Razno

Razlaga sporočila – brezplačna napoved

SMS vedeževanje

Danes samo za vas odkrivam, kakšno sporočilo skriva gumb, ki ste si ga izbrali. Preberite si, kaj vam sporoča, nato pa premislite, česa se v življenju preveč oklepate. Kajti prišli ste na točko, ko morate to pustiti za seboj.
Te zanima podrobnejši vpogled, kakšen bo mesec MAJ in kje se skrivajo zanimivi trenutki življenja? Preberi, kaj moraš storiti. >>

V nadaljevanju si preberi sporočila gumbov.

Sporočilo pod številko 1

V dneh, ki so pred vami, boste potegnili jasno črto in za seboj pustili vso negativno preteklost, ki vas bremeni in ovira. Za seboj boste pustili tudi vse osebe, ki se v vašem življenju prikažejo samo takrat, ko vas za kaj potrebujejo ali pa ko vam gre v življenju dobro. Prevetrili boste sedanji tok energij in delali na samospoštovanju. Nekoliko bolj boste začeli ceniti osebe, ki so ob vas v vsaki življenjski situaciji.

Pazite pa, da vas bo na tej poti odločitev in prevetritve dogajanja spremljala premišljenost in razum. Zavedajte se, da ko boste enkrat izrekli določeno stvar in ko boste enkrat sprejeli določeno odločitev, stvari ne boste mogli kar jemati nazaj.

Sporočilo pod številko 2

Odnosi bodo tisti, ki bodo v prihodnjih dneh zaznamovali vaš vsakdan. Tu ne bo šlo samo za odnose v smislu ljubezni, ampak tudi za prijateljske in poslovne odnose. Zavedali se boste, da ljudje vedno več pozornosti posvečajo malenkostim in zato boste znali razveseliti tiste, ki vam nekaj pomenijo. Pa naj bo to s šopkom travniških cvetlic, domačimi piškoti ali pa s čokoladico. Okrepili boste vezi z osebami, ki so vam blizu.

Paziti pa boste morali na svojo neposrednost in direktnost. Preden karkoli rečete, raje dvakrat premislite, da nevede ne boste s kakšno besedo užalili oseb okoli sebe, čeprav to ne bo vaš namen.

Sporočilo pod številko 3

Vsakodnevne obveznosti boste v tem obdobju postavili na stran in začeli boste nekoliko bolj intenzivno premišljati, kako želite nadaljevati svojo življenjsko pot. Kajti dovolj vam bo občutka, da se vedno znova le vrtite v krogu in da morate vedno znova ugoditi samo ljudem okoli sebe. Kajti zdaj bo čas, da se posvetite stvarem, ki ste jih vse do zdaj postavljali v ozadje in se niste upali soočiti z njimi.

Smiselno pa je, da ujamete v tem obdobju ritem harmonije in pozitivne vibracije. Kajti najti boste morali čas tako za te novosti kot tudi za vse, kar je že teku in kar ima postavljene temelje v preteklosti.

Sporočilo pod številko 4

Zvezdni vpliv bo poskrbel, da bodo v tem obdobju na plano privrela še tako skrita čustva, katera ste vse do sedaj skrbno skrivali v svojem srcu. V ospredju bodo velika pričakovanja do ljudi, s katerimi boste obkroženi in pa veliko želja, da te odnose poglobite in jih potisnete stopničko višje. Pazite, da zaradi tega ne boste preveč zahtevni za okolico, ker bi se vas v tem primeru začeli izogibati.

Ta čustvenost pa bo poskrbela tudi za to, da boste skrbno opazovali vsa dejanja in pa vse besede, ki vam jih bodo namenili ljudje. Zato si boste vse zelo jemali k srcu. Pazite, da vas to ne pelje v čustveno izčrpanost.

Gumbom dandanes ne pripisujemo velikega pomena oziroma se nam zdijo povsem samoumevni. Spremljajo nas na oblačilih, obutvi, dodatkih in zato jih velikokrat niti ne opazimo. Bodite pa pozorni, če se gumb pojavi v vaših sanjah. Še posebno če gumb v sanjah najdete, kajti to velikokrat simbolizira dejstvo, da boste pridobili finance, da se vam obeta nov finančni tok. Če pa vam gumb v sanjah odpade to velikokrat ponazarja, da se določen odnos krha in gresta vsak svojo pot.

Vsakdo ima na eni točki v življenju v mislih stvari, ki ga bremenijo. Prisotna je potreba, da se osvobodi skrbi, ki jih ne more nujno deliti s svojimi bližnjimi ali prijatelji. Osvobodite svoj um teh skrbi. Pogovorite se z našimi izkušenimi svetovalci. Ne veste, kaj vprašati? Kliknite tukaj!

Vas zanima, kako se ujemata? Se sprašujete, ali vas ljubi? Bosta ustvarila trden odnos? Pošljite SMS s ključno besedo UJEMANJE na številko 3040. Odgovor boste prejeli takoj!