Razno

Razlaga sporočila – brezplačna napoved

SMS vedeževanje

Danes samo za vas odkrivam, kakšno posebno sporočilo skriva klobuk, ki ste si ga izbrali. Preberite si, kaj vam sporoča, nato pa se v prihodnjih dneh lotite pomladanskega čiščenja in odvrzite vse predmete, skrbi in stvari, ki vam ne predstavljajo več sreče, jih ne potrebujete.
Te zanima podrobnejši vpogled, kaj te čaka v prihodnosti, kakšna bo letošnja POMLAD in kje se skrivajo pozitivni trenutki življenja? Preberi, kaj moraš storiti. >>

V nadaljevanju si preberi sporočila klobukov.

Sporočilo pod številko 1

V ospredje bo prišla nekoliko bolj tiha plat vaše osebnosti, skrbno boste analizirali vsak svoj korak in dogajanje okoli sebe. Zdaj bo čas, da si vzamete nekoliko več časa samo zase in se podate na pot, ki vas bo pripeljala do novih spoznanj o sebi in o vaših resničnih srčnih željah in pričakovanjih. Priznajte si želje, potrebe in tako boste veliko lažje uresničili vse, kar ste si in si boste še zadali.

Pri vsem tem bo pomembno, da boste znali ostati z nogami trdno na realnih tleh, kajti le tako boste lahko ustvarili realna pričakovanja in ne boste razočarani, kot če bi preveč samo sanjarili. Razum naj bo na prvem mestu.

Sporočilo pod številko 2

V odnosih boste spoznali, da ostajate na točki, ko določene zadeve ali situacije ostajajo nedorečene oziroma vam popolna neznanka. Zato bo zdaj pravi čas za to, da se lotite vprašanj, da pokažete nekoliko bolj svojo radovedno plat in s tem dobite odgovore in usmeritve, po katerih hrepenite že dlje časa. Pri vsem tem ohranite neko zdravo mero in ne rinite z glavo skozi zid, opazujte reakcije, dejanja.

Zelo pomembno pa je, da se pri vsem tem zavedate, da boste morali biti pripravljeni na resnico, pa naj si bo le-ta pozitivna ali negativna glede na vaša pričakovanja. Važno je, da znate odgovore povezati z realnim stanjem, resničnostjo.

Sporočilo pod številko 3

Prihaja čas, ko vam bo dovolj rutine in tega, da se dnevi ponavljajo, ni pa rezultatov, ki jih imate v glavi že dlje časa. Hrepeneli boste po več materialne in finančne varnosti, zato boste vse svoje moči usmerili v analiziranje tega področja. Vprašajte se, ali je to, kar počnete zdaj tisto, v čemer se vidite, vam to daje zadovoljstvo? Če ne, bo zdaj čas, da stopite iz cone udobja, se usmerite na nove poti.

Pazite pa, da ne boste na hitro želeli prevelikih rezultatov, kajti zavedati se boste morali, da se vsaka pot začne s prvim korakom in da je na tej poti treba pokazati svoje potenciale, znanja. Ne zavedajte se samo svojih pravic, ampak tudi obveznosti.

Sporočilo pod številko 4

Pritiski s strani okolice, katere čutite že daljše časovno obdobje, bodo prinesli prelomnico, kjer boste spoznali, da nikoli ne boste ugodili vsem. Zdaj bo čas, da se požvižgate na mnenje drugih in se prenehate vedno znova podrejati le drugim, ampak enkrat za spremembo poslušate sebe. Le tako boste uvideli, kaj vam v življenju resnično pomeni in kam vlagati svoj čas, energijo.

Pri vsem tem bo zelo pomemben sam pristop, s katerim se boste lotili te osebne rasti in dela na sebi. Kajti morali boste gledati na dolgoročnost, ne na to, da se boste čez teden, mesec, leto ponovno vrnili na pot podrejanja.

Najprej se v zgodovini moški in ženski klobuki niso veliko razlikovali, vendar pa so čez čas postajali vedno bolj različni, s tem pa začeli kazati tudi določen statusni simbol. Dandanes klobuke vsakodnevno srečujemo bolj kot deli uniform, ljudje pa si jih nadenejo občasno, bolj kot neki ekstravaganten modni dodatek, ko želijo bolj izstopati. Naj vam bo klobuk v opomin, da se ne bojite izstopati, kajti vse preveč je že ljudi, ki stremijo k temu, da bi bili podobni drugim, da bi se počutili sprejete, enakovredne.

Vsakdo ima na eni točki v življenju v mislih stvari, ki ga bremenijo. Prisotna je potreba, da se osvobodi skrbi, ki jih ne more nujno deliti s svojimi bližnjimi ali prijatelji. Osvobodite svoj um teh skrbi. Pogovorite se z našimi izkušenimi svetovalci. Ne veste, kaj vprašati? Kliknite tukaj!

Vas zanima, kaj vam prinaša prihodnost? Se sprašujete, kako naprej? Pošljite SMS s ključno besedo PRIHODNOST na številko 3040. Odgovor boste prejeli takoj!