Tarot

Razlaga kart – Brezplačno Tarot vedeževanje

SMS vedeževanje

Danes ponovno samo za vas s pomočjo tehnike Tarot vedeževanja odkrivamo sporočila, ki jih za posameznike razkrivajo karte. Sporočila, ki jih boste prebrali, so splošne narave in kažejo samo smernice, ki vrtijo vaše kolo usode. Za podrobnejšo osebno napoved ali za poglobljene odgovore na vprašanja pa se obrnite na naše svetovalce, ki vam bodo razkrili prihodnost. Kako se obrnete nanje, si preberite tukaj >>

Karta Desetica kelihov

Karta Desetica kelihov naznanja čas zadovoljstva in občutka topline. V družinskem okolju boste uspešno razrešili vse težave in začeli uživati v trenutkih radosti. Poplačal se bo tudi ves pretekli trud, kar bo spodbudilo vaše premikanje meja in doseganje višjih ciljev, vseskozi pa boste čutili podporo ljubljenih.

V naslednjih dneh svojim dragim povejte, kaj vam pomenijo, delite z njimi vse, kar čutite. Ne požirajte svojih besed, saj bodo v tem obdobju padle na plodna tla.

Karta Sedmica palic

Karta Sedmica palic prinaša tekmovalni duh v vaše življenje. Morali se boste postaviti zase in pokazati pogum ter odločnost, saj boste le tako premagali vse ovire in tekmece, ki vam bodo poskušali preprečiti uspeh. Imate vse zmožnosti, da dosežete želeno, a pripravite se na trnovo pot, ki vam bo prinesla nove lekcije.

V naslednjih dneh se ne ustrašite ovir ali nasprotovanja okolice. Zdaj je čas, da prepoznate, kaj se skriva v vas, katere so vaše močne in šibke točke.

Karta As mečev

Karta As mečev vas nagovarja k spremembam v življenju. Četudi menite, da trenutno ni najboljši čas za premike, se teh ne smete izogibati, saj bodo kasneje prinesli rezultate, ki si jih želite. Uporabite svoj razum, čustva pa pustite ob strani, da vam ne bodo prinesla dodatnih preglavic ali zameglila moč jasnega razmišljanja.

V naslednjih dneh pričakujte nekaj resnejših spopadov, zaradi katerih boste morali stopiti od območja ugodja in pokazati odločnost ter objektivnost.

Če sami ne moremo videti, kje se napoved dotika nas, je čas, da za podrobnejši odgovor povprašamo strokovnjake. Katarinini vedeževalci vam bodo podrobnejši odgovor podali že v nekaj minutah. Za vas in vaše vprašanje bodo odprli karte ter vam sporočili, kaj razkrivajo. Če želite podrobno osebno napoved, se obrnite na nanje.

Vsakdo ima na eni točki v življenju v mislih stvari, ki ga bremenijo. Prisotna je potreba, da se osvobodi skrbi, ki jih ne more nujno deliti s svojimi bližnjimi ali prijatelji. Osvobodite svoj um teh skrbi. Pogovorite se z našimi izkušenimi svetovalci. Ne veste, kaj vprašati? Kliknite tukaj!

Vas zanima, kaj vam prinaša prihodnost? Se sprašujete, kako naprej? Pošljite SMS s ključno besedo PRIHODNOST na številko 3040. Odgovor boste prejeli takoj!