Razno

Razlaga sporočila – brezplačna napoved

SMS vedeževanje

Danes samo za vas odkrivam, kakšno posebno sporočilo skriva predmet, ki ste si ga izbrali. Preberite si, kaj vam sporoča, nato pa poskrbite, da se boste v prihodnjih dneh nekoliko bolj osredotočili na skrite talente, na stvari, ki ste jih pri sebi do sedaj potiskali v ozadje.
Te zanima podrobnejši vpogled, kaj te čaka v prihodnosti, kakšna bo letošnja POMLAD in kje se skrivajo pozitivni trenutki življenja? Preberi, kaj moraš storiti. >>

V nadaljevanju si preberi sporočila predmetov.

Sporočilo pod številko 1

Dnevi, ki prihajajo, bodo v vas vzbudili željo in potrebo po tem, da se zaščitite pred zunanjimi vplivi in osebami, ki pretirano posegajo v vaš mir, stabilnost in harmonijo. Že dlje časa se ob določenih osebah počutite nelagodno in zdaj bo čas, da premislite ali te osebe potrebujete v svojem življenju oziroma se z njimi iskreno pogovorite o tem, kje so meje. Zdaj ne bo več časa za prilagajanje, ampak osebno rast in jasnost, odločnost.

Pri vsem tem bo zelo pomembno, da boste znali izbrati pravi pristop in način komunikacije, kajti le tako boste se izognili marsikateremu prepiru in napačni interpretaciji besed. Zavedajte pa se, da nič ni narobe s tem, če sebe postavite na prvo mesto.

Sporočilo pod številko 2

V ospredju bo pri vas predvsem iskanje samega sebe in potreba po izkazovanju čustev in nežnosti, zato boste vse dojemali zelo iskrivo, pozitivno. Pazite, da ne boste zadev preveč idealizirali, ampak boste v odnose vnesli postopnost. Vezani poskrbite, da ponovno zanetite iskrico med vama s partnerjem in odnos postavite pred nove izzive. Samski pa stopite iz starih vzorcev in se obdajte z novimi poznanstvi.

Ker bo pri vas prevladovala sprva določena rutina, bo le-to težko premagati in težko si bo priznati, da določeni vzorci, navade preveč stagnirajo in vas s tem bremenijo na poti do sreče. Naj vas to ne potiska še v večjo pasivno stanje, stopite korak naprej!

Sporočilo pod številko 3

Družabna plat bo tista, ki bo prevladovala v teh dneh, ki so pred vami, zato boste pomladno obarvane tedne izkoristili za druženje s prijatelji in znanci, hkrati pa se boste želeli obdati z ljudmi, ki vas bodo nekoliko bolj navdihnili s svojimi zgodbami in znanji in vas s tega vidika podpirali pri uresničevanju želja. To bo čas, ki ga boste lahko zelo dobro izkoristili za izpopolnjevanje znanj, prekvalifikacijo, nove izkušnje.

Pri vsem tem pa pazite, da ne bodo poznanstva in odnosi temeljili samo na iskanju koristi v drugih ljudeh. Zavedajte se, da prava mera dajanja in prejemanje je ključna za to, da se odnosi razvijajo. Ne pozabite na ljudi, ki vam stojijo ob strani tudi v slabih časih.

Sporočilo pod številko 4

Sodelovanje bo tisto, ki vas bo v prihodnjih dneh vodilo po pravi poti do uspeha in želenih ciljev. Veliko poudarka boste dajali v posel, finance in zasebne cilje, zato se zavedajte, da boste na teh področjih morali pokazati ravno pravo mero tako individualnosti, kot tudi sodelovanja, kajti le tako se bo vse skupaj povezalo v celoto, kjer boste en drugega podpirali in rasli, korakali proti uspehu.

Izogibajte pa se arogantnosti in trme, kajti le-ti bosta velikokrat lahko predmet spora in nejasnosti, ki bi lahko vodile v padec ali finančno izgubo. Jasen načrt in sodelovanje pa bosta glavna temelja, da ne skrenete s prave poti.

Vsak predmet ima svoj namen in je del svoje zgodbe, prav tako pa ima vsaka barva neki pomen in svojo vibracijo, s katero lahko zelo pomembno vpliva na življenje ljudi in njihovo počutje. Pomlad se je pokazala že v svojih pravih barvah in zato je čas, da barve pozitivnosti vnesete tudi v svoj vsakdan. Temne barve oblačil zamenjajte za svetlejše in s tem opazujte svoje počutje in okolico, katere pogled boste pritegnili in ki vas bo dojemala kot bolj samozavestno, pozitivno osebo.

Vsakdo ima na eni točki v življenju v mislih stvari, ki ga bremenijo. Prisotna je potreba, da se osvobodi skrbi, ki jih ne more nujno deliti s svojimi bližnjimi ali prijatelji. Osvobodite svoj um teh skrbi. Pogovorite se z našimi izkušenimi svetovalci. Ne veste, kaj vprašati? Kliknite tukaj!

Vas zanima, kaj vam prinaša prihodnost? Se sprašujete, kako naprej? Pošljite SMS s ključno besedo PRIHODNOST na številko 3040. Odgovor boste prejeli takoj!