Napoved

Razlaga sporočila – brezplačna napoved

SMS vedeževanje

Danes samo za vas odkrivam, kakšno posebno sporočilo skriva morski simbol, ki ste si ga izbrali. Preberite si, kaj vam sporoča, nato pa bodite pozorni na to, da si boste znali v prihodnjih dneh vzeti nekaj trenutkov zase in meditacijo ob vodi (reka, jezero, morje,…).
Te zanima podrobnejši vpogled v prihodnost in kaj ti prinaša julij? Potem hitro klikni sem in si preberi, kaj moraš storiti. >>

V nadaljevanju si preberi sporočila morskih simbolov.

Sporočilo pod številko 1

V prihodnjih dneh boste iskali določene temelje, oporo, na katero se boste lahko oprli, da dosežete želene cilje in pričakovanja. Zelo pomembno je, da pri vsem tem ne delate samo na kratkoročnih ciljih, ampak da gledate na dolgoročnost. Spoznali boste, da se sicer lahko oprete na druge, a bo končna odločitev vedno ležala na vas samih in zato boste spoznali, da ste vi tisti temelj, opora, v katero morate verjeti in zaupati za uspeh.

Pazite, da vas vso to iskanje prave poti in stabilnosti ne bo le izčrpalo in da ne boste posledično padli le pod vpliv drugih, ki bi vas samo še bolj oddaljili od prave poti, pravih odločitev. Razum ohranite v ospredju.

Sporočilo pod številko 2

Zdaj bo pravi čas, da se otresete vseh starih prepričanj in frustracij, ki so vas pripeljale do mnenja, da si nečesa ne zaslužite oziroma da nečesa ne morete doseči. Prisluhnite svojemu srcu in spoznajte svoje resnične srčne želje, kajti le tako boste lahko v sebi našli pravo ravnotežje in pokazala se bo prava pot, po kateri boste lahko prišli do teh skritih želja in hrepenenj. Zaupajte vase!

Pri vsem tem pa je zelo pomembno, da se distancirate tudi od okolice, ki vas podcenjuje in ne verjame v vas. Kajti le s pozitivnimi mislimi in zaupanjem vase boste k sebi privabili pozitivne priložnosti in jih izkoristili.

Sporočilo pod številko 3

Odnosi bodo tisti, ki se bodo v teh dneh znašli na preizkušnji, zato bo ključno, da se zavedate, da stvari niso samo črne ali samo bele, ampak da ima vsaka situacija dve plati, ki ju morate upoštevati. Priznajte si, da se določenim odnosom izteka čas, kajti niso vam več potrebni ljudje, ki govorijo le o drugih, jih opravljajo, ampak se obdajte raje z ljudmi, ki vas navdihnejo, s katerimi lahko govorite o idejah, dosežkih.

Pri vsem tem pazite tudi, da boste od sebe odbili tudi ljudi, ki srkajo vaše pozitivne energije, ki se hranijo z vašo pozornostjo, kajti le tako bo z vaših ramen padlo veliko breme in lažje boste zadihali, se sprostili.

Sporočilo pod številko 4

Začeli se boste zavedati, da ste vi tisti, ki usmerjate življenje s svojimi mislimi in svojimi dejanji, in da se velikokrat zadeve pokažejo v drugačni luči, če jih samo pogledate z druge perspektive. Zato na težave ne boste gledali kot na nekaj slabega, ampak kot na izziv, pri katerem morate osvojiti določeno lekcijo, ki vam bo pomagala. Tako boste veliko lažje in bolj pozitivno krmarili skozi vse, kar prihaja.

Pri vsem tem pa je pomembno, da to novo razmišljanje in pogled na zadeve vpeljete v svoj vsakdan in se zavedate, da nič ni nemogoče, le določene zadeve bodo potrebovale dlje časa za premik, uresničitev.

Vsakdo ima na eni točki v življenju v mislih stvari, ki ga bremenijo. Prisotna je potreba, da se osvobodi skrbi, ki jih ne more nujno deliti s svojimi bližnjimi ali prijatelji. Osvobodite svoj um teh skrbi. Pogovorite se z našimi izkušenimi svetovalci. Ne veste, kaj vprašati? Kliknite tukaj!

Vas zanima, kaj vas čaka v ljubezni? Se sprašujete, ali vas ljubi? Pošljite SMS s ključno besedo LJUBEZEN na številko 3040 in odkrijte, kaj vas čaka. Odgovor boste prejeli takoj!