Napoved

Razlaga sporočila – brezplačna napoved

SMS vedeževanje

Danes samo za vas odkrivam, kakšno sporočilo skriva sadež, ki ste si ga izbrali. Preberite si, kaj vam sporoča, nato pa v prihodnjih dneh vnesite v vsakdan vsaj eno novo navado, ki bo povezana z boljšim počutjem (več tekočine, gibanja, počitka, pozitivnega razmišljanja).
Te zanima podrobnejši vpogled v prihodnost in kaj vse te čaka spomladi? Potem hitro klikni sem in si preberi, kaj moraš storiti. >>

V nadaljevanju si preberi sporočila sadežev.

Sporočilo pod številko 1

Domišljija je tista, ki vas bo vodila v prihajajoče dni in zato boste le-tej povsem pustili prosto pot. Povezali se boste s seboj in z umirjenimi energijami okoli sebe in z le-tem boste ustvarili podobo, kako se želite videti v prihodnje. Vse to bodo spremljala močna čustva in vaša ustvarjalnost vas bo ponesla v slikanje, risanje, pisanje. Preko tega boste izražali svoje misli, občutke, vidik vsega, kar si želite.

Pri vsem tem pa ne pozabite, da morate ostati z nogami na trdnih in realnih tleh, kajti le tako boste svoje ideje lahko pospremili v realnost. Torej prav je, da ne izgubite pristnega stika z realnostjo, stvarmi, ki vas obdajajo.

Sporočilo pod številko 2

V življenju si boste v teh dneh želeli vzpostaviti določeno materialno in finančno varnost, zaščito. Veliko boste razmišljali o svojih bližnjih, katerim boste želeli zagotoviti kar se da največ stabilnosti (tako v finančnem kot tudi čustvenem smislu). Zato se boste povsem usmerili v finance in tudi v to, kaj pravijo drugi o vas. Veliko vam bo pomenilo to, kako vas drugi vidijo oziroma da vidijo vaše uspehe in prizadevanja.

Pri tem pa pazite, kajti navzven lahko vaša dejanja delujejo povsem drugačna, kot pa si jih sami želite predstaviti in kaj hitro lahko izpadete kot zelo materialistična oseba, ki pozablja na to, kaj je v življenju res pomembno.

Sporočilo pod številko 3

Veliko poudarka boste v teh dneh namenili aktivnosti. Tako v smislu aktivnega pristopa, da dosežete želen napredek, kot tudi aktivnosti v smislu dobrega počutja in z njim povezane dejavnosti. Več časa si boste vzeli za to, da ugotovite, kaj vam ustreza in katere slabe navade vse predolgo opravičujete in jih vlečete za seboj. V tem obdobju bo ugoden čas, da naredite rez s preteklostjo in vse to negativno opustite.

Pri vsem tem pa pazite, da ne boste delovali preveč strogo do sebe in da si na ramena ne boste naložili preveč stvari. Raje naredite en manjši korak v želeno smer, kot pa večjega in povsem v napačno smer.

Sporočilo pod številko 4

Odnosi bodo zaznamovali prihajajoče dni in do izraza bo prišla vaša nekoliko bolj prilagodljiva plat osebnosti. Lahko bi rekli, da bo vaša meja tolerance zastavljena zelo visoko in zato boste zelo zaželena družba. Okolica se bo k vam obračala po nasvet in usmeritev. Svoje težave in dvome boste velikokrat (v glavi) reševali v poznih večernih in nočnih urah, zato boste lahko opazili težave z nespečnostjo, kronično utrujenostjo.

Pomembno je, da ne dopustite, da bi bili čez dan povsem zaposleni z drugimi in da bi s tem pozabili nase. Kajti ne dopustite, da izgubite sebe, samostojnost. V teh dneh boste znali uporabiti tudi svojo iznajdljivo plat in se izvleči iz še tako nemogoče situacije.

Vsakdo ima na eni točki v življenju v mislih stvari, ki ga bremenijo. Prisotna je potreba, da se osvobodi skrbi, ki jih ne more nujno deliti s svojimi bližnjimi ali prijatelji. Osvobodite svoj um teh skrbi. Pogovorite se z našimi izkušenimi svetovalci. Ne veste, kaj vprašati? Kliknite tukaj!

Vas zanima, kaj vas čaka v prihodnosti? Se sprašujete, kakšne spremembe in preobrati vas čakajo? Pošljite SMS s ključno besedo PRIHODNOST na številko 3040. Odgovor boste prejeli takoj!