Napoved

Razlaga sporočila – brezplačna napoved

SMS vedeževanje

Danes samo za vas odkrivam, kakšno sporočilo skriva maska, ki ste si ga izbrali. Preberite si, kaj vam sporoča, nato pa razmislite o tem, kdo ste, kaj si želite, kaj vas žene. Odložite masko, ki jo morda nosite zunaj domačega okolja in se preprosto sprostite.
Te zanima podrobnejši vpogled v prihodnost in kaj vse te še čaka? Potem hitro klikni sem in si preberi, kaj moraš storiti. >>

V nadaljevanju si preberi sporočila mask.

Sporočilo pod številko 1

Pred vami je obdobje, kjer boste spoznali, da ste se ujeli v pasiven tok energij, kjer celotno vaše življenje teče v določeni rutini in v le-tej ne najdete več svoje sreče, zagona in svoje iskrice. Zato bo zdaj ugodno obdobje, da to rutino spremenite in da počasi začnete vnašati spremembe, svežino in nove navade. Vse to bo zelo pozitivno vplivalo tudi na vaše področje počutja. Več boste imeli energije.

Zelo pomembno je, da se ne prepustite samo še bolj tej rutini, kajti pasiven pristop vam ne bo prinesel uspeha in sreče. Zdaj bo čas, da ukrepate in zato je prav, da stopite iz svoje cone udobja, da poslušate svojo intuicijo.

Sporočilo pod številko 2

Počasi, a vztrajno se bliža konec leta, vi pa se boste vse bolj začeli zavedati, da vam letos  ne bo uspelo izpolniti vseh ciljev, ki ste si jih zadali. Še posebno tistih, ki so povezani z vašimi znanji, poslom ali financami. Namesto da obupate, naj vam to da motivacijo za to, da si na novo postavite prioritete in pa da se raje osredotočite na en cilj, kot da energije razpršite v več teh.

Pri vsem te bo ključno, da osvojite nove lekcije. Življenje ne more biti vedno predvidljivo in vse ne more iti vedno znova po načrtih, vendar pa to še ne pomeni, da lahko kar obupate. Vedno se da najti nova pot, ki vas pripelje do zastavljenega.

Sporočilo pod številko 3

V dneh, ki prihajajo, boste veliko bolj okrepili svojo povezanost z naravo in v njej boste tudi našli sprostitev in način, da svoje telo, svoje misli razbremenite vsega stresa, ki se je zgrnil na vas. Ta povezanost z naravo bo vse bolj in bolj rasla in vnesli boste novo rutino, novo dejavnost v svoj vsakdan, ki vas bo napolnila s pozitivo, z novim zagonom. Zato le negujte to vez in se čim več gibajte v naravi, na svežem zraku.

Vsi ljudje okoli vas te vezi oziroma povezanosti z naravo ne bodo razumeli in bodo vašo željo po umiku lahko napačno razumeli. Zato bo pomembno, da ste jasni, da si jasno zastavite, kdaj boste imeli čas zase, kdaj pa boste odprti za druženje.

Sporočilo pod številko 4

Odnosi bodo tisti, ki bodo pri vas v ospredju in vidi se, da boste vsak svoj trenutek prostega časa namenili druženju s prijatelji ali bližnjimi. Pomembno je, da ta čas aktivno izkoristite in pa da se obkrožite z ljudmi, ki bodo v vaše življenje doprinesli pozitivne energije, nova znanja in vas podprli pri osebnih ciljih. Torej kakovost druženja naj vam bo tu na prvem mestu, kajti drugače, bi se lahko le čustveno izčrpali.

Samote v prihodnjih dneh ne boste najbolje prenašali in zato boste morali biti pazljivi, da na druge ne boste delovali nekoliko preveč nesamostojno, kot da vas morda vedno znova nekdo drug usmerjati po vaši poti.

Vsakdo ima na eni točki v življenju v mislih stvari, ki ga bremenijo. Prisotna je potreba, da se osvobodi skrbi, ki jih ne more nujno deliti s svojimi bližnjimi ali prijatelji. Osvobodite svoj um teh skrbi. Pogovorite se z našimi izkušenimi svetovalci. Ne veste, kaj vprašati? Kliknite tukaj!

Vas zanima, kaj vas čaka v ljubezni? Se sprašujete, ali vas ljubi? Pošljite SMS s ključno besedo LJUBEZEN na številko 3040 in odkrijte, kaj vas čaka. Odgovor boste prejeli takoj!