Razno

Razlaga sporočila – brezplačna napoved

SMS vedeževanje

Danes samo za vas odkrivam, kakšno sporočilo skriva čelada, ki ste si jo izbrali. Preberite si, kaj vam sporoča, nato pa bodite pozorni, da vas strahovi ne bodo nadvladali, ampak boste vi obvladovali njih.
Te zanima podrobnejši vpogled, kaj te čaka v prihodnosti in kje se skrivajo magični trenutki življenja? Potem klikni tu in si preberi, kaj moraš storiti. >>

V nadaljevanju si preberi sporočila čelad.

Sporočilo pod številko 1

Pred vami je nekoliko bolj težavno in napeto obdobje, v katerem boste razpeti med preteklostjo in trenutnim dogajanjem. Imeli boste občutek, da ne morete ujeti pravega, umirjenega življenjskega ritma, ne da bi imeli vedno znova občutek, da ste odvisni od drugih, okoliščin. To obdobje se boste morali posvetiti delu na sebi, zdaj je pravi čas, da se ustavite, zadihate in premislite o svojih prioritetah.

Pomembno je, da vas ta zmeda ne pripelje do oklepanja rutine, ker bi s tem še bolj izpostavili svoje šibke točke, in lahko bi postali povsem nesamozavestni. Upajte si izstopati, kajti le tako vas bo okolica opazila, se ne boste le zlili z njo.

Sporočilo pod številko 2

Na dogajanje okoli sebe boste v prihodnjih dneh dobili povsem drugačen vpogled in na stran boste postavili vse negativne energije in dvome, ki so vam v preteklosti krajšale noči. Na vse boste začeli gledati nekoliko bolj pozitivno in zato boste postavili jasne meje, do kam se okolica lahko vmešava v vaše stvari in odločitve. V tem obdobju boste bolj samozavestni, lažje boste dosegali želeno.

Pomembno pa je, da pazite, da zaradi te samozavestni ne boste na okolico delovali povsem arogantno, da ne boste drugim vsiljevali svojega mnenja. Zavedajte se, da ima vsaka oseba svoje prioritete in zato naj se vsak odloča zase.

Sporočilo pod številko 3

Nevede ste v preteklosti stopili iz začrtane poti, ki vas trenutno ne pelje več do želenega cilja in življenjskega napredka. Zavedati se boste začeli, da sebe ne poznate tako zelo dobro, kot ste sprva mislili in zato je smiselno analizirati preteklost, z nje potegniti ključna spoznanja in z le-temi boste ponovno lahko postavili trdne temelje, na katerih boste gradili tako svojo kariero kot tudi odnose, osebno zadovoljstvo.

Pri tem je zelo pomembno, da ne izgubite stika s seboj ter da ne dopustite, da mnenje okolice vpliva na vaše odločitve. Oprite se na svoj razum in lastno presojo, kaj je za vas najpomembnejše.

Sporočilo pod številko 4

V obdobju, ki je pred vami, bo na plano prišla vaša nekoliko bolj premišljena in previdna plat osebnosti. Največ energije boste usmerili v analiziranje, katera pot je za vas najbolj smiselna, kajti iskali boste več stabilnosti. Ko boste le-to zagotovili, bo prišlo zelo dinamično obdobje, kjer se boste premikali naprej sunkovito in hitro. Vse svoje energije boste usmerili v kariero in zato tu lahko pričakujete pomembne premike.

Ta premišljenost in previdnost pa vas ne smeta voditi v pasivnost, negativno razmišljanje, zaradi katerih se ne bi upali premakniti naprej. Zavedajte se, da če boste le čakali na pravi čas, to pomeni, da lahko čakate večno.

Čelade dandanes povezujemo z varnostjo, pa naj bo to varnost pri delu, športu ali pa v prometu (kolo, motor, rolanje…). Prav je, da se zavedamo, da je na teh področjih zelo pomembna in da je tam z določenim razlogom, in sicer da vas obvaruje in zaščiti pred nepotrebnimi poškodbami. Čelada naj vam bo v opomin, da ni treba stagnirati na eni točki v življenju, ampak da z ustreznimi znanji, zaščito in voljo lahko premagate svoje strahove in se lotite marsičesa.

Vsakdo ima na eni točki v življenju v mislih stvari, ki ga bremenijo. Prisotna je potreba, da se osvobodi skrbi, ki jih ne more nujno deliti s svojimi bližnjimi ali prijatelji. Osvobodite svoj um teh skrbi. Pogovorite se z našimi izkušenimi svetovalci. Ne veste, kaj vprašati? Kliknite tukaj!

Vas zanima, kaj vas čaka v prihodnosti? Se sprašujete, kakšne spremembe in preobrati vas čakajo? Pošljite SMS s ključno besedo PRIHODNOST na številko 3040. Odgovor boste prejeli takoj!