pozornost boste dajali na same odnose, kjer boste več delali na tem, da okrepite vezi z bližnjimi.

Smiselno je, da v odnosih delate na hvaležnosti in radostnih energijah, kajti okoli sebe imate osebe, ki so vam stale v preteklosti ob strani tudi v težkih časih in čas je, da jim posvetite več svoje naklonjenosti, časa.

Sporočilo pod številko 3

Obdali se boste v svoj mehurček, v katerem bo vladal neki vaš univerzalni ritem in dinamika, ki vam bo najbolj ustrezala. Nobena situacija ali oseba vas v tem času ne bo mogla vreči iz tira, kajti na vse dogajanje boste gledali zelo sproščeno, optimistično in to pozitivo boste želeli prenesti tudi na ostale ljudi. Vsega, česar se boste lotili v tem obdobju, boste usmerili v pravo smer, zato le pogumno!

Zelo pomembno pa je, da se zavedate, da pri vsem tem ne smete drugim vsiljevati nekega svojega mnenja in pričakovanj, ampak naj sami izrazijo najprej željo, da si želijo vaše pomoči in vašega nasveta.

Sporočilo pod številko 4

Počasi se boste znebili vseh negativnih občutkov, ki so vas bremenili in zavirali zadnje obdobje in začeli se boste zavedati, da je okoli vas veliko več pozitivnega, kot pa ste si do zdaj upali priznati in se zavedati. S tem ko boste svoje misli in pričakovanja usmerili v pozitivne življenjske tirnice, vam bodo le-te vračale pozitivne rezultate, o katerih ste do zdaj le sanjarili, si jih po tihem želeli.

Prav pa je, da se zavedate, da to, kar oddajate v okolje, to tudi prejemate nazaj. Torej, če se boste vsega lotili s strahom in negotovostjo, bodo taksni tudi rezultati. Zato delajte na sebi, da boste na življenje gledali radostno, odprto!

Podobo srca povezujemo z romantiko, ljubeznijo, čustvi in ljubljenimi osebami. Zato naj vam bodo ta srca v opomin, da morate v prihodnje svoja čustva nekoliko bolj jasno izražati in v odnosih vse doreči sproti. Kajti če boste ta čustva samo potlačili vase, vas bodo slej ko prej preplavila in vas povsem ohromila. Zato se s čustvenimi situacijami soočajte sproti, predvsem samski pa si upajte povedati simpatiji, da vam je všeč. Veliko odnosov se ne razvije zaradi neizrečenih besed.

Vsakdo ima na eni točki v življenju v mislih stvari, ki ga bremenijo. Prisotna je potreba, da se osvobodi skrbi, ki jih ne more nujno deliti s svojimi bližnjimi ali prijatelji. Osvobodite svoj um teh skrbi. Pogovorite se z našimi izkušenimi svetovalci. Ne veste, kaj vprašati? Kliknite tukaj!

Vas zanima, kaj vas čaka v ljubezni? Se sprašujete, ali vas ljubi? Pošljite SMS s ključno besedo LJUBEZEN na številko 3040 in odkrijte, kaj vas čaka. Odgovor boste prejeli takoj!