Razno

Razlaga sporočila – brezplačna napoved

SMS vedeževanje

Danes samo za vas odkrivam, kakšno posebno sporočilo skriva krof, ki ste si ga izbrali. Preberite si, kaj vam sporoča, nato pa poskrbite, da se v prihodnjih dneh ne boste skrivali za nevidnimi zidovi, ampak postavite mostove do svojih ciljev!
Te zanima podrobnejši vpogled, kaj te čaka v prihodnosti, kakšna bo pomlad in kje se skrivajo sladki trenutki življenja? Preberi, kaj moraš storiti. >>

V nadaljevanju si preberi sporočila krofov.

Sporočilo pod številko 1

V okolico boste izžarevali prav posebno toplino in pozitivne energije. Znali se boste posvetiti malenkostim, ki napolnijo tako vaše srce kot tudi vašo dušo, zato ne boste imeli težave reči NE vsem stvarem in osebam, ki vam v tem trenutku ne bodo predstavljali prioritete. Enkrat za spremembo boste sebe postavili na prvo mesto in se obdali z osebami, ki vam bodo v navdih, inspiracijo. Z njihovo pomočjo boste prišli do novih idej za prihodnost.

Pazite pa, da pri vsem tem ne boste popustljivi in da se ne boste preveč spraševali »Kaj bodo pa drugi rekli«, kajti to v tem času ne bo pomembno. Zavedajte se, da bi stres in negotovost samo vodili v osebni zlom.

Sporočilo pod številko 2

Čustva bodo tista, ki vas bodo vodila v prihodnjih dneh, vendar pa pazite, kajti v ospredje bodo prišla nedefinirana čustva, ki bodo lahko vodila v določeno mero naivnosti. Hitro se boste znali »obesiti« na eno lepo besedo in iz nje izpeljati velike upe in pričakovanja. Zato vas bo okolica lahko hitro nadvladala in vas usmerjala popolnoma po svoje, izkoristili bodo vašo prijaznost sebi v prid.

Pazite, kajti s temi naivnimi čustvi boste na okolico delovali zelo nezrelo oziroma hitreje bodo znali prepoznati vaše šibke točke, na katere bodo lahko hitro udarili. Izogibajte se ljubezenskim trikotnikom, ker se boste opekli!

Sporočilo pod številko 3

Delali boste na svoji karieri in osebnih ciljih, ki jih boste zaupali le redkim osebam. Na plano bo prišla vaša razumskost, odločnost, natančnost in skrbno si boste naredili že vnaprej jasen načrt. Ničesar ne boste prepuščali naključju in zato boste na določene osebe naredili zelo pozitiven vtis. Kajti oddajali boste energije varnosti in zaupanja. V tem obdobju si boste odprli nova vrata, skozi katera lahko pridete do stabilnosti, obilja.

Čustva boste na tej točki postavili na stran in zato pazite, da ne boste na okolico delovali preveč togo, predvidljivo in čustveno nestabilni. Komunikacija bo tu imela ključno vlogo, da boste uspešno uskladili vsa življenjska področja.

Sporočilo pod številko 4

Velikokrat delate na tem, da ne obstanete samo na eni točki življenja in zavedate se, da k temu pripomore predvsem to, da si širite svoja obzorja, da berete, da velikokrat stopite izven svoje cone udobja in delate na tem, da si pridobite nova znanja, nove izkušnje. Tudi v prihodnjih dneh se boste znašli pred novim izzivom, ki bo od vas zahteval veliko pozornosti in na novo osvojena znanja in veščine. Z njimi boste bližje ciljem!

Pri vsem tem je ključno, da se zavedate, da boste družabno plat osebnosti nekoliko postavili na stranski tir in da se boste lahko soočili z očitki, da ste zelo izolirani, nečustveni, neodločni, dolgočasni…

V življenju je vse povezano z določeno mero ravnotežja in prav je, da se tega držimo tudi pri samem prehranjevanju. Krofi sami po sebi velikokrat vzbujajo negativne misli v ljudeh, kajti dojemamo jih kot nekakšno pregreho, a zavedajte se, da če imate slab dan, lahko samo ena malenkost, samo en krof dvigne razpoloženje in vam da nov zagon. Zato si brez očitkov v prihodnjih dneh privoščite krof in naj vam bo edina skrb ali bodo na njem čokoladne mrvice, preliv ali kaj tretjega. Ohranite ravnotežje!

Vsakdo ima na eni točki v življenju v mislih stvari, ki ga bremenijo. Prisotna je potreba, da se osvobodi skrbi, ki jih ne more nujno deliti s svojimi bližnjimi ali prijatelji. Osvobodite svoj um teh skrbi. Pogovorite se z našimi izkušenimi svetovalci. Ne veste, kaj vprašati? Kliknite tukaj!

Vas zanima, ali se ujemata? Se sprašujete, ali vas ljubi? Bosta ustvarila trden odnos? Pošljite SMS s ključno besedo UJEMANJE na številko 3040. Odgovor boste prejeli takoj!