Razno

Razlaga sporočila – brezplačna napoved

SMS vedeževanje

Danes samo za vas odkrivam, kakšno sporočilo skriva simpatična pošast, ki ste si jo izbrali. Preberite si, kaj vam sporoča, nato pa poskrbite, da se v prihodnjih dneh ne boste toliko obremenjevali z drugimi, ampak bolj s svojimi navadami, vzorci!
Te zanima podrobnejši vpogled, kaj te čaka v prihodnosti, kakšna bo pomlad in kje se skrivajo magični trenutki življenja? Preberi, kaj moraš storiti. >>

V nadaljevanju si preberi sporočila simpatičnih pošasti.

Sporočilo pod številko 1

Zadovoljstvo in ponos bosta tisti lastnosti, ki bosta pri vas ta čas stopili nekoliko bolj v ospredje. En razlog bo to, da boste že videli sadove preteklega dela, drugi razlog pa bo to, da boste ponosni nase, da niste dopustili, da vas negativa okolice zvleče v neki mehurček, kjer bi se smilili sebi in obstali na mestu. Pred vami bodo nove poti, vendar premislite ali so vaše nove ideje že dozorele za uresničitev ali bi jih bilo bolje še bolj izoblikovati.

Kajti pri vas bo ključno, da pazite, da z nogami ves ta čas še naprej hodite po realnih in trdnih tleh prihodnosti, kajti le tako se ne boste opekli in le tako boste poskrbeli, da vas ne bi čustva potegnila v višave, vas zmedla.

Sporočilo pod številko 2

Središče dogajanja boste morali za nekaj časa postati vi sami. Kajti trdnjava, ki ste jo zidali dlje časa, se vam je porušila in čas je, da prevzamete odgovornosti za to, da le-te niste gradili na utrjenih tleh. Zdaj ne bo časa za izgovore, ampak za analizo in premislek ali vaše prioritete še sovpadajo s to potjo, po kateri ste ves ta čas korakali ali pa ste v tem času spremenili svoj pogled na stvari in boste stopili na novo pot. Stvari boste začeli razvijati od začetka.

Zelo pomembno je, da tu ne poizkušate iz ostankov te trdnjave zgraditi nove, kajti tudi ta se bo slej ko prej porušila. Priznati si boste morali, da tu ne boste smeli iskati bližnjic, ampak vas do uspeha ponese le razum, znanje, prave informacije.

Sporočilo pod številko 3

Obdobje, ki je pred vami, bo zahtevalo veliko mero notranje moči in discipline, kajti želeli si boste priti dlje, ustvariti več stabilnosti in hkrati najti svoj notranji mir. Da boste uspešno uskladili svoje poslovno in zasebno področje, boste potrebovali zelo veliko mero natančnosti, objektivnosti. Na poslovnem področju se boste povezali z novimi osebami, s katerimi boste odlično sodelovali, prišli do novih spoznanj!

Zavedajte se, da bo tu ključno, da boste znali vzpostaviti ravnovesje med čustvi in razumom in da boste smiselno razporedili svoj čas, da bo vaša tehtnica življenja vedno znova nagnjena k ravnovesju.

Sporočilo pod številko 4

Za razliko od okolice boste v teh dneh sami občutili nekoliko večjo mero pozitivne energije in pozitivnega razmišljanja. Ne boste dopustili, da vas nekredibilni viri in neresnične govorice potegnejo v pasivno stanje, ampak boste do okolice zelo kritični. Jasno boste postavili meje, komu boste verjeli, ostalim pa niti ne boste dopustili priti v ta svoj »zen prostor«. Veliko delajte na hvaležnosti, meditaciji, pisanju dnevnika.

Zavedajte se, da nič ni narobe, če si želite zaščititi notranji mir in harmonijo ter če kdaj okolici rečete NE! Vse to je dopustljivo, dokler ne škodujete niti sebi niti drugim in le tako se boste osebnostno povzpeli stopničko višje.

Ko omenimo besedo pošast, si v glavi predstavljamo strašno bitje. A tudi pošasti so lahko simpatične in popolnoma neškodljive. Zato naj vam bo to opomin, da nikoli ne smete nečesa ocenjevati na »prvo žogo« in predvidevati, kakšen bo nekdo, ampak dajte ljudem možnost, da se vam predstavijo v pravi luči, dajte situacijam priložnost, da se razvijejo in se šele nato odločite, ali je to tisto, kar si želite ali ne. Torej včasih je boljše stopiti iz cone udobja in to te potegne na pot izkušenj, ki te izoblikujejo, s katerimi zrasteš!

Vsakdo ima na eni točki v življenju v mislih stvari, ki ga bremenijo. Prisotna je potreba, da se osvobodi skrbi, ki jih ne more nujno deliti s svojimi bližnjimi ali prijatelji. Osvobodite svoj um teh skrbi. Pogovorite se z našimi izkušenimi svetovalci. Ne veste, kaj vprašati? Kliknite tukaj!

Vas zanima, kaj vas čaka v prihodnosti? Se sprašujete, kakšne spremembe in izzivi vas čakajo? Pošljite SMS s ključno besedo PRIHODNOST na številko 3040 in odkrijte, kaj vas čaka. Odgovor boste prejeli takoj!