Razno

Razlaga sporočila – brezplačna napoved

SMS vedeževanje

Danes samo za vas odkrivam, kakšno sporočilo skriva zelenjava, ki ste si jo izbrali. Preberite si, kaj vam sporoča, nato pa bodite pozorni, da boste v prihodnjih dneh nekoliko več pozornosti posvetili zdravi prehrani in hkrati tudi opazovali svoje izboljšanje počutja.
Te zanima podrobnejši vpogled, kaj te čaka v prihodnosti, kakšen bo mesec junij in kje se skrivajo nepozabni trenutki življenja? Preberi, kaj moraš storiti. >>

V nadaljevanju si preberi sporočila zelenjave.

Sporočilo pod številko 1

Spoznali boste, da ste glede določenih situacij do zdaj gledali preveč ozkogledno in posledično ste vedno znova obirali enake poti, ki pa so vas vodile le v začaran krog, iz katerega niste znali izstopiti. Zato bo zdaj čas, da se ustavite, da prenehate brezglavo hiteti in nekoliko bolj jasno usmerite svoj pogled k zastavljenim ciljem. To obdobje bo ugodno za pridobivanje novih znanj, nadgrajevanje le-teh.

Ključno pri vsem tem je, da si priznate določene napake, ki ste jih v preteklosti naredili/delali in si jih oprostite. Le tako boste stopili čeznje in jih ne več ponavljali, hkrati pa pridoma izkoristili vso novo znanje, spoznanja sebi v korist.

Sporočilo pod številko 2

Čas je v preteklosti kar hitro tekel, dogodki so bežali mimo vas in pred vami je obdobje, ko boste pogrešali nekoliko več družabnosti. Hrepeneli boste po tem, da se ponovno obdate z ljudmi, ki vam veliko pomenijo in zato bo zdaj čas, da v svoj natrpani urnik umestite tudi čas za bližnje, prijatelje. Bodite vi tisti, ki se boste prvi spomnili na njih, jih povabili na kavo, sprehod ali kakšno skupno dejavnost.

Pazite, da vas pri vsem tem ne bo spremljal ego, v smislu, da se morajo drugi spomniti na vas, kajti tako se le prelaga odgovornosti en na drugega in s tem se ljudje le oddaljujejo. Vse preveč odnosov se je že uničilo na ta način.

Sporočilo pod številko 3

Imeli boste občutek, da ste v vseh teh obveznostih, ki se vam nizajo dan za dnem, izgubili en del sebe in počutili se boste vedno bolj prazno. Nevede boste idealizirali življenja bližnjih in se primerjali z njimi, hkrati pa želeli uvesti del te popolnosti tudi v svoje življenje. Zavedajte pa se, da boste morali stopiti nad to razmišljanje in srečo iskati v malenkostih. Le tako boste osebnostno zrasli, dozoreli in sebe videli nekoliko bolj pozitivno.

Pazite, kajti že rek »ni vse zlato, kar se sveti« zelo dobro ponazori, da je na zunaj življenje drugih lahko popolno, a hkrati ima vsak svoje težave in vsak bije svoje bitke. Zato namesto da se primerjate z drugimi, raje pomislite, kje se lahko še izpopolnite.

Sporočilo pod številko 4

V ospredje bodo prišli spomini, ki vas bodo popolnoma prevzeli in ponesli v neko preteklo obdobje, kjer boste ponovno podoživljali svoje občutke. Pa naj si bodo to dobri, pozitivni občutki ali pa lahko tudi negativni. Ne ostanite predolgo v teh spominih, kajti obdajale vas bodo priložnosti, da z lekcijami, ki ste jih osvojili v preteklosti, uspete narediti preboj in korak bližje k svoji sreči in stabilnosti. Pa naj si bo to finančna, materialna ali čustvena.

Pazite, da na preteklost ne boste gledali kot na nekaj negativnega ali pa kot na nekaj, kar bi bilo treba idealizirati, kajti čas je, da le-to pustite za seboj in s seboj vzamete le lekcije, ki vam lahko pomagajo, ki vas lahko motivirajo in pravilno usmerjajo.

Odkar ljudje več pozornosti namenjajo gibanju, zdravemu življenju in pravilni prehrani, se tudi pomen zelenjave počasi vrača v sam vrh prehranske pomembnosti. Vse prevečkrat se jo potiska na stranski tir, a če se nekoliko bolj posvetimo njeni pestrosti in vsebnosti ugotovimo, da je le-ta še kako pomembna za naše dobro počutje in pravilno delovanje telesa. Zato naj vam bo ta zelenjava v opomin, da premislite, koliko zelenjave pojeste sami in jo poizkušajte umestiti v še kakšen obrok več.

Vsakdo ima na eni točki v življenju v mislih stvari, ki ga bremenijo. Prisotna je potreba, da se osvobodi skrbi, ki jih ne more nujno deliti s svojimi bližnjimi ali prijatelji. Osvobodite svoj um teh skrbi. Pogovorite se z našimi izkušenimi svetovalci. Ne veste, kaj vprašati? Kliknite tukaj!

Vas zanima, kaj vam prinaša prihodnost? Se sprašujete, kako naprej? Pošljite SMS s ključno besedo PRIHODNOST na številko 3040. Odgovor boste prejeli takoj!