Razno

Razlaga sporočila – brezplačna napoved

SMS vedeževanje

Danes samo za vas odkrivam, kakšno posebno sporočilo skriva telefon, ki ste si ga izbrali. Preberite si, kaj vam sporoča, nato pa premislite s kom se že dlje časa niste slišali in obudite vajin stik. Presenečeni boste, koliko se določene vezi obdržijo, tudi če se osebi dlje časa ne slišita.
Te zanima podrobnejši vpogled, kaj te čaka v prihodnosti, kakšen bo mesec junij in kje se skrivajo čudoviti trenutki življenja? Preberi, kaj moraš storiti. >>

V nadaljevanju si preberi sporočila telefonov.

Sporočilo pod številko 1

Trma bo tista, ki bo v prihajajočem obdobju pri vas obveljala in prevladovala. Kar ste si v preteklosti zadali, to boste želeli v tem obdobju uresničiti in šli boste preko svojih meja. Pazite, da vas ta trma ne bo gnala z glavo skozi zid, kajti zavedajte se, da morate občasno pokazati nekoliko več svoje prilagodljivosti in pa kdaj poslušati tudi osebo z več izkušnjami, znanji.

Pri vsem tem pazite, da ne boste za svoje cilje šli preko trupel, kajti s pravim pristopom boste prišli do spoznanj, da je včasih bolje napredovati počasi, nekoliko širše pogledat na situacije in tako se tudi lažje najdejo prave poti do ciljev.

Sporočilo pod številko 2

V ospredju bo določen odnos, ki vam ne bo in ne bo dal miru. Kajti počutili se boste, da s to osebo še niste rekli zadnje besede oziroma da je vajin odnos s to osebo ostal nedorečen in popolnoma »v zraku«. Vse svoje misli boste usmerjali v analizo tega odnosa, zato boste lahko nevede na stran pota potiskali osebe, ki so vam zdaj blizu. Pazite, da v tem odnosu ne boste iskali idealov, ampak gledali realno.

Pomembno bo, da se zavedate, da vse pride v življenju z določenim razlogom in da ima vsaka oseba, ki jo srečamo na poti prav posebno sporočilo, lekcijo. Premislite, kakšno lekcijo je pustila ta oseba in obrnite nov list. Posvetite se raje osebam, ki vam zdaj stojijo ob strani.

Sporočilo pod številko 3

K vam prihaja pomembna preizkušnja, pri kateri boste morali pokazati nekoliko bolj svojo premišljeno in razumsko plat osebnosti. Kajti impulzivne odločitve vas lahko vodijo v osebni zlom, predvsem pa v nepričakovano izgubo financ. Zato ohranjajte jasno začrtane cilje in načrte in le tako boste imeli pod nadzorom celotno dogajanje in boste točno vedeli, kam se izplača vlagati finance.

Pomembno je, da na področju financ ne iščete bližnjic, kajti če je neki osebi določena naložba uspela, ni nujno, da bo ta naložba poplačana tudi vašemu primeru. Zato pokažite več samozaupanja, razumski pristop.

Sporočilo pod številko 4

V ospredju bodo govorice, ki ne bodo temeljile na trdnih temeljih in ki bodo plod nerazumevanja prave situacije ali dolgčasa oziroma samoanalize neke osebe z vaše bližine, s katero ste lahko dokaj redno v stiku (sosed, sorodnik, ki vam ni blizu, sodelavec…). Te govorice bodo nekoliko zatresle vaš vsakdan in vam pobrale kar nekaj energije za to, da boste lahko razložili realno stanje in pravo dogajanje.

Pazite, da za te govorice ne boste zapravili preveč časa ter da se ne boste preveč utrudili, kajti premisliti boste morali, ali se izplača ukvarjati s tem, kar govorijo drugi, ali se je bolje le nasmejati, obrniti stran in iti naprej.

Telefon je predmet, brez katerega si ne predstavljamo življenja. Včasih je predstavljal luksuzen predmet, ki so si ga lahko privoščili le redki, danes pa predstavlja »nujno zlo«, brez katerega si ne moremo predstavljati niti enega dneva. Bodite pa pozorni na to, kako so telefoni včasih združevali ljudi in preko njih so si prenašali le pomembne informacije, dandanes pa kljub temu, da jih imajo ljudje vedno ob sebi, velikokrat oddaljujejo ljudi, ker vsak gleda le v svoj telefon in ni več toliko osebnega stika, pristne komunikacije.

Vsakdo ima na eni točki v življenju v mislih stvari, ki ga bremenijo. Prisotna je potreba, da se osvobodi skrbi, ki jih ne more nujno deliti s svojimi bližnjimi ali prijatelji. Osvobodite svoj um teh skrbi. Pogovorite se z našimi izkušenimi svetovalci. Ne veste, kaj vprašati? Kliknite tukaj!

Vas zanima, kaj vam prinaša prihodnost? Se sprašujete, kako naprej? Pošljite SMS s ključno besedo PRIHODNOST na številko 3040. Odgovor boste prejeli takoj!