Napoved

Razlaga sporočila – brezplačna napoved

SMS vedeževanje

Danes samo za vas odkrivam, kakšno sporočilo skriva šminka, ki ste si jo izbrali. Preberite si, kaj vam sporoča, nato pa naredite nekaj drznega. Nekaj samo zase.
Te zanima podrobnejši vpogled v prihodnost in kaj vse ti prinaša MAJ? Potem hitro klikni sem in si preberi, kaj moraš storiti. >>

V nadaljevanju si preberi sporočila šmink.

Sporočilo pod številko 1

Prihajajoči dnevi vam prinašajo osvoboditev. V sebi že dlje časa skrbno skrivate misli ali občutke, ki jih do zdaj nikakor niste znali in niste zmogli ubesediti ali jih izraziti. V sebi boste našli moč in samozavest, da poveste vsem, kar jim imate za povedati. S tem se osvobodite bremen s svojih ramen in končno boste videli, da so bili določeni strahovi odveč in se podali po bolj stabilni, veseli in jasni poti naprej.
Nekaj več pozornosti pa bo treba posvetiti pristopu in načinu komunikacije.

Podvrženi boste pogumu, podpori, ki pa vas lahko zanese in s tem lahko užalite koga od bližnjih. Kaj hitro ste lahko tudi napačno razumljeni. Zato premislite in razumsko zbirajte prave besede.

Sporočilo pod številko 2

V sebi boste v prihodnjih dneh našli novo moč, ki vas bo pripeljala do tehtnega premisleka in do novega pogleda na prihodnost. Videli boste, kje so v preteklosti bile napake, kje boste morali vložiti še nekaj več energij in znali boste uporabiti svoje izkušnje in znanja, ki ste si jih pridobili. S tem napak ne boste več ponavljali in predvsem bolj se boste usmerili v področji financ in posla, ki vam bosta v prihodnjih dneh prioriteta.

Paziti bo treba, da v tem premisleku ne boste zašli v fazo zmede, neodločnosti in občutka izgubljenosti. Namesto da se naslanjate na mnenje ljudi okoli sebe, raje malce bolj zaupajte vase in le tako boste korak za korakom prišli do zmage, do uspeha.

Sporočilo pod številko 3

Prihajajoči dnevi vam prinašajo pravi čustveni vrtiljak, kjer bo prisotnih veliko vzponov in padcev. Sami pri sebi boste občutili težo in nemir, ki ga ne smete zadrževati v sebi, ampak morate vse to izraziti navzven. Pa naj bo to z besedami oziroma komunikacijo, sporočilom v pisni obliki, pesmijo, pisanjem dnevnika… Tako boste lažje premagali nemir in strahove ter stopili s sence negotovosti.

V prihodnjih dneh bo zelo pomembno, da veliko delate na sebi, ker boste v nasprotnem primeru tudi na druga področja gledali zelo negotovo, čustveno. Najdite neko novo dejavnost, hobi, ki vas bo izpopolnil v teh dolgih jesenskih večerih.

Sporočilo pod številko 4

Energije vam prinašajo zelo umirjeno obdobje, kjer boste imeli vse pod nadzorom in kjer boste lahko nizali uspeh za uspehom. Nič ne bo pretežko za vas in nihče vas ne bo mogel iztiriti, zato boste zlahka vse opravili v zastavljenem času. Pozitivne misli bodo tiste, ki vas bodo držale pokonci in iz njih boste črpali zadnje atome moči. V ospredju bo tako poslovno kot tudi osebno področje (osebni načrti in cilji).

Ker bodo pri vas v ospredju umirjene, a produktivne energije pazite, da navzven ne boste delovali preveč hladno in nedostopno, ampak si vzemite čas tudi za bližje, potrebne pomoči in že en iskren nasmeh ali pozitivna misel jim bo dala takšen zagon, kot ga boste imeli vi.

Vsakdo ima na eni točki v življenju v mislih stvari, ki ga bremenijo. Prisotna je potreba, da se osvobodi skrbi, ki jih ne more nujno deliti s svojimi bližnjimi ali prijatelji. Osvobodite svoj um teh skrbi. Pogovorite se z našimi izkušenimi svetovalci. Ne veste, kaj vprašati? Kliknite tukaj!

Vas zanima, ali se ujemata? Se sprašujete, ali vas ljubi? Bosta ustvarila trden odnos? Pošljite SMS s ključno besedo UJEMANJE na številko 3040. Odgovor boste prejeli takoj!