Razno

Razlaga sporočila – brezplačna napoved

SMS vedeževanje

Danes samo za vas odkrivam, kakšno sporočilo skriva velikonočno jajce, ki ste si ga izbrali. Preberite si, kaj vam sporoča, nato pa bodite pozorni, da boste imeli v teh dneh v ospredju prave prioritete in ob sebi iskrene ljudi.
Te zanima podrobnejši vpogled, kaj te čaka v prihodnosti, kakšen bo APRIL in kje se skrivajo magični trenutki življenja? Potem klikni tu in si preberi, kaj moraš storiti. >>

V nadaljevanju si preberi sporočila velikonočnih jajc.

Sporočilo pod številko 1

Občutek boste imeli, da ste se ustavili na določeni pasivni točki življenja, zato boste prihajajoče obdobje izkoristili za to, da v vsakdan vnesete nekoliko več dinamike, sprememb in pa tudi novih poznanstev. To obdobje ne bo najbolj ugodno za področje čustvenih odnosov, kajti celotno stanje boste dojemali preveč lahkotno, površno in zato odnosi ne bodo imeli postavljenih stabilnih temeljev. To obdobje raje izkoristite za osebno rast, prijateljstvo in zabavo.

Zaradi te lahkotnosti, s katero boste dojemali vse dogajanje okoli sebe, pa boste morali biti pazljivi, da ne boste navzven dajali napačnega vtisa. Kajti ljudje bi vas lahko jemali kot neresno osebo, osebo, ki se v čustvih samo igra.

Sporočilo pod številko 2

V obdobju, ki prihaja, boste vsa čustva, dogajanje in situacije vzeli pod svoje okrilje in pa vsaka še tako majhna stvar se vas bo dotaknila v tej meri, da boste o njej razmišljali še nekaj časa. Lahko bi rekli, da boste vse dojemali zelo intenzivno in zato bo to obdobje ugodno za to, da se naučite izražati in ozaveščati svoja čustva. Naučite se postavljati jasne meje in poskrbite, da si k srcu ne jemljete stvari, na katere nimate vpliva.

Ključno je, da se v tem obdobju ne ukvarjate samo z drugimi, nase pa kar pozabite. Kajti prepustiti se boste morali svoji intuiciji in ustvarjalnosti, sebe morate postaviti na prvo mesto in ne dopustiti, da vas okolica zmede.

Sporočilo pod številko 3

V prihajajoče dni se boste podali zelo dinamično in pripravljeni boste tvegati, stopiti s svoje cone udobja. Več vam bo pomenilo to, da se v nečem preizkusite in če vse ne bo šlo tako, kot ste si zamislili, boste to opustili, kot pa da niti poskusili ne bi in bi se vedno spraševali: »Kaj bi bilo, če bi bilo?«. V tem obdobju boste vse svoje energije usmerili torej v posel, finance in osebne cilje in ne boste dopustili, da vas karkoli/kdorkoli zmede.

Pazite pa, da zaradi te ambicioznosti in odločnosti ne boste preveč zahtevni do sebe in da ne boste pozabili, da si je treba med vsem tem vzeti tudi čas za počitek in za to, da si naberete novih, svežih moči.

Sporočilo pod številko 4

Stopili boste na točko, kjer boste imeli občutek, da z nogami hodite po trdnih in realnih tleh prihodnosti, pri vsem tem pa vas vodi velika mera razuma. Zaradi te osredotočenosti na razum vas bo okolica v tem obdobju videla kot zelo dobrega zaupnika in zato se bodo k vam obračali po nasvet in usmeritev. Zato prisluhnite okolici in poglejte, kdo bo najbolj potreboval vašo pomoč.

Prav je, da ste kljub temu razumu dosegljivi za okolico in pa da pri svojih nasvetih izbirate premišljeno svoje besede. Kajti vsi vas ne bodo razumeli tako, kot bi si sami želeli in določene osebe lahko nevede užalite.

V dneh, ki prihajajo bodo vaši domovi zagotovo zadišali po velikonočnih dobrotah, hkrati pa se boste s svojimi bližnjimi osredotočili tudi na krašenje velikonočnih jajc. Vsako od le-teh bo unikatno, imelo bo neki svoj vzorec, svojo barvo ali pa zgolj svojo nalepko in s tem se bo razlikovalo od drugih. Prav je, da to raznolikost opazite tudi v okolici. Narava se počasi obdaja v najlepše pomladne barve in naj vam bo to v opomin, da se v teh dneh osredotočite samo na pozitivno!

Vsakdo ima na eni točki v življenju v mislih stvari, ki ga bremenijo. Prisotna je potreba, da se osvobodi skrbi, ki jih ne more nujno deliti s svojimi bližnjimi ali prijatelji. Osvobodite svoj um teh skrbi. Pogovorite se z našimi izkušenimi svetovalci. Ne veste, kaj vprašati? Kliknite tukaj!

Vas zanima, ali se ujemata? Se sprašujete, ali vas ljubi? Bosta ustvarila trden odnos? Pošljite SMS s ključno besedo UJEMANJE na številko 3040. Odgovor boste prejeli takoj!