Razno

Razlaga sporočila – brezplačna napoved

SMS vedeževanje

Danes samo za vas odkrivam, kakšno sporočilo skriva rožica, ki ste si jo izbrali. Preberite si, kaj vam sporoča, nato pa v prihodnje nekoliko več energije usmerite vase, v osebni razvoj in rast na področjih, kjer si želite izstopati.
Te zanima podrobnejši vpogled, kaj te čaka v prihodnosti, kakšen bo april in kje se skrivajo igrivi trenutki življenja? Potem klikni tu in si preberi, kaj moraš storiti. >>

V nadaljevanju si preberi sporočila rožic.

Sporočilo pod številko 1

Prišli boste do spoznanja, da življenje ni namenjeno tekmovanju z drugimi ljudmi, ampak da ima vsakdo izmed nas svojo osebno pot in svoje osebne lekcije, ki se jih mora naučiti. Zato se boste v obdobju, ki je pred vami toliko bolj intenzivno usmerili vase in vaš cilj bo postati boljši, kot ste bili včeraj. Odločno boste stopili naprej in se prepustili poti, ki se bo razlegala pred vami in se pogumno soočili z vsemi izzivi.

Zavedati se boste morali, da če boste delovali spontano in boste poslušali svojo intuicijo, boste prišli tja, kamor vam je namenjeno priti, sprejeli boste, kar vam je namenjeno in na tej poti boste srečali tudi osebe, ki vam bodo dale nov pogled.

Sporočilo pod številko 2

Dovolj vam bo tega, da se samo vrtite v določenem krogu dogajanja in zato boste svoje misli odprli povsem novim perspektivam, spoznanjem. Sprva vam bo to težko narediti prvi korak, kajti porušiti boste morali vse skrhane zidove okoli sebe in začeti boste morali graditi te temelje popolnoma od začetka. Le tako boste zgradili novo resničnost, ki vam bo prinesla več uspeha in stabilnosti, dolgoročnih rezultatov.

Zavedajte se, da boste morali znati za svoj uspeh stopiti izven cone udobja in izven tega, kar vam diktira okolica, kajti zdaj ne bo časa, da na svoja ramena prevzemate tuja bremena, ampak se osredotočite samo na končni cilj.

Sporočilo pod številko 3

Ujeli se boste pri tem, da radi kritizirate in »opravljate« druge ljudi, sami pa kritike ne prenašate najboljše. Pred vami je čas, da se soočite s spoznanjem, da to početje izhaja iz vaših osebnih strahov in iz tega, da niste najbolj sproščeni v svoji koži, s tem, kje trenutno ste v življenju. S tem početjem samo zapirate svoje srce pred tem, da bi zgradili pristne odnose in da bi v svoje življenje spustili ljudi, ki so vam namenjeni.

Prav je, da to početje spremenite. Prvi korak boste naredili s tem, da boste začeli z ljubeznijo do sebe, kajti ko boste imeli radi sebe, boste lažje se soočili z raznolikostjo drugih ljudi in sprejeli, da vsi nimajo enakih prioritet, pogledov na stvari.

Sporočilo pod številko 4

Pred vami je obdobje, kjer boste sprejeli stvari, ki so se vam zgodile v preteklosti z odprtim srcem in se zavedali, da se vse zgodi z razlogom in da ste na trenutni točki zato, ker morate osvojiti ključno lekcijo. Ta lekcija vas bo povezala s svojimi potenciali, s katerimi boste predvsem v poslu in osebnih ciljih stopili na pot, katero ste vse do zdaj opazovali samo od daleč. Z notranjo močjo in vztrajnostjo se bodo obrodili sadovi vašega dela.

Namesto da pretirano analizirate preteklost in iščete razloge in izgovore, zakaj vam trenutno nekaj ne gre tako, kot ste si zamislili, se raje razglejte okoli sebe. Kajti spoznali boste, da je kar nekaj vrat na široko odprtih in čas je, da stopite skoznje.

Rožice so že preplavile mnoge travnike, gredice in vrtove in vsaka po sebi dodaja določeni lokaciji neko svojo obliko estetike, svoj vonj in vsaka vzcveti ob svojem času. Zato naj vam bodo rožice prispodoba za ljudi. Vsak je videti povsem drugače in v vsakem se da najti nekaj lepega oziroma točno določene kvalitete. Zato namesto da v drugih iščete pomanjkljivosti, se raje povežite z ljudmi, ki vam pomagajo rasti, zacveteti in skupaj z njimi tvorite prav poseben »travnik«, kjer vladajo dobra volja, pozitivna energija in podpora.

Vsakdo ima na eni točki v življenju v mislih stvari, ki ga bremenijo. Prisotna je potreba, da se osvobodi skrbi, ki jih ne more nujno deliti s svojimi bližnjimi ali prijatelji. Osvobodite svoj um teh skrbi. Pogovorite se z našimi izkušenimi svetovalci. Ne veste, kaj vprašati? Kliknite tukaj!

Vas zanima, kaj vas čaka v ljubezni? Se sprašujete, ali vas ljubi? Pošljite SMS s ključno besedo LJUBEZEN na številko 4242 in odkrijte, kaj vas čaka. Odgovor boste prejeli takoj!