Razno

Razlaga sporočila – brezplačna napoved

SMS vedeževanje

Danes samo za vas odkrivam, kakšno sporočilo skriva žival, ki ste si jo izbrali. Preberite si, kaj vam sporoča, nato pa bodite pozorni, da boste v prihodnjih dneh srečo iskali v malenkostih.
Te zanima podrobnejši vpogled, kaj te čaka v prihodnosti, kakšen bo prvi spomladanski mesec in kje se skrivajo magični trenutki življenja? Preberi, kaj moraš storiti. >>

V nadaljevanju si preberi sporočila živali.

Sporočilo pod številko 1

Čustva so bila pri vas v ospredju v preteklosti, zdaj pa bo na vrsto prišel hladen in jasen razum. Svoje ideje boste želeli pretvoriti v realnost. Da boste dosegli želeno, bo bistveno predvsem to, da se boste znali odpreti za osebno, poslovno rast, da boste spodbujali lastno ustvarjalnost in da se boste pripravili na nove poti, nove začetke. Pri vsem tem je ključno, da v sebi najdete ravnovesje, ker boste le tako najbolj produktivni.

Paziti pa boste morali predvsem na to, da se popolnoma ne boste izolirali od čustev in da ne boste namesto osebne rasti spodbudili svoje kritične, osamljene plati in plati, kjer bi občutili veliko praznine.

Sporočilo pod številko 2

V ospredje bo pri vas prišla vaša živahna, spontana, radovedna in zgovorna plat osebnosti, s katero boste z lahkoto navezovali nove stike in se obdali z novim krogom ljudi. V svojo okolico boste izžarevali prav posebne in pozitivne energije, kot sonce boste razsvetlili svojo »oblačno okolico«. Zato boste zelo zaželena družba in to bo obdobje, ki bo ugodno tako za nova poznanstva kot tudi za nove ljubezni.

Pri vsem te bo ključno, da se zavedate, da vsem ne bo všeč ta vaš žar v očeh, in to optimistično razmišljanje, zato bodo v ospredje lahko prišli tudi ljudje, ki bodo ta žar pri vas želeli ugasniti, vas zavirat. Ne prestrašite se teh oseb.

Sporočilo pod številko 3

Perfekcionizem bo tisti, ki vas bo spremljal čez prihajajoče dni in zato boste tako od sebe kot tudi od drugih pričakovali veliko mero urejenosti in organiziranosti. Že vnaprej si boste jasno strukturirali potek dni in dogajanja in ničesar ne boste prepuščali naključju. Predvsem v poslu boste delovali zelo profesionalno, nadrejeni/sodelavci se bodo lahko zanesli na vas. Medtem ko v čustvih bo vladalo nekoliko več hladnosti, nedostopnosti.

Zavedajte se, da popolnoma vsega v življenju ni mogoče načrtovati in zato bo zelo pomembno, da obvladujete to svojo plat osebnosti, če ne želite na okolico delovati zelo predvidljivo, materialistično, skoraj že dolgočasno.

Sporočilo pod številko 4

Dogajanje v prihodnjih dneh boste dojemali kot nekakšno novo pustolovščino, skozi katero se boste prebijali zelo lahkotno, samozavestno in z veliko mero samostojnosti. Nobena ovira vam ne bo previsoka, nobena težava prevelika in vse boste dojemali kot lekcijo, ki jo morate osvojiti, ker vam bo odprla neka nova vrata v prihodnosti. Ozrite se okoli sebe, kajti s tem razmišljanjem boste lahko navdušili veliko ljudi.

Pri vsem tem bo zelo pomembno, da boste znali ostati z nogami na realnih tleh in da boste znali delati na iskrenosti. Ne samo v odnosu do drugih, ampak tudi do sebe. Vprašajte se, ali pri določeni zadevi vztrajate zaradi okolice ali zaradi sebe.

Živali s fotografije so si tako zelo različne, a hkrati znajo določene zelo dobro funkcionirati skupaj, živeti v sožitju. Zato naj nam bo to v opomin, da smo si tudi ljudje zelo različni in da medtem ko določeni stremijo k enim ciljem, enemu pogledu, so na drugi strani osebe, ki imajo popolnoma drugačne cilje, drugačno mnenje in s tem ni nič narobe. Poslušajmo drug drugega, spoštujmo se in se hkrati spodbujajmo, da vsak izrazi svoje potenciale in s tem doprinese vsak svoj košček mozaika k boljši prihodnosti.

Vsakdo ima na eni točki v življenju v mislih stvari, ki ga bremenijo. Prisotna je potreba, da se osvobodi skrbi, ki jih ne more nujno deliti s svojimi bližnjimi ali prijatelji. Osvobodite svoj um teh skrbi. Pogovorite se z našimi izkušenimi svetovalci. Ne veste, kaj vprašati? Kliknite tukaj!

Vas zanima, ali se ujemata? Se sprašujete, ali vas ljubi? Bosta ustvarila trden odnos? Pošljite SMS s ključno besedo UJEMANJE na številko 3040. Odgovor boste prejeli takoj!