Razno

Razlaga sporočila – brezplačna napoved

SMS vedeževanje

Danes samo za vas odkrivam, kakšno sporočilo skriva pikapolonica, ki ste si jo izbrali. Preberite si, kaj vam sporoča, nato si razmislite o svojih željah in kako blizu ste njihovi uresničitvi.
Te zanima podrobnejši vpogled v prihodnost in kaj ti prinaša MAJ – mesec ljubezni? Potem hitro klikni sem in si preberi, kaj moraš storiti. >>

V nadaljevanju si preberi sporočila pikapolonic.

Sporočilo pod številko 1

Če hočete videti stvari, kot so, morate nanje gledati s srcem. V naslednjih dneh bodite odprti za sporočila, ki vam ji bo poslalo vaše srce. Prepustite se občutkom in čustvom, ki se bodo rojevala v vas. Z njimi si boste lažje in močneje vizualizirali željo, ki jo želite uresničiti. Ker si boste zanjo prizadevali z vsem srcem, vas bodo pri tem podprle tudi vesoljne energije. Okoli sebe boste videli le lepoto in čarobnost.

V naslednjih dneh naj vas vodi misel, da moč čustev lahko manifestira marsikaj. A zapomnite si: k sebi lahko privabite tako pozitivne kot negativne energije. Vaše želje naj bodo zato iskrene in dobro usmerjene.

Sporočilo pod številko 2

Prebudite se! Okoli vas je veliko stvari, ki jih ne opazite oziroma jih ignorirate. Začnite se zavedati lastnega védenja in moči. V naslednjih dneh boste občutili ljubezen in hvaležnost, ki vas bosta tako poživili, da se ne boste več spraševali, kaj znate. Ne boste več razmišljali, da nekaj ni možno, ampak kakšen naj bo prvi korak. Opustili boste zanikanje in začeli pozitivno gledati na dogajanje okoli sebe.

V naslednjih dneh bodite pogumni, ne ustrašite novega spoznanja, ki vam bo razkrito. K neznanemu pristopite z zavedanjem, da zmorete. Pri tem pa zaupajte sebi in se manj ozirajte na druge ali ovire, ki vam jih bodo postavljali.

Sporočilo pod številko 3

Zazrite se vase in odkrijte srečo. V vašem vsakodnevnem življenju je veliko priložnosti, da začutite ljubezen in harmonijo. Ne iščite več zunaj sebe nekaj, kar bi vas osrečilo. Ne potrebujete drugih ali materialnih stvari. Vi ste dovolj! Začnite razvajati svojo dušo. V sebi ne kopičite več skrbi, sodb ali negativnih misli. Obdajte se s svetlobo in pozitivno energijo ter se prepustite novim občutkom, ki se bodo začeli prebujati v vas.

V naslednjih dneh se uglasite s samim seboj. Bodite radostni. Upajte si stopiti korak stran od vsega, kar vam ne prinaša sreče. Negativno spremenite v pozitivno – presenečeni boste, kako zlahka se bo življenje spremenilo na bolje.

Sporočilo pod številko 4

Prepoznajte svoja prepričanja, ozavestite svoj način razmišljanja. Opustite stare, omejujoče vzorce. Pomagajte preteklosti v slovo in se začnite veseliti, kar je pred vami. V sebi ne gojite več starih zamer – izpustite jih iz svojega življenja. V vas se skriva neverjetna moč, s katero boste lahko uresničili svoje sanje. Zaupajte sili, ki se pretaka v vas. Čas je za temeljito prenovo notranjosti. Naredite prostor novostim in se osvobodite starega.

V naslednjih dneh prisluhnite sebi in bodite bolj pozorni na dogajanje okoli sebe. V malenkostih se skrivajo čarobna sporočila, ki vam bodo nudila takojšnje veselje. Začnite živeti življenje, ki si ga želite. Ne čakajte več!

Vsakdo ima na eni točki v življenju v mislih stvari, ki ga bremenijo. Prisotna je potreba, da se osvobodi skrbi, ki jih ne more nujno deliti s svojimi bližnjimi ali prijatelji. Osvobodite svoj um teh skrbi. Pogovorite se z našimi izkušenimi svetovalci. Ne veste, kaj vprašati? Kliknite tukaj!

Vas zanima, kaj vas čaka v ljubezni? Se sprašujete, ali vas ljubi? Pošljite SMS s ključno besedo LJUBEZEN na številko 3040 in odkrijte, kaj vas čaka. Odgovor boste prejeli takoj!