Razno

Razlaga sporočila – brezplačna napoved

SMS vedeževanje

Danes samo za vas odkrivam, kakšno posebno sporočilo skriva kaktus, ki ste si ga izbrali. Preberite si, kaj vam sporoča, nato pa si zastavite cilj in začnite z novo aktivnostjo, ki bo oplemenitila vašo dušo.
Te zanima podrobnejši vpogled, kaj te čaka v prihodnosti, kakšen bo mesec LJUBEZNI in kje se skrivajo zanimivi trenutki življenja? Preberi, kaj moraš storiti. >>

V nadaljevanju si preberi sporočila kaktusov.

Sporočilo pod številko 1

Prepustili se boste toku in ne boste več tolikšne teže postavljali na dogajanje s preteklosti niti na to, kaj se vam lahko šele obeta. Spoznali boste, da morate vsak dan izkoristiti posebej in maksimalno in s tem pogledom boste odšli v preostanek pomladi. S tem si boste privarčevali marsikatero razočaranje, kajti o vsem se boste odločali sproti in poslušali nekoliko bolj svojo intuicijo, razum.

Pri tem pazite, da ne boste odlašali s pomembnimi odločitvami, ampak boste znali ujeti ravno pravšnji ritem življenja, da boste uravnotežili svoje energije in z lahkoto rešili vsak izziv, ki se vam pojavi na poti.

Sporočilo pod številko 2

Odpirati se vam bodo začele različne poti in različne možnosti, pri katerih boste ugledali potenciale za to, da vas le-te zanesejo do zastavljenega cilja. Pomembno je, da se oprete na svoje izkušnje in da na vse te možnosti ne pogledate samo s kratkoročnega vidika, ampak premislite, kaj je tisto, kar vas bo dolgoročno gnalo naprej in vam dajalo tako materialno, finančno kot tudi čustveno stabilnost.

Pazite predvsem na to, da svojih energij ne boste preveč razpršili v vse te možnosti, kajti s tem boste spregledali glavne ovire, ki bi vas utegnile dohiteti na tej poti. Ostanite zvesti sami sebi in ohranite fokus v pravo smer.

Sporočilo pod številko 3

Finance bodo tisto področje, ki vam bo v prihodnjih dneh pobralo veliko časa, energije in tudi vaših živcev. Kajti imeli boste občutek, da nikakor ne ujamete pravega ritma in da vedno znova finance le izgubljate. Zdaj bo ključna organizacija in to, da si jasno razporedite dobrine tako, da boste imeli nad njimi nadzor in da se razbremenite. To boste naredili tako, da črtate vse nepotrebne stroške.

Pri vsem tem je pomembno, da gledate na svoje dobro in se ne ozirate na to, kako imajo to področje urejeni drugi, kajti le tako boste lahko v življenje vpeljali nove vzorce, ki bodo vam v korist in boste lažje uresničili svoje prioritete.

Sporočilo pod številko 4

Imeli boste občutek, da ste se znašli na točki, kjer ste se izgubili in kjer ne najdete več svojega pravega smisla. Vsak dan je podoben prejšnjemu in ni več vidnih rezultatov, ki bi vas navdahnili z novim zagonom. Zato bo zdaj čas, da se ustavite in se vrnete k pristnemu jazu in ponovno najdete svoj smisel. Vprašajte se, kdo ste, kam si želite priti, kaj doseči in nato počasi zakorakajte novostim naproti.

Pri vsem tem je zelo pomembno, da se pripravite, da ne boste mogli vedno ugoditi drugim, vendar pa bo dovolj že to, da boste pri vsem tem ugodili predvsem sebi, da boste ostali pristni sebi in s tem boste prišli najdlje.

Kaktuse vsi poznate, zagotovo pa ne veste vsi, da so le-ti star kitajski simbol varčevanja in premišljene porabe. Kajti predstavljajo bogastvo (tako čustveno kot tudi materialno). Kaktus naj bo v opomin, da ko boste šli čez težke čase, lahko vse te ovire uspešno premagate, le če boste znali s svojimi močmi ravnati premišljeno, preudarno. Tako kot tudi kaktus z vlago, ki jo prejme, ravna zelo spretno in jo zadržuje v sebi dlje časa. Še tako težke razmere pa mu ne odvzamejo moči, da ne bi zacvetel in pokazal vse svoje moči in lepote.

Vsakdo ima na eni točki v življenju v mislih stvari, ki ga bremenijo. Prisotna je potreba, da se osvobodi skrbi, ki jih ne more nujno deliti s svojimi bližnjimi ali prijatelji. Osvobodite svoj um teh skrbi. Pogovorite se z našimi izkušenimi svetovalci. Ne veste, kaj vprašati? Kliknite tukaj!

Vas zanima, kaj vam prinaša prihodnost? Se sprašujete, kako naprej? Pošljite SMS s ključno besedo PRIHODNOST na številko 3040. Odgovor boste prejeli takoj!