Razno

Razlaga sporočila – brezplačna napoved

SMS vedeževanje

Danes samo za vas odkrivam, kakšno sporočilo skriva luna, ki ste si jo izbrali. Preberite si, kaj vam sporoča, nato pa bodite pozorni, kako boste v prihodnjih dneh reagirali na situacije, ki vam bodo pomembne in ključne za uspeh.
Te zanima podrobnejši vpogled, kaj te čaka v prihodnosti, kakšen bo mesec maj in kje se skrivajo čudoviti trenutki življenja? Preberi, kaj moraš storiti. >>

V nadaljevanju si preberi sporočila lun.

Sporočilo pod številko 1

Pred vami bo obdobje zelo intenzivnih energij, pri katerih bo zelo pomembno, da pazite na to, da ne boste delali nepremišljenih zaključkov in pa odločitev, ki bi bile dolgoročno lahko za vas slabe. Še posebno boste občutljivi v odnosih, zato boste morali premisliti, koliko sami vlagati v določene odnose, ter ne iskati le slabih strani v ljudeh, ki so vam blizu. Zavedajte se, da izrečenih besed ne boste mogli kar vzeti nazaj, jih izbrisati.

Pazite, da zaradi teh intenzivnih energij ne boste v odnosih preveč pritiskali na osebe, ki so vam blizu, ker bi s tem le izzvali večje možnosti za prepire, nemir in pa za to, da se temelji odnosov dodobra zatresejo.

Sporočilo pod številko 2

Obdobje za vami je bilo zelo pestro in burno predvsem na področju osebnih ciljev in posla, zato boste zdaj počasi stopali v nekoliko bolj umirjene dneve, kjer boste dobili bolj celostno podobo nad situacijo in s tem večji nadzor. To bo ugoden čas, da zaključite vse začeto in se počasi pripravite na novo obdobje, nova vrata, ki se vam počasi, a vztrajno odpirajo. Pri tem ne pozabite tudi nase, na svoje počutje.

Ker novo obdobje še ne bo dodobra izoblikovano in ne boste točno vedeli, kam vas peljejo zaključki, boste morali paziti predvsem na to, da ne boste napeti, v krču. Kajti tako bi lahko spregledali ključna dejstva, ki bi vam lahko bila v pomoč.

Sporočilo pod številko 3

Pokazati boste morali nekoliko več svoje organiziranosti in se nekoliko bolje angažirati, da boste lahko uresničili vse, kar ste si zadali. Pričakujete lahko nekoliko več pritiskov s strani okolice, kar bo samo še bolj povečalo napetosti okoli vas, ki pa vas ne smejo zlomiti. Ustavite se, vzemite si čas za to, da se odpočijete in prespite svoje ideje, kajti s spočitimi mislimi vam bo lažje uspelo premikati vse meje, ovire.

Pazite pa predvsem na svoje področje počutja, kajti vse svoje energije boste usmerili v dosežke, vidne rezultate, nekoliko pa boste lahko zapostavili dobro počutje. Telo bo lahko kaj hitro pokazalo negativne učinke le-tega.

Sporočilo pod številko 4

V sebi boste začutili neverjetno moč, s katero bi lahko premikali gore in vse, samo da pridete do želenih premikov. Pazite predvsem, da ne boste v odnosih preveč pritiskali in rinili z glavo skozi zid, kajti ključno bo, da boste znali v tem času tudi poslušati in opazovati dogajanje okoli sebe. Le tako boste znali pravi čas narediti korak naprej, kdaj pa se tudi umakniti v ozadje in le slediti toku.

Bodite pazljivi predvsem na žensko osebo s svoje okolice, ki bo budno opazovala vaše korake, vaše premike in stopila na vašo pot ravno takrat, ko bi bilo to najmanj potrebno. Upajte si postavljati meje drugim, predvsem, ko gre za vaš lastni interes, želje.

Ko se uzremo v nebo, jo zagledamo kdaj v vsej svoji luči in magičnosti, spet drugič pa potrebujemo nekaj časa, da jo ugledamo. Govora je seveda o luni, ki vpliva na vse dogajanje na zemlji, kot tudi na ljudi (plima, oseka, človekovo počutje, ženske cikle…). Če se luna pojavi v sanjah to pomeni, da le-ta predstavlja vašo svetlobo podzavesti, Če jo sanja moški to pomeni, da mora bolj zaupati v lastno intuicijo, če pa se pojavi v sanjah žensk, pa le-ta pogosto zrcali odnos do drugih žensk. Zato bodite pozorne na to!

Vsakdo ima na eni točki v življenju v mislih stvari, ki ga bremenijo. Prisotna je potreba, da se osvobodi skrbi, ki jih ne more nujno deliti s svojimi bližnjimi ali prijatelji. Osvobodite svoj um teh skrbi. Pogovorite se z našimi izkušenimi svetovalci. Ne veste, kaj vprašati? Kliknite tukaj!

Vas zanima, kaj vam prinaša prihodnost? Se sprašujete, kako naprej? Pošljite SMS s ključno besedo PRIHODNOST na številko 3040. Odgovor boste prejeli takoj!