Razno

Razlaga sporočila – brezplačna napoved

SMS vedeževanje

Danes samo za vas odkrivam, kakšno posebno sporočilo skriva darilo, ki ste si ga izbrali. Preberite si, kaj vam sporoča, nato pa poskrbite za to, da boste v prihodnje bolj izražali svoja čustva, misli, da le-teh ne boste le potlačili vase.
Te zanima podrobnejši vpogled, kaj te čaka v prihodnosti, kakšno bo leto 2020 in kje se skrivajo sladki trenutki življenja? Preberi, kaj moraš storiti. >>

V nadaljevanju si preberi sporočila daril.

Sporočilo pod številko 1

V prihajajočem obdobju bo zelo pomembno, da boste na celotno dogajanje okoli vas pogledali nekoliko bolj objektivno in z različnih zornih kotov. Vse ne bo tako, kot bo videti na prvi pogled, zato bo pomembno, da ne vztrajate trmasto samo pri svojih mislih, ampak da poslušate tudi ljudi okoli sebe. Le tako boste predvsem v odnosih naredili velik napredek, ne boste tako sebični.

Prav je, da poslušate tudi druge ljudi, kajti le tako bo celotna zgodba in celotna podoba dogajanja dobila vse plati in le tako boste videli, s kom se resnično ujamete in od koga se lahko še marsikaj naučite.

Sporočilo pod številko 2

Občutek boste imeli, da vas neka situacija ali pa celo neka oseba zelo vleče nazaj v določeno obdobje, ki ga želite pozabiti in se čim bolj oddaljiti od le-tega. Zato zdaj ne bo časa za to, da samo čakate, da ta občutek mine, ampak boste morali sami narediti korak naprej in narediti prvi korak. Zdaj bo čas, ko se boste lahko uspešno postavili zase in ujeli val energij, ki vas bo ponesel mnogo dlje, kot si upate sanjati.

Pri vsem tem bo zelo pomembno, da boste znali pokazati veliko mero poguma in odločnosti, kajti ne boste smeli vztrajati samo v določeni coni udobja, ampak morate pogledati izven le-te. Čakajo vas lepe priložnosti tako v poslu kot tudi financah.

Sporočilo pod številko 3

Največje darilo, ki ga lahko v prihodnjih dneh namenite komurkoli, je čas, ki ga boste vložili vase. Kajti v novo leto ste vstopili zelo dinamično in skoraj pozabili nase, zato bo zdaj čas za to, da nekaj naredite zase, za svojo dušo. Prav je, da ponovno najdete tisto pristno povezavo s seboj, s svojim telesom in svojimi mislimi. Presenečeni boste, da boste v tem stanju prišli do marsikaterega spoznanja in odgovora na vprašanje, ki vas teži.

Pri tem bo zelo pomembno, da se vam nikamor ne mudi, kajti vzeti si boste morali toliko časa, kolikor ga boste potrebovali za to, da vzpostavite to vez. Lahko skozi meditacijo, sprehode v naravo, branje knjig,…

Sporočilo pod številko 4

Bolj aktivno se boste začeli zavedati, da preteklosti ne morete spreminjati in zato je bistveno, da ne dopustite, da le-ta kreira vašo srečo v sedanjosti. Predvsem na področju odnosov bolj občutite ta vpliv in zato bi bilo dobro, da premislite, čemu boste še namenjali svoj čas, energijo in pozornost. Tako se boste bolj jasno osredotočili na odnose, ki resnično nekaj veljajo in jih poglobili.

Pazite torej, da se v odnosih ne boste oklepali preteklosti, kajti to bi vas držalo le na točki pasivnosti, kjer bi vedno znova samo sanjarili in zidali gradove v oblakih. Zdaj je čas, da opustite to negativno in naredite korak naprej!

Darilo za valentinovo je velikokrat zelo precenjeno, kajti vse prevečkrat se le-ta enači z materialnimi dobrinami in vse prevečkrat je poudarek samo na tem dnevu zaljubljencev. Naj vam bo to darilo opomin, da bi bilo dobro, da svoji ljubljeni osebi vsakodnevno kažete svojo naklonjenost in da si večkrat vzameta čas samo zase. Kajti nobeno darilo ni tako dobro darilo kot čas, ki ga lahko preživita en z drugim in naj bo le-ta uporabljen aktivno. Upajta si začiniti odnos z nečim novim!

Vsakdo ima na eni točki v življenju v mislih stvari, ki ga bremenijo. Prisotna je potreba, da se osvobodi skrbi, ki jih ne more nujno deliti s svojimi bližnjimi ali prijatelji. Osvobodite svoj um teh skrbi. Pogovorite se z našimi izkušenimi svetovalci. Ne veste, kaj vprašati? Kliknite tukaj!

Vas zanima, kaj vas čaka v ljubezni? Se sprašujete, ali vas ljubi? Bo to Valentinovo posebno? Pošljite SMS s ključno besedo LJUBEZEN na številko 4242 in odkrijte, kaj vas čaka. Odgovor boste prejeli takoj!