Tarot

Razlaga kart – Brezplačno Tarot vedeževanje

SMS vedeževanje

Danes ponovno samo za vas s pomočjo tehnike Tarot vedeževanja odkrivamo sporočila, ki jih za posameznike razkrivajo karte. Sporočila, ki jih boste prebrali, so splošne narave in kažejo samo smernice, ki vrtijo vaše kolo usode. Za podrobnejšo osebno napoved ali za poglobljene odgovore na vprašanja pa se obrnite na naše svetovalce, ki vam bodo razkrili prihodnost. Kako se obrnete nanje, si preberite tukaj >>

Karta Štirica mečev

Karta Štirica mečev bo pokazala, na katerih področjih življenja se morate umiriti in razmisliti, kam vas pot vodi. Obdobje pretresov se zaključuje, klub temu pa si morate vzeti čas zase, da si naberete novih moči. Začenja se obdobje okrevanja, kar bo imelo pozitivne rezultate na vseh področjih, zlasti v odnosih z drugimi.

V naslednjih dneh ne iščite izgovorov, zakaj ne bi več pozornosti namenili sebi in zakaj ne bi sprejeli vsega tega, kar čutite v sebi: pozitivno in negativno.

Karta Svečenik

Karta Svečenik vas bo navdala z željo po duhovni rasti, po spoznavanju nečesa drugačnega, višjega. Kar poznate, vam ne bo več nudilo dovolj duhovne »hrane«. Začeli boste iskali nove interese in nove izkušnje. Naslednji dnevi bodo v znamenju svežine, kar se bo kazalo tudi na počutju – energije vam ne bo primanjkovalo.

V naslednjih dneh ne ignorirajte notranjih teženj in občutkov. Zdaj je čas, da sledite sebi in ustvarite ravnovesje na vseh življenjskih področjih.

Karta Puščavnik

Karta Puščavnik bo v vaše življenje prinesla zrelost in potrpežljivost. Našli boste nov občutek umirjenosti, s katerim boste lažje začeli uresničevati svoje želje in načrte. Naučili se boste lekcijo zaupanja vase in moči, da se postavite na prvo mesto. Izgubili boste strah pred osamljenostjo in sprejemanjem pomembnih odločitev.

V naslednjih dneh bodite potrpežljivi, naj se vam ne mudi. V življenju sprejemajte počasne korake, saj tako ne boste ničesar izpustili, niti si ne boste naložili preveč obveznosti.

Če sami ne moremo videti, kje se napoved dotika nas, je čas, da za podrobnejši odgovor povprašamo strokovnjake. Katarinini vedeževalci vam bodo podrobnejši odgovor podali že v nekaj minutah. Za vas in vaše vprašanje bodo odprli karte ter vam sporočili, kaj razkrivajo. Če želite podrobno osebno napoved, se obrnite na nanje.

Vsakdo ima na eni točki v življenju v mislih stvari, ki ga bremenijo. Prisotna je potreba, da se osvobodi skrbi, ki jih ne more nujno deliti s svojimi bližnjimi ali prijatelji. Osvobodite svoj um teh skrbi. Pogovorite se z našimi izkušenimi svetovalci. Ne veste, kaj vprašati? Kliknite tukaj!

Vas zanima, kaj vam prinaša prihodnost? Se sprašujete, kako naprej? Pošljite SMS s ključno besedo PRIHODNOST na številko 3040. Odgovor boste prejeli takoj!