Razno

Razlaga sporočila – brezplačna napoved

SMS vedeževanje

Danes samo za vas odkrivam, kakšno posebno sporočilo skriva velikonočno jajce, ki ste si ga izbrali. Preberite si, kaj vam sporoča, nato pa poskrbite za to, da boste v prihodnjih dneh na prvo mesto postavili samo tiste najbolj pomembne vrednote.
Te zanima podrobnejši vpogled, kaj te čaka v prihodnosti, kakšna bo letošnja POMLAD in kje se skrivajo edinstveni trenutki življenja? Preberi, kaj moraš storiti. >>

V nadaljevanju si preberi sporočila velikonočnih jajc.

Sporočilo pod številko 1

Stres in napetost s preteklosti bosta počasi na vas začela puščati že tiste prve negativne sledi in zato bo zdaj čas za premislek, ukrepanje, in reorganizacijo rutine, v katero ste padli. Do zdaj ste prednost dajali drugim in čas bo, da enkrat za spremembo, brez slabe vesti naredite tudi nekaj zase. Vpeljite v vsakdanjo rutino dejavnosti, ki vas bodo razbremenile in pomagale pri ravnovesju energij celega telesa (meditacija, joga, dihalne vaje, sprehod…).

Zavedajte se, da če ne boste ukrepali in se nekoliko upočasnili, se bo to slej ko prej začelo poznati predvsem na vašem področju počutja. Najbolj bo na udaru področje glave, grla in zaradi vsega nemira boste tudi slabše spali.

Sporočilo pod številko 2

V ospredje bo prišla vaša želja po neodvisnosti in po tem, da se dokažete tako sebi kot tudi drugim ljudem. Zavedali se boste, da ste ambiciozni, da imate v svoji glavi zvrhan kup idej, ki bi lahko uspele in vas popeljale bližje k finančni stabilnosti. Zaradi samozaupanja se boste odločno podali k temu, da uresničite tiste ideje, ki kažejo največ potenciala in zato se lahko nekoliko oddaljite od bližnjih, prijateljev.

Paziti pa boste morali, da se zaradi te želje po uspehu ne boste popolnoma izolirali od drugih, kajti tistim, ki ste v vezi, bi lahko zaradi odtujenosti očitali nezvestobo, oddaljenost. Odkrijte pravo harmonijo.

Sporočilo pod številko 3

Pri vas bo začela izstopati nekoliko bolj naivna in sanjava plat osebnosti, s katero se boste v vsakdan podali z otroškim pogledom na svet. Le-tega boste dojemali kot nekakšno pravljico, ki si jo ustvarjate sami in zato boste predvsem na odnose gledali z določenim idealističnim pogledom. V odnosih boste iskali bližino, pripadnost, nežnost in zato se boste nevede usmerjali v bližino osebe, ki vam veliko pomeni.

Pazite pa, da zaradi tega pogleda ne boste preveč pritiskali na osebe, ki vam veliko pomenijo, kajti zavedajte se, da vsaka oseba potrebuje svoj mir, svoj čas, da lahko razkrije svoje potenciale in da odnosov ne morete razvijati s silo, ampak s spontanostjo.

Sporočilo pod številko 4

Bolj intenzivno se boste začeli zavedati, da čas prehitro beži in da si do zdaj niste vzeli dovolj časa za tisto, kar vam pomeni veliko, ampak ste določene zadeve le prelagali z mislijo »ah, saj je še dovolj časa«, s tem pa izgubljali dragocene priložnosti. Zaradi tega prelaganja so vam iz rok lahko že spolzele marsikatere možnosti za uspeh, marsikatero prijateljstvo in pa konec koncev tudi vi niste prišli na točko, kjer bi si želeli biti. Zato bo zdaj čas za ukrepanje!

Pazite, da ne boste nadaljevali s pasivnim vzdušjem, ampak da boste znali na vse pogledati z vidika sedanjosti. Izkoristite vsako priložnost, ki se vam bo ponudila. Zavedajte se, da življenje mineva in na koncu ostanejo spomini in uspehi, ki vam jih nihče ne more odvzeti!

Vsakdo ob misli na veliko noč pomisli na dobrote, ki so takrat v marsikaterem domu. Velikonočno jajce je ena tistih, ki je ne gre izpustiti, saj simbolizira novo rojstvo. Vsak jih pobarva na svoj način, nekateri se zatekajo k naravnim načinom, drugi posegajo h kupljenim barvam. Naj vam bo velikonočno jajce v opomin, da ni važno, koliko dobrot se znajde na vaši mizi, niti na kakšen način se lotite barvanja, ampak da je tisto najbolj važno, s kom se znajdete za to mizo in da ohranjate prave vrednote v ospredju!

Vsakdo ima na eni točki v življenju v mislih stvari, ki ga bremenijo. Prisotna je potreba, da se osvobodi skrbi, ki jih ne more nujno deliti s svojimi bližnjimi ali prijatelji. Osvobodite svoj um teh skrbi. Pogovorite se z našimi izkušenimi svetovalci. Ne veste, kaj vprašati? Kliknite tukaj!

Vas zanima, kaj vam prinaša prihodnost? Se sprašujete, kako naprej? Pošljite SMS s ključno besedo PRIHODNOST na številko 3040. Odgovor boste prejeli takoj!