Razno

Razlaga sporočila – brezplačna napoved

SMS vedeževanje

Danes samo za vas odkrivam, kakšno sporočilo skriva pes ali mačka, ki ste si ga/jo izbrali. Preberite si, kaj vam sporoča, nato pa bodite predvsem v odnosih pozorni na to, da boste bolj potrpežljivi, bolj razumski.
Te zanima podrobnejši vpogled, kakšen bo konec meseca APRILA in kje se skrivajo sladki trenutki življenja? Preberi, kaj moraš storiti. >>

V nadaljevanju si preberi sporočila psov in mačk.

Sporočilo pod številko 1

V odnosih boste v teh dneh gojili zelo velika pričakovanja, zato bo zelo pomembno, da se povsem začnete izogibati odnosom, ki temeljijo samo na površinskih vezeh in kjer ni neke globlje povezanosti, želje po nadgradnji le-teh. Prav je, da se začnete nekoliko bolj jasno izražati in se zavedati, da vam drugi ne morejo kar brati misli in zato je pomembno, da imate stvari pod nadzorom, kontrolo.

Pričakujte, da boste v tem obdobju prišli tudi do pomembnih spoznanj, da si z vsemi niste več tako kompatibilni, kot ste si bili in zato se ne bojte teh odnosov pustiti za seboj, kajti drugače vas bodo le zavirali.

Sporočilo pod številko 2

Na področju osebnih ciljev in kariere si boste želeli nekaj več, želeli boste stopiti iz trenutne cone udobja in pokazati vse svoje potenciale in znanja. Prav je, da v tem obdobju ne delujete preveč samovšečno, da se ne delate, kot da že vse veste in vse znate, ampak da ste pripravljeni vlagati v nadgradnjo, pridobivanje novih informacij. To bo ugodno obdobje za izobraževanje, nove hobije.

Pri vsem tem pa je pomembno, da vas vodi razum in da ne zapadete v nepremišljene in nenadne odločitve, ki bi vas lahko usmerile le na stran pota, zaradi česar bi začeli izgubljati pravo smer.

Sporočilo pod številko 3

Malenkosti in detajli bodo v tem obdobju največ šteli in le-tem boste posvetili največji pomen in največ pozornosti. V svoji koži se boste zelo dobro počutili in zato boste navzven delovali zelo umirjeno, sproščeno. To obdobje lahko izkoristite za druženje, da greste med ljudi, kajti obstaja možnost, da se v tem obdobju na novo zaljubite. Če pa ste že vezani, bo med vama lahko na novo preskočila iskrica.

Pomembno pa je, da zaradi te osredotočenosti na detajle ne boste na okolico delovali preveč »pikolovski« in da ne boste začeli iskati samo stvari, ki bi vas motile. Osredotočite se le na pozitivno dogajanje, možnosti.

Sporočilo pod številko 4

Odnosi bodo v teh dneh pri vas imeli prav posebno mesto in v ospredje bo nekoliko bolj do izraza prišlo vaše hrepenenje in tihe želje po spremembah. Če ste v vezi, je smiselno, da premislite, kaj si želite spremeniti in nato ne čakate na prvi korak s strani ljubljene osebe, ampak, da ta korak napravite vi. Če pa ste samski, pa v teh dneh nekoliko bolj odprite svoje srce in pojdite med ljudi.

Prav pa je, da pri vsem tem ohranite noge na realnih tleh in pazljivi boste morali biti, da vas vse skupaj ne bo zaneslo samo v prevelika pričakovanja, ki bi vas peljala v sanjavost, naivnost in negotovost.

Psi in mačke so si tako po videzu kot tudi po značaju povsem različni in povsem nasprotujoči. Od tu tudi pregovor, da sta dve osebi »Kot pes in mačka«. To pomeni, da se nikakor ne razumeta, da se vedno znova prepirata. A s pravim pristopom in nekaj truda psi in mački lahko odlično sobivajo in zato tudi dve osebi, ki sta sprva zelo nasprotujoči, lahko s pravim pristopom odnos poglobita in se na koncu zelo dobro razumeta. Zato ne ocenjujte oseb na prvi pogled, vtis.

Vsakdo ima na eni točki v življenju v mislih stvari, ki ga bremenijo. Prisotna je potreba, da se osvobodi skrbi, ki jih ne more nujno deliti s svojimi bližnjimi ali prijatelji. Osvobodite svoj um teh skrbi. Pogovorite se z našimi izkušenimi svetovalci. Ne veste, kaj vprašati? Kliknite tukaj!

GRATIS akcija!

 

Pripravila sem ti svežo GRATIS akcijoIzkoristiš jo lahko še danes!