Razno

Razlaga sporočila – brezplačna napoved

SMS vedeževanje

Danes samo za vas odkrivam, kakšno sporočilo skriva cvet, ki ste si ga izbrali. Preberite si, kaj vam sporoča, nato pa premislite, kdo vam največ pomeni in tej osebi podarite cvet (lahko je kupljen v cvetličarni, nabran na travniku ali vrtu).
Te zanima podrobnejši vpogled, kaj te čaka v prihodnosti, kakšen bo JUNIJ in kje se skrivajo magični trenutki življenja? Potem klikni tu in si preberi, kaj moraš storiti. >>

V nadaljevanju si preberi sporočila cvetov.

Sporočilo pod številko 1

V ospredje bodo prišle novosti in nova dinamika, ki je do zdaj niste bili vajeni in prav je, da vas to ne potisne za nevidne zidove dvomov in strahov. Soočite se z le-temi in stopite iz cone udobja. Kajti bolj, ko se boste odprli in bolj, kot boste drzni, lažje boste dosegali vse zastavljeno in lažje si boste odpirali nova vrata sodelovanj. Prišli boste do rešitev, ki jih iščete že dlje časa!

Velik pomen pa boste v tem obdobju dali tudi zunanjosti, a pazite, da vas to ne zanese v pretirano primerjanje z drugimi. Ohranite stik z resničnostjo in se zavedajte, da je notranjost in da je znanje tisto, kar največ šteje.

Sporočilo pod številko 2

Začeli si boste nekoliko bolj zaupati in v ospredje se bo postavila vaša odprtost. Svoje srce in misli boste odprli za nove ljudi in nova spoznanja, zaradi katerih boste veliko dali na dobre odnose in vzajemnost. Zelo dobro boste znali prisluhniti ljudem okoli sebe in znali jim boste najti rešitve iz vseh njihovih težav. Zato pričakujte, da se bodo ljudje množično obračali k vam, v vašo družbo.

Zelo pomembno pa je, da vsega svojega časa in energij ne iztrošite samo na drugih, ampak da znate pomagati in usmeriti tudi sebe. Kajti le tako boste v življenju ohranjali harmonijo in pozitivno naravnanost.

Sporočilo pod številko 3

Velik del prihajajočega obdobja bosta tavali v določenih pomislekih, pri katerih pa bo ključno, da ne boste kar takoj vrgli puške v koruzo in obupali. Pomisleki naj vam bodo »rdeč alarm« za to, da glede določene življenjske poti niste najbolj samozavestni in zato boste morali premisliti ali si po tej poti še želite stopati, ali so vaše prioritete še enake kot včasih. Nič ni narobe, če se v tem obdobju usmerite drugam.

Je pa ključno, da pri vsem tem poslušate samo sebe in dopustite, da vas vodi intuicija in dobro bi bilo prisluhniti tudi svojim sanjam. Le-te vam bodo marsikaj sporočale in s pomočjo njih lahko pridete do pomembnih spoznanj!

Sporočilo pod številko 4

Razigranost vas bo peljala v obdobje, kjer si boste upali nekoliko več, kot pa kažete po navadi. Lažje boste izkazovali svoja čustva in naklonjenost in tudi vseh novih ciljev in izzivov se boste lotili z veliko večjo vnemo. Kajti gnala vas bo velika mera samozavesti in vaši načrti bodo jasno razdelani. Zato boste svoje življenje postavili povsem na neko novo raven, kjer ne bo tolerance za negativno, obrekovanje.

Oseba, ki vam je blizu, ne bo ravno odobravala vaše zaželenosti pri osebah in zato vas bo s svojimi nasveti lahko želela usmeriti na neke stranske poti, kjer bi bilo več ovir. Ne dopustite, da vas karkoli zavede, zmede.

 

Ko boste osebi, ki vam veliko pomeni, podarili cvet, bodite pozorni, kakšne barve boste izbrali. Kajti ta lahko pomeni marsikaj. Bela barva je povezana s čistimi in iskrenimi čustvi, v rumenih cvetovih se skriva sreča in prijateljstvo. Oranžne odtenke povezujemo z zaupanjem in zadovoljstvom, rdeče pa z ljubeznijo in strastjo. Velikokrat se lahko srečamo tudi z rožnatimi odtenki, ki s seboj nosijo sporočila mladosti in nežnosti, medtem ko vijolični odtenki povezani s slavljenjem dosežkov. Zato ko boste izbirali pravi odtenek, premislite, kaj si tej osebi želite sporočiti.

Vsakdo ima na eni točki v življenju v mislih stvari, ki ga bremenijo. Prisotna je potreba, da se osvobodi skrbi, ki jih ne more nujno deliti s svojimi bližnjimi ali prijatelji. Osvobodite svoj um teh skrbi. Pogovorite se z našimi izkušenimi svetovalci. Ne veste, kaj vprašati? Kliknite tukaj!

Vas zanima, ali se ujemata? Se sprašujete, ali vas ljubi? Bosta ustvarila trden odnos? Pošljite SMS s ključno besedo UJEMANJE na številko 3040. Odgovor boste prejeli takoj!