Razno

Razlaga sporočila – brezplačna napoved

SMS vedeževanje

Danes samo za vas odkrivam, kakšno sporočilo skriva ptica, ki ste si jo izbrali. Preberite si, kaj vam sporoča, nato pa poskrbite, da boste jasno izražali sebe svoja stališča in prepričanja. A pazite, mnenja nikar ne vsiljujte.
Te zanima podrobnejši vpogled, kaj te čaka v prihodnosti, kakšna bo pomlad in kje se skrivajo magični trenutki življenja? Preberi, kaj moraš storiti. >>

V nadaljevanju si preberi sporočila ptic.

Sporočilo pod številko 1

Ves ta čas ste na stvari in dogajanje gledali zelo ozkogledno in zdaj bo čas, da stopite korak ali dva nazaj in vse skupaj pogledate z določene razdalje oziroma z več zornih kotov. Le tako se ne boste oklepali le ustaljenih vzorcev razmišljanja, ampak boste znali stopiti izven teh meja in lažje boste videli vse rešitve, ki so vam na voljo. Še posebno v financah bodite razumski, premišljeni in vnesite več discipline!

Kajti v tem obdobju boste morali paziti, da finance ne bodo odtekale po nepotrebnem oziroma da jih ne boste vlagali v stvari, ki ta trenutek ne bodo predstavljale prioritet za vas. Ne valite krivde na druge, prevzemite odgovornost odločanja!

Sporočilo pod številko 2

V sebi nosite lastnosti, ki lahko zelo pomembno vplivajo na vaš korak naprej in na to, da se nekoliko bolj izpostavite. Zato si vzemite čas za samoanalizo in poskrbite, da si boste priznali vse potenciale in pa tudi vsa pomanjkanja znanj, izkušenj. Tega ne vzemite kot negativno točko, ampak kot priložnost, da ta čas, ki ga imate na voljo, izkoristite za to, da izpopolnite še to pomanjkanje, da se nadgradite!

Kajti le tako ne boste samo stremeli v smer, ki vam jo bo narekovala okolica, ampak boste znali potegniti jasne meje, pri čemer sami lahko pripomorete, kje pa bi bilo bolje, da nekaj prepustite osebam z več znanja, izkušenj.

Sporočilo pod številko 3

V tem času, ki vam bo na voljo, vam bodo misli nenehno uhajale k preteklosti in k temu, kaj bi lahko v tem obdobju spremenili. Zavedajte se, da vsega kar je bilo izrečenega in narejenega v preteklosti, ne boste mogli popraviti ali spremeniti, zato se raje osredotočajte na ta trenutek in iz njega poizkušajte potegniti kar se da največ. Že to, da ne ponavljate starih napak, bo velik uspeh in z določenimi izkušnjami lahko pridete do ciljev!

Ključno pri vas je predvsem to, da preteklosti ne jemljete kot nekaj negativnega, ampak naj vam le-ta predstavlja pomembno lekcijo, s katero boste lahko naredili velik preboj pri osebni rasti in s katero si boste lahko razširili obzorja.

Sporočilo pod številko 4

V ospredju bo izčrpanost, tesnoba in negotovost, zato bo bistveno pri vas predvsem to, da se obkrožite s pozitivnimi mislimi, osebami in energijami, s katerimi boste premagali ta »cmok v grlu«. To obdobje bo ugodno za to, da v vsakdan vpeljete nove vzorce, nove navade in da sam dan začnete z nečim pozitivnim. Pa naj bo to meditacija, hvaležnost, afirmacija ali pa le ples na najljubšo glasbo. S tem boste ponovno počasi zacveteli!

Zelo pomembno pri vsem tem je, da se ne podredite tej izčrpanosti, tesnobi in negotovosti, kajti kaj hitro bi vas lahko potegnile v pasivno razmišljanje, v to, da bi se zaprli vase. Zatorej delajte na sebi, na svojem telesu, na svoji duši!

Pomlad je s seboj prinesla že nekoliko bolj sončne dni in ob jutrih nas že lahko prebudi ptičje petje. Tako, kot je vsaka ptica svoj unikat, nekaj prav posebnega, ima tudi neki svoj glas, svoj način ptičjega petja. Naj nam bo to v opomin, da smo si tudi ljudje različni in vsak ima neki svoj glas, neko svoje prepričanje, razmišljanje, ki ga lahko deli v svet. A naj bo to prepričanje v višje dobro vseh in le-tega ne smemo vsiljevati. Raje ga vpelji z mnenji drugih v skupno harmonijo, ki bo stremela v boljši jutri nas vseh!

Vsakdo ima na eni točki v življenju v mislih stvari, ki ga bremenijo. Prisotna je potreba, da se osvobodi skrbi, ki jih ne more nujno deliti s svojimi bližnjimi ali prijatelji. Osvobodite svoj um teh skrbi. Pogovorite se z našimi izkušenimi svetovalci. Ne veste, kaj vprašati? Kliknite tukaj!

Vas zanima, kaj vas čaka v prihodnosti? Se sprašujete, kakšne spremembe in izzivi vas čakajo? Pošljite SMS s ključno besedo PRIHODNOST na številko 4242 in odkrijte, kaj vas čaka. Odgovor boste prejeli takoj!