Napoved

Razlaga sporočila – brezplačna napoved

SMS vedeževanje

Danes samo za vas odkrivam, kakšno sporočilo skriva sladoled, ki ste si ga izbrali. Preberite si, kaj vam sporoča, nato si privoščite nekaj osvežilnega, kar ne pomeni nujno hladno pijačo ali hrano. Lahko je karkoli, kar bo pognalo kri po žilah!
Te zanima podrobnejši vpogled v prihodnost in kaj ti prinaša JUNIJ? Potem hitro klikni sem in si preberi, kaj moraš storiti. >>

V nadaljevanju si preberi sporočila sladoleda.

Sporočilo pod številko 1

Na površje bodo prišle nove ideje in nova spoznanja o tem, kaj si zares želite, katere pa so tiste točke in tista zanimanja, ki vam le odvzemajo energije in fokus stran od pomembnih zadev. Svoj čas boste začeli vlagati razumsko in pametno, jasno si boste zadali prioritete in pri tem boste upoštevali le sebe. Največ fokusa boste položili v kariero, kjer se boste še spopadli z določenimi ovirami, kjer pa ne smete kar takoj obupati.

Pri vsem tem pazite predvsem na okolico in na vse osebe, ki se vam bodo želele ta čas vmešati na vašo pot, kajti le-te bi vas lahko le usmerile na stran pota in vam napačno svetovale. Ponovite si večkrat misel: »Zaupam svojim odločitvam!«

Sporočilo pod številko 2

Zavedati se boste začeli, da čas beži in ker bodo na plano prišla potlačena čustva, se boste morali v dneh, ki so pred vami odločati hitro in predvsem odločno. Vsi, ki ste v odnosih, ki vas ne veselijo, boste premislili o smiselnosti, da se tega odnosa oklepate. Kajti zdaj bo pravi čas, da vnesete spremembe, pa naj bo to samostojna pot naprej ali pa le soočenje s težavami in vnos sveže dinamike, strasti.

Pri vsem tem pa bo zelo pomembno, da postavite komunikacijo na prvo mesto, kajti paziti boste morali, da ne bo v vsem tem začel govoriti samo vaš ego. Na situacijo poglejte z obeh strani.

Sporočilo pod številko 3

Vzeli si boste nekaj več časa zase in za to, da si napolnite baterije. Zavedati se boste začeli, da ste v določene situacije vložili več časa, kot je bilo treba in zato se boste za kakšen dan ali dva odklopili od vsega stresa. Prav tako boste na stran dali vso elektroniko in družabna omrežja in čas preživeli s tistimi, ki so vam pomembni in ki so vam blizu. To vas bo razbremenilo in pa lažje boste videli, kaj je tisto, čemur se morate posvetiti.

Pri vsem tem pa pazite, da se ne boste preveč zapletli v rutino, kjer bi začeli bežati od odgovornosti in kjer ne bi ponovno našli tistega zagona za korake naprej. Torej pri vsem bo potrebna zmernost.

Sporočilo pod številko 4

Prihajajo energije, ki vam bodo prinesle več prizemljenosti in občutka varnosti, zato se boste nekoliko lažje zbrali, si postavili prioritete. Pred vami so novi začetki, kjer je ključno, da delujete premišljeno, razumsko in pa več delate tudi na svoji osvobojenosti, vitalnosti. Čas bo ugoden, da vaše ideje zacvetijo v realnosti in da postavite stres in nemir nekoliko na stran. Ne postavljajte se v okvirje, ki jih bo začrtala vaša okolica, ampak pojdite preko njih.

Zaradi vseh teh idej, dogajanja in aktivnih energij pa boste bolj nagnjeni h glavobolom, izpadanju las in lomljivim nohtom, zato ne pozabite na krepitev imunskega sistema in na to, da si znate vzeti čas tudi za počitek, regeneracijo.

Vsakdo ima na eni točki v življenju v mislih stvari, ki ga bremenijo. Prisotna je potreba, da se osvobodi skrbi, ki jih ne more nujno deliti s svojimi bližnjimi ali prijatelji. Osvobodite svoj um teh skrbi. Pogovorite se z našimi izkušenimi svetovalci. Ne veste, kaj vprašati? Kliknite tukaj!

Vas zanima, kaj vas čaka v ljubezni? Se sprašujete, ali vas ljubi? Pošljite SMS s ključno besedo LJUBEZEN na številko 3040 in odkrijte, kaj vas čaka. Odgovor boste prejeli takoj!