Razno

Razlaga sporočila – brezplačna napoved

SMS vedeževanje

Danes samo za vas odkrivam, kakšno sporočilo skriva ljubljenček, ki ste si ga izbrali. Preberite si, kaj vam sporoča, nato pa bodite pozorni koliko pozitivne energije in hvaležnosti lahko dobite s strani živali (in pa tudi s strani rastlin).
Te zanima podrobnejši vpogled, kaj te čaka v prihodnosti, kakšno bo prihajajoče obdobje in kje se skrivajo nepozabni trenutki življenja? Potem klikni tu in si preberi, kaj moraš storiti. >>

V nadaljevanju si preberi sporočila ljubljenčkov.

Sporočilo pod številko 1

Upali si boste stopiti iz vseh svojih okvirjev in pričakovanj, kajti v sebi boste našli zelo močno in pozitivno energijo, ki vas bo popeljala iz cone udobja. Upali si boste tudi sanjati, kajti zavedali se boste, da boste našli način, da vse to tudi popeljete do resničnosti. V tem obdobju se vam nič ne bo zdelo nedosegljivo, zato boste dobri v vsem, česar se boste lotili, hkrati pa boste k sebi pritegnili tudi nove osebe.

Zelo pomembno je, da v tem obdobju ne prestopite svoje osebne meje oziroma da ne greste preko sebe. Kajti to bi vas lahko popeljalo samo do izgorelosti. Le spočite misli in jasen um vas bosta peljala do uspeha.

Sporočilo pod številko 2

Sarkazem bo univerzalni jezik, s katerim se boste izražali v dneh, ki prihajajo. Veliko boste dali to, kaj si drugi mislijo o vas in želeli boste, da imajo pozitivno mnenje. Skrili se boste za določeno masko samozavesti in nedostopnosti, ki vas lahko pelje v zelo neuspešno sodelovanje tako v poslu kot tudi v zasebnem področju. Zato pazite, da boste znali ostati pristni, boste znali poslušati tudi druge.

Zelo pomembno je, da se zavedate, da nimate vedno samo vi prav in da ste pazljivi pri besedah, ki jih usmerjate proti drugim, kajti nagnjeni ste k temu, da boste nevede užalili osebe okoli sebe, brez da bi se tega zavedali.

Sporočilo pod številko 3

Družabnost je tista, ki bo v teh dneh postavljena v ospredje pri vas in zato boste obveznosti za trenutek ali dva povsem postavili na stran. V življenje si boste želeli vnesti nove vzorce in dinamiko, s katerimi boste vzpostavili nove oblike odnosov in želeli si boste povečati krog ljudi okoli sebe. Prav je, da pri tem ostanete pristni, da se z ljudmi povežete preko skupnih zanimanj, dejavnosti.

Zelo pomembno je, da se zavedate, da boste pristne odnose zgradili samo, če boste znali ostati z nogami na realnih tleh in pa če se ne boste pretvarjali, da ste nekaj, kar v resnici niste. Zato ostanite pristni!

Sporočilo pod številko 4

V tem obdobju boste uspešno zaključili določene osebne projekte in dejavnosti, zato boste na plano nekoliko bolj spustili svojo igrivo in pozitivno plat osebnosti, s katero boste preplavili vse okoli sebe. Ljudje se bodo v tem obdobju radi vračali v vašo družbo, radi bodo preživljali čas z vami, kajti dojemali vas bodo kot osebo, ki veliko da na humor, ki jih navdihne s svojim optimizmom in pozitivnostjo.

Prav pa je, da na tej točki znate vzpostaviti ravnovesje. Torej ne smete samo bežati stran od odgovornosti in pomagati samo drugim, nase pa kar pozabiti. Vseeno imejte jasno postavljene prioritete.

Nekateri izmed vas imate doma katerega izmed ljubljenčkov s fotografije, spet drugi ste le-tega imeli nekoč. Zato se zagotovo zavedate, da z njihove strani lahko dobite veliko brezpogojne ljubezni in pozitivne energije, ko vam vsi drugi obrnejo hrbet. Vendar pa se morate vsi tudi zavedati, da so ljubljenčki živa bitja, zato je zanje potrebna tudi velika mera odgovornosti in časa, predvsem pa, da jim sami ne smete obrniti hrbta, ko vas potrebujejo. Zato vsi tisti, ki se za ljubljenčka še odločate, premislite ali imate vse pogoje, čas za le-tega?

Vsakdo ima na eni točki v življenju v mislih stvari, ki ga bremenijo. Prisotna je potreba, da se osvobodi skrbi, ki jih ne more nujno deliti s svojimi bližnjimi ali prijatelji. Osvobodite svoj um teh skrbi. Pogovorite se z našimi izkušenimi svetovalci. Ne veste, kaj vprašati? Kliknite tukaj!

Vas zanima, kaj vas čaka v prihodnosti? Se sprašujete, kakšne spremembe in preobrati vas čakajo? Pošljite SMS s ključno besedo PRIHODNOST na številko 3040. Odgovor boste prejeli takoj!