Napoved

Razlaga sporočila – brezplačna napoved

SMS vedeževanje

Danes samo za vas odkrivam, kakšno sporočilo skriva spomladanska podoba, ki ste si jo izbrali. Preberite si, kaj vam sporoča, nato pa si vzemite čas zase in pojdite v naravo, da se vam zaloge energije obnovijo.
Te zanima podrobnejši vpogled v prihodnost in kaj vse ti prinaša APRIL? Potem hitro klikni sem in si preberi, kaj moraš storiti. >>

V nadaljevanju si preberi sporočila spomladanskih podob.

Sporočilo pod številko 1

Prihajajoče obdobje vam prinaša močne romantične energije, ki jih bodo spremljala poglobljena čustva in želja po tem, da se v očeh ljubljene osebe dokažete in izkažete. Našli boste tudi ljubezen do sebe, kajti le tako boste lahko izražali te posebne energije in v svojo bližino privabljali pozitivne ljudi, pozitivno dogajanje. Spoznali boste svojo globljo plat in zato se boste sprejeli z vsemi napakami in pomanjkljivostmi.

Pazite pa, da se v tem obdobju psihično ne boste popolnoma izčrpali, kajti to bo negativno vplivalo na vaše področje počutja. Vzemite si čas za počitek in uživajte ob poslušanju jazz ritmov, ki bodo na vas delovali še posebno pozitivno.

Sporočilo pod številko 2

Pred vami je obdobje, kjer boste veliko dali na kakovost, kot na samo količino. Pa naj gre tu za osebe, predmete, situacije… Zelo boste cenili tiste male in drobne pozornosti, ki bodo na vas pustile prav poseben pečat. V ospredju imejte razum in premislite, kaj je tisto, kar bi bilo dobro ohranjati, kaj pa je na drugi strani tisto, kar vam je v življenju nepotrebno, odveč. Prečistite svoje misli, svoje stanovanje, svoj delovni kotiček.

Pazite, da v tem obdobju ne boste preveč impulzivni, kajti dobro bo treba premisliti, preden boste sprejeli končno odločitev, kajti ko bo nekaj storjeno, ne bo več vrnitve. Izogibajte se večjim finančnim izdatkom, ker bodo finance nagnjene k izgubi.

Sporočilo pod številko 3

Spremljale vas bodo dinamične energije, ki vas bodo potiskale po poti, ki si je si v preteklosti ne bi upali izbrati. V sebi boste začutili močno motivacijo, zaupali boste vase in zato boste v tem obdobju tudi bolj produktivni, uspešni in ljudje vas bodo bolj cenili. To moč in pozitivno boste prenašali tudi na vse okoli sebe, zato se sprostite, začutite to moč v sebi in se ne oklepajte več preteklosti in misli na to, kaj gre lahko narobe. Uspešni boste v poslu, financah in osebnih ciljih.

Ker pa se bo vse okoli vas dogajalo zelo impulzivno, pa boste morali vsake toliko časa se ustaviti in preprečiti, da bi vas vse to dogajanje potisnilo v sanjarjenje in zidanje gradov v oblakih. Dobro je imeti visoke cilje, vendar naj bodo le-ti v realnih okvirjih pričakovanj.

Sporočilo pod številko 4

Dnevi, ki so pred vami, prinašajo močne energije, ki vas bodo podprle predvsem na področju počutja. Obetajo se vam aktivni dnevi, polni novih spoznanj in zagona. Imeli boste občutek, da ste vsemu kos in se zaradi tega znali tudi v neznanih položajih. S pomočjo le-teh boste osebnostno dozoreli in spoznali tudi plat sebe, ki se je do zdaj niste upali izraziti. Obrnili boste nov list v svojem življenju, pokazali boste svojo vztrajnost, moč in zrelost.

Pazite pa, da boste znali v vsem tem aktivnem dogajanju, ki je pred vami, sprejeti tudi svoje odgovornosti in tveganja, ki vam jih bodo prinesle odločitve in želja po nečem več. Pazite tudi, da ne boste posegali s svojimi željami po prepovedanem sadežu, ker se boste opekli.

Vsakdo ima na eni točki v življenju v mislih stvari, ki ga bremenijo. Prisotna je potreba, da se osvobodi skrbi, ki jih ne more nujno deliti s svojimi bližnjimi ali prijatelji. Osvobodite svoj um teh skrbi. Pogovorite se z našimi izkušenimi svetovalci. Ne veste, kaj vprašati? Kliknite tukaj!

Vas zanima, ali se ujemata? Se sprašujete, ali vas ljubi? Bosta ustvarila trden odnos? Pošljite SMS s ključno besedo UJEMANJE na številko 3040. Odgovor boste prejeli takoj!