Razno

Razlaga sporočila – brezplačna napoved

SMS vedeževanje

Danes samo za vas odkrivam, kakšno sporočilo skriva cvet, ki ste si ga izbrali. Preberite si, kaj vam sporoča, nato pa v svoj dom postavite novo cvetočo rastlino, ki bo s seboj prinesla sveže energije in spodbudila pozitiven pretok energij skozi vaš dom.
Te zanima podrobnejši vpogled, kaj te čaka v prihodnosti, kakšen bo APRIL in kje se skrivajo magični trenutki življenja? Potem klikni tu in si preberi, kaj moraš storiti. >>

V nadaljevanju si preberi sporočila cvetov.

Sporočilo pod številko 1

V ospredju bodo zelo razburkane in dinamične energije, zaradi katerih bo do izraza prišla bolj vaša drznost in vse bolj boste stopali po robu. Ta drznost bo prišla do izraza še posebno na področju odnosov, kajti sem boste želeli vnesti več sprememb. Ne boste več dopustili, da bi odnose silili naprej z vso svojo močjo, ampak boste večji poudarek dali na spontanost in začeli boste uživati v vsakem trenutku posebej.

Prav je, da v odnose vnesete nekoliko drugačno in bolj sproščeno dinamiko, vendar pa ne smete dopustiti, da bi zaradi tega potiskali na stran svoje odgovornosti. Zavedajte se, da ima dan samo določeno število ur in prav je, da jih pravilno razporedite.

Sporočilo pod številko 2

Hitenje je zaznamovalo preteklo dogajanje okoli vas. Hiteli ste tako v odnosih, poslu, finančnih odločitvah kot tudi pri vsakdanjih obveznostih in zato bo na plano prišla nekoliko bolj vaša izčrpanost. Čas je, da potegnete zavoro in si drugače razporedite čas, da se vsakemu področju nekoliko bolj sproščeno posvetite in sproti odločate, katera pot bi bila prava. Le tako boste opazili spremembe na bolje.

Torej prav je, da hitenje postavite na stran in pa postavite jasne meje (predvsem sebi). Jasno si začrtajte svoje cilje, jasno si razporedite čas in le tako boste znali na vsakem področju izvleči maksimum.

Sporočilo pod številko 3

V sebi boste začutili neverjetno moč in pogum, zato si boste drznili vse stvari nekoliko bolj aktivno vzeti v roke in prevzeti nadzor. V tem obdobju se boste lahko enkrat za vselej ločili od svojih dvomov in si postavili jasne prioritete, kajti tako boste točno vedeli, kam morate še vlagati energije, kje pa se le vrtite v krogu. V tem obdobju lahko postavite lepe in trdne temelje za prihodnost.

Še posebej bodite pozorni na svoje finance, kajti v tem času se vam lahko pojavi neka nova možnost in priložnost za dodaten zaslužek oziroma nov priliv. Ne dopustite, da bi to priložnost le spregledali.

Sporočilo pod številko 4

Od okolice boste v teh dneh prejeli več komplimentov, kot pa ste vajeni, kajti navzven boste oddajali prav posebne in sproščene energije, ki jih ne boste opazili samo vi. Odlično se boste znašli v družbi ljudi in osebe se bodo v teh dneh rade vračale k vam po nasvet. Delovali boste zelo izkušena, zrela oseba in oseba, ki jih zna poslušati. Zato v tem obdobju lahko spletete nove vezi.

Prav pa je, da pri vsem tem ne pozabite nase in na to, da pristni odnosi nastanejo samo, če so zaznamovani z vzajemnostjo. Torej ne smete vlagati v odnose samo vi, poskrbite, da svojega srca ne boste nosili na pladnju!

Vsakdo ob besedi »cvet« pomisli na rastlino, ki mu je najljubša ali pa ki ga ponese v določene pozitivne spomine, pozitivno življenjsko obdobje. Vendar pa naj vam bodo cvetovi tudi v opomin, da vsaka rastlina potrebuje svoj čas, svoje pogoje, da zacveti in se pokaže v vsej svoji lepoti. Zato se tudi sami ne primerjajte z drugimi, ampak se posvetite sebi, ujemite svoj življenjski ritem in videli boste, da boste zacveteli ob točno določenem času, ko boste najmanj pričakovali in takrat boste pokazali vse svoje potenciale.

Vsakdo ima na eni točki v življenju v mislih stvari, ki ga bremenijo. Prisotna je potreba, da se osvobodi skrbi, ki jih ne more nujno deliti s svojimi bližnjimi ali prijatelji. Osvobodite svoj um teh skrbi. Pogovorite se z našimi izkušenimi svetovalci. Ne veste, kaj vprašati? Kliknite tukaj!

Vas zanima, kaj vas čaka v prihodnosti? Se sprašujete, kakšne spremembe in preobrati vas čakajo? Pošljite SMS s ključno besedo PRIHODNOST na številko 3040. Odgovor boste prejeli takoj!