Razno

Razlaga sporočila – brezplačna napoved

SMS vedeževanje

Danes samo za vas odkrivam, kakšno sporočilo skriva poletna pijača, ki ste si jo izbrali. Preberite si, kaj vam sporoča, nato pa bodite pozorni, s kakšno družbo ste obdani zadnje čase in ali vam kdo »popije« preveč pozitivne energije.
Te zanima podrobnejši vpogled, kaj te čaka v prihodnosti, kakšen bo mesec junij in kje se skrivajo nepozabni trenutki življenja? Preberi, kaj moraš storiti. >>

V nadaljevanju si preberi sporočila poletnih pijač.

Sporočilo pod številko 1

V ospredje bo prišlo spoznanje, da ste vse preveč energij vložili v odnose z drugimi ljudmi, zato boste v prihajajočih dneh poudarili nekoliko bolj svojo zdravo mero sebičnosti in sebe postavili na prvo mesto. Sami sebi boste najboljši prijatelj in čas boste namenili izključno stvarem, ki so vam osebno pomembne in nujne za lastno srečo. Uspešno boste dokončali začeto in uvedli nove vzorce v vaš vsakdan.

Pri tem bo predvsem izstopala neka oseba, ki jo poznate in ki vas bo želela posrkati v neke svoje pasivne energije tekmovalnosti in slabe volje. Zato takim »pijavkam« kar takoj postavite jasne meje!

Sporočilo pod številko 2

Sanje bodo tiste, ki bodo pri vas v prihodnjih dneh stopile v ospredje in ki vam bodo želele sporočiti marsikaj. Zato bodite pozorni na to, kakšne elemente, simbole sanjate, ker je od tega odvisno, v kaj vas želi podzavest usmeriti. Predvsem bo to ugodno obdobje za to, da se vsak za nekaj časa izolirate od stresa, ker se bo v nasprotnem primeru začelo kazati slabše počutje, nespečnost.

Pazite, da pri vsem tem ne boste delali zaključkov že kar daleč vnaprej, ampak pri svoji organizaciji časa izpostavite predvsem razumski pristop. Spremenite pogled na svet in videli boste drugačno podobo situacij okoli sebe.

Sporočilo pod številko 3

Pri vas bo izstopala vaša ustvarjalna plat osebnosti, zato bodo na plano ponovno prišle želje in ideje, s katerimi bi si želeli nekoliko stopiti iz sedanje rutine življenja. Zavedajte se, da zdaj ne bo časa za to, da iščete izgovore, zakaj določena ideja ali predlog ne bi bila vredna poizkusa uresničitve, ampak bo čas za to, da zaupate in verjamete vase. Le tako lahko v poslu ali financah naredite velike premike.

Pazite, da na teh področjih ne boste ujeti preveč v določen krog razmišljanja, ki je posledica ozkoglednosti okolice, ampak, da boste znali pogledati izven te perspektive in si upali občasno tudi malce tvegati.

Sporočilo pod številko 4

Nemoč bo tista, ki bo pri vas silila v ospredje, zato je zelo pomembno, da se ne postavite v vlogo žrtve in ne iščete usmiljenja v drugih ljudeh, ampak se nekoliko bolj konkretno zazrete v situacijo, ki vas bremeni. Le tako boste lahko uzrli izvor samih težav in se z njimi lažje soočili in jih pustili za seboj. Zdaj bo čas, da življenje vzamete v svoje roke in ne čakate več samo na oporo in pomoč drugih.

Pazite, da se temu obupu in nemoči ne boste popolnoma predali, kajti s tem bi le padli v lastno past, s katero bi vse bolj in bolj tonili v negativne misli, brezizhodne situacije. Ukrepajte, kajti nikoli ni prepozno za nov začetek!

Poletne mešanice pijač po navadi pridejo nekoliko bolj v ospredje v toplejših dneh oziroma ob poletnih večerih, ko se želijo ljudje nekoliko razbremeniti od vsakdanjega stresa in ko se v mestu dobijo s prijatelji, znanci. Vsak človek ima neko svojo mešanico pijače, ki jo nekoliko bolj preferira in zato ni toliko važno, kaj si naročijo, bolj je važno, s kom preživijo ta čas. Zato naj vam bodo poletne pijače v opomin, da si v letošnjem poletju večkrat vzamete čas za prijatelje in pa čas tudi zase, za sprostitev.

Vsakdo ima na eni točki v življenju v mislih stvari, ki ga bremenijo. Prisotna je potreba, da se osvobodi skrbi, ki jih ne more nujno deliti s svojimi bližnjimi ali prijatelji. Osvobodite svoj um teh skrbi. Pogovorite se z našimi izkušenimi svetovalci. Ne veste, kaj vprašati? Kliknite tukaj!

Vas zanima, kaj vam prinaša prihodnost? Se sprašujete, kako naprej? Pošljite SMS s ključno besedo PRIHODNOST na številko 3040. Odgovor boste prejeli takoj!