Razno

Razlaga sporočila – brezplačna napoved

SMS vedeževanje

Danes samo za vas odkrivam, kakšno sporočilo skriva sladica, ki ste si jo izbrali. Preberite si, kaj vam sporoča, nato pa v prihodnjih dneh opustite vsa bremena in si ponovno dovolite biti VI.
Te zanima podrobnejši vpogled, kaj te čaka v prihodnosti, kakšen bo maj in kje se skrivajo igrivi iskrivi življenja? Potem klikni tu in si preberi, kaj moraš storiti. >>

V nadaljevanju si preberi sporočila sladic.

Sporočilo pod številko 1

Do sebe boste morali postati nekoliko bolj nežni in ne dopustiti, da vas lastna izgorelost pripelje do grenke zmage. Zdaj je čas, da uberete neko svojo pot in se prenehate vedno znova primerjati z ljudmi okoli sebe, kajti zavedati se boste morali, da ima vsak človek začrtano svojo pot do cilja in da vsi tega cilja ne morete doseči istočasno. Zato se prepustite toku, bodite potrpežljivi.

Kajti zavedati se boste morali, da če se boste nekoliko bolj prepustili toku, boste lažje videli celotni in širši spekter dogajanja in lažje se boste odločili za pravo pot, ki vas bo peljala do osebne zmage, osebne rasti in zadovoljstva.

Sporočilo pod številko 2

Univerzum vam bo v prihodnjih dneh poslal nekaj močnih in zelo pomembnih signalov, ki se bodo nanašali na vaše poslovno in finančno področje. Da boste te signale lahko prepoznali, bo ključno, da se ne oklepate več preteklosti, da iz sebe ne delate žrtve, ampak da se ozrete okoli sebe. Kajti tu boste našli ljudi, ki vam bodo znali odpreti oči in vam s svojimi izkušnjami in znanji lahko pomagajo narediti tisti prvi in najtežji korak v pravo smer.

Zelo pomembno je, da sebe ne obdate z nevidnimi zidovi, kajti s tem boste samo odrivali stran vse lepe možnosti in priložnosti in s tem bi na zunaj delovali, kot da ste že povsem obupali in se predali, kar pa se zagotovo niste! Najdite moč v sebi.

Sporočilo pod številko 3

Določen odnos doživljate že kar nekaj časa, kot »toplo-hladen«. V njem se občasno zaiskri, a že naslednji trenutek imate občutek, kot da je ta iskrica že ugasnila. Zavedajte se, da s to osebo ne boste mogli ničesar doreči ali doseči na silo, zato bo zdaj čas, da stopite korak nazaj in pustite, da se stvari zgodijo povsem spontano. Opazujte tako besede kot tudi sama dejanja in kmalu boste uvideli, ali lahko tu še kaj pričakujete.

Prav je, da niste v odnosih samo vi tisti pobudnik in oseba, ki se nenehno trudi vzdrževati to iskrico, kajti s tem sami izčrpavate sebe, ker ničesar ne dobite v zameno. Odnos je dvosmerna cesta in to pomeni, da morata obe strani vlagati in ne le prejemati.

Sporočilo pod številko 4

Občutek boste imeli, da ste v življenju nekoliko izgubili pravo pot in da ste se znašli na neskončnem križišču slepih ulic, ki ne vodijo nikamor. A zdaj ni časa, da obupate. Prenehajte z negativnim mišljenjem o sebi in z negotovostjo ter si priznajte, da v sebi nosite veliko več talentov, kot ste jih do zdaj uspeli pokazati. Ko se boste posvetili nekoliko bolj sebi, se boste lahko svetu pokazali v blišču vsej svojih potencialov.

Torej ključno je, da pazite, da ne nadaljujete s tem negativizmom, ampak da potegnete črto in se začnete nekoliko bolj sprejemati. Na plano bodo prihajali talenti, sposobnosti, v katere boste z veseljem vlagali svoj čas in trud in zato bodo tudi kmalu prišli rezultati!

Sladice… Le redki se jim uspejo upreti in se ne prepustiti njihovim omamnim okusom. Poznamo jih v veliko oblikah, velikostih in okusih in prav vsakdo ima zagotovo nekega svojega favorita, pa naj bo to v sladkih sladicah ali pa v nekoliko bolj zdravi obliki. Zato naj vam bodo te sladice spodbuda, da se spomnite, kateri okus ima rada vaša ljuba oseba in le-to presenetite z doma narejeno sladico. Presenečeni boste, kako takšna malenkost lahko izboljša odnos, povezanost, navsezadnje spodbudi k skupnemu preživljanju časa.

Vsakdo ima na eni točki v življenju v mislih stvari, ki ga bremenijo. Prisotna je potreba, da se osvobodi skrbi, ki jih ne more nujno deliti s svojimi bližnjimi ali prijatelji. Osvobodite svoj um teh skrbi. Pogovorite se z našimi izkušenimi svetovalci. Ne veste, kaj vprašati? Kliknite tukaj!

Vas zanima, ali se ujemata? Se sprašujete, ali vas ljubi? Bosta ustvarila trden odnos? Pošljite SMS s ključno besedo UJEMANJE na številko 3040. Odgovor boste prejeli takoj!