Razno

Razlaga sporočila – brezplačna napoved

SMS vedeževanje

Danes samo za vas odkrivam, kakšno sporočilo skriva ptič, ki ste si ga izbrali. Preberite si, kaj vam sporoča, nato pa bodite pozorni na vse dogajanje okoli sebe. Kajti ne smete izpustiti priložnosti, ki se vam bo ponudila v teh dneh.
Te zanima podrobnejši vpogled, kaj te čaka v bodoče in kje se skrivajo magični trenutki življenja? Preveri, kaj moraš storiti. >>

V nadaljevanju si preberi sporočila ptičev.

Sporočilo pod številko 1

V preteklosti se je vse vrtelo okoli vaših financ in zdaj bo prišel čas, ko boste odkrili, ali so bile odločitve, ki ste jih sprejeli pravilne ali pa vam bodo le-te na pot prinesle nekakšne nove preizkušnje. Zdaj ne bo časa za to, da se oklepate mnenja in besed drugih in v njih iščete krivce za te napake, ampak se boste morali osredotočiti samo na rešitve, ki bi vas popeljale iz skrbi in zaradi katerih ne bo večjih posledic.

Da boste prišli do teh rešitev, bo zelo pomembno, da si jasno postavite finančni načrt. Tako boste točno videli, kje vam finance polzijo iz rok, kje pa bi lahko kaj dodatno privarčevali. Bodite samokritični, razumski.

Sporočilo pod številko 2

Glede določenih odnosov boste imeli občutek, da so le-ti obstali na točki, ki vam ne prinaša več zadovoljstva in veselja, ampak na vaša pleča postavlja samo bremena in težo. Zato se bo v teh dneh v vas bil boj med vašim srcem in razumom in prav je, da tu zmaga razum in da se z njegovo pomočjo oddaljite od vsega stresa in negativnih energij. Ne bojte se narediti konca odnosom, ki vas več ne veselijo.

Ključno je, da preden sprejmete končno odločitev, se še zadnjič pogovorite z osebami, s katerimi imate nejasne odnose. Tako boste videli ali so le-te pripravljeni vlagati v spremembe ali je bolje iti naprej.

Sporočilo pod številko 3

Ujeli se boste v val zelo dinamičnih energij, v katerih bo samo dogajanje zelo intenzivno in pestro. Zato bo ključno, da boste delali jasne in celovite korake. Pri le-teh se boste morali opreti na svoj razum in izkušnje s preteklosti, kajti le tako se boste izognili zmedi in nestabilnosti. To moč in zagon lahko usmerite v stvari, ki so šele v razvoju, šele nekje na začetku izvedbe.

Prevladovale pa bodo tudi moške energije, ki jih že poznate in ta oseba vam bo na pot vrgla kar nekaj polen. Od vas bo odvisno, ali vas bodo zadela in boste obstali, ali pa se jim boste spretno izogibali in poslušali le sebe.

Sporočilo pod številko 4

V ospredju bo veliko pozitivne naravnanosti, optimizma, ki pa vas lahko kaj hitro zavede v idealiziranje. Kajti v vsaki osebi in situaciji boste skušali najti nekaj pozitivnega in to vas lahko popelje v nepremišljenost, površnost, s katerima bi lahko padli v tok težav in skrbi. To bo ugodno obdobje za razvoj odnosov, nova poznanstva, a zelo neugodno obdobje za nove nakupe, večje naložbe.

Zato bo ključno, da v tem obdobju pustite večje odločitve, ki se nanašajo na finance ali posel na strani in se nekoliko bolj osredotočite na to, da v odnosih najdete pristnost in globljo povezanost z drugimi.

 

V prihodnjih tednih bodite pozorni, katere ptice vam največkrat prekrižajo poti, kajti le-te vam lahko prinašajo pomembna sporočila. Če večkrat vidite ujede, to pomeni, da k vam prihajajo zelo pomembne lekcije, ki se jih še morate naučiti. Srake, kosi in vrane s seboj prinašajo spoznanje, da se ne smete bati sprememb, pustiti določenih stvari za seboj. Sove vam sporočajo, da morate bolj prisluhniti svoji podzavesti in intuiciji, če želite uspeti in doseči vse tisto, kar ste si zastavili v življenju.

Vsakdo ima na eni točki v življenju v mislih stvari, ki ga bremenijo. Prisotna je potreba, da se osvobodi skrbi, ki jih ne more nujno deliti s svojimi bližnjimi ali prijatelji. Osvobodite svoj um teh skrbi. Pogovorite se z našimi izkušenimi svetovalci. Ne veste, kaj vprašati? Kliknite tukaj!

Vas zanima, kaj vas čaka v ljubezni? Se sprašujete, ali vas ljubi? Pošljite SMS s ključno besedo LJUBEZEN na številko 3040 in odkrijte, kaj vas čaka. Odgovor boste prejeli takoj!