Tarot

Razlaga kart – Brezplačno Tarot vedeževanje

SMS vedeževanje

Danes ponovno samo za vas s pomočjo tehnike Tarot vedeževanja odkrivamo sporočila, ki jih za posameznike razkrivajo karte. Sporočila, ki jih boste prebrali, so splošne narave in kažejo samo smernice, ki vrtijo vaše kolo usode. Za podrobnejšo osebno napoved ali za poglobljene odgovore na vprašanja pa se obrnite na naše svetovalce, ki vam bodo razkrili prihodnost. Kako se obrnete nanje, si preberite tukaj >>

Karta Presoja

Karta Presoja bo prinesla potrebo po presoji in analizi življenja. Soočiti se boste morali s starimi uspehi in neuspehi ter spoznati, kakšni so zdaj vaši načrti in interesi. Stvari boste morali postaviti v pravo perspektivo za boljšo prihodnost. Poleg tega pa lahko pričakujete tudi nagrade minulega napora.

V naslednjih dneh se ne bojte spoznanj, ki jih boste prejeli. Sprejmite odgovornost za svoja dejanja in odločitve, ne glede na rezultate, ki so jih prinesle.

Karta Šestica novcev

Karta Šestica novcev bo v vas prebudila hvaležnost za vse, kar imate. To boste želeli podeliti z drugimi, kar le storite, saj boste kasneje za to nagrajeni. Zavedajte pa se, da se lahko položaj hitro spremeni, da boste vi tisti, ki boste potrebovali podporo ali pomoč drugih. Pri svojih dejanjih bodite v ravnovesju.

V naslednjih dneh bodite pozorni bližnje in prijatelje, kaj potrebujejo in česa ne. Pogosto tega ne bodo znali izraziti ali pokazati, zato bo vaša naloga, da to spoznate.

Karta Sedmica kelihov

Karta Sedmica kelihov bo v vaše življenje prinesla novo energijo, nove ideje in sanje. Ponudile se bodo tudi številne izbire, ki vas bodo vodile do uspeha, a se boste morali osredotočiti le na eno ali dve. Vse bo izvedljivo, le na trdnih tleh boste morali ostati in biti pogumni. Sanje so uresničljive, le upajte si jim slediti.

V naslednjih dneh premikajte meje in širite svoje obzorje. Tako na poslovnem, kot ljubezenskemu področju bodite odprti za novosti, upajte si koraka v neznane vode.

Če sami ne moremo videti, kje se napoved dotika nas, je čas, da za podrobnejši odgovor povprašamo strokovnjake. Katarinini vedeževalci vam bodo podrobnejši odgovor podali že v nekaj minutah. Za vas in vaše vprašanje bodo odprli karte ter vam sporočili, kaj razkrivajo. Če želite podrobno osebno napoved, se obrnite na nanje.

Vsakdo ima na eni točki v življenju v mislih stvari, ki ga bremenijo. Prisotna je potreba, da se osvobodi skrbi, ki jih ne more nujno deliti s svojimi bližnjimi ali prijatelji. Osvobodite svoj um teh skrbi. Pogovorite se z našimi izkušenimi svetovalci. Ne veste, kaj vprašati? Kliknite tukaj!

Vas zanima, kaj vam prinaša prihodnost? Se sprašujete, kako naprej? Pošljite SMS s ključno besedo PRIHODNOST na številko 3040. Odgovor boste prejeli takoj!