Razno

Razlaga sporočila – brezplačna napoved

SMS vedeževanje

Danes samo za vas odkrivam, kakšno posebno sporočilo skriva kazalo, ki ste si ga izbrali. Preberite si, kaj vam sporoča, nato pa poskrbite za to, da boste v prihodnjih dneh delovali nekoliko bolj organizirano, boste imeli vse v svojih rokah in ničesar ne boste prepuščali naključju.
Te zanima podrobnejši vpogled, kaj te čaka v prihodnosti, kakšno bo POLETJE in kje se skrivajo nepozabni trenutki življenja? Preberi, kaj moraš storiti. >>

V nadaljevanju si preberi sporočila kazal.

Sporočilo pod številko 1

Začeli se boste zavedati, da ste do zdaj na prvo mesto vedno znova postavljali druge, jim skušali ugajati in jim ves čas pomagati. To vas je do neke mere izčrpalo in potisnilo do spoznanj, da bo zdaj treba stopiti v ospredje in pa se posvetiti sebi, če boste želeli, delati na lastni sreči. Pokazati bo treba neko zdravo mero sebičnosti in se zavedati, da če sami ne boste delali na svoji sreči, ne bo nihče namesto vas! Začnite uživati v malenkostih.

Pri vsem tem pa pričakujte, da vas vsi ne bodo razumeli in da določene osebe se ne bodo odzvale tako, kot bi si želeli. Kajti določenim ste zelo samoumevni, mislijo, da boste vedno tu zanje, in take morate čim hitreje postavite na trdna tla.

Sporočilo pod številko 2

Obdobje pred vami vam bo prineslo zelo pestro dogajanje na področje odnosov in zato bo tu zelo pomembno, da boste znali izbirati prave besede in dejanja, da ne boste v okolico dajali napačnega vtisa in napačnega sporočila. Kajti določene osebe bodo zelo »pikolovske« in bodo analizirale vsako vašo potezo in vaš korak. Ključno je, da govorite resnico, stojite za svojimi besedami.

Pri vsem tem pa pazite na to, da vas okolica ne bo pripravila do tega, da ne boste verjeli vase. Kajti le če boste znali prisluhniti sebi, na vse gledati nekoliko bolj objektivno, se ne boste opekli in dovolili, da negativa drugih vpliva na vas osebno.

Sporočilo pod številko 3

V dneh, ki prihajajo, bodo v ospredju energije, ki vas bodo pripeljale na pot zaključevanja in soočanja z vsem, kar vam v življenju ni več potrebno. Pa naj bodo to odnosi, stvari, situacije ali pa odločitve. Pomembno je, da s svojih ramen stresete vse tisto, kar vas bremeni in zavira, ker boste šele tako lahko nekoliko lažje zadihali in pa se osredotočili na tisto, kar vam nekaj pomeni in kar si želite nadgraditi.

Pri tem bo zelo pomembno, da se ne boste le zanesli na okolico in na nasvete drugih, ampak da boste znali ohraniti razum na prvem mestu in pa poslušati intuicijo. Kajti le tako boste ostali na pravi poti do sreče in uspeha.

Sporočilo pod številko 4

V prihodnjih dneh bo pri vas v ospredje prišla nekoliko bolj vaša kritična narava, pri kateri pa boste morali paziti, da ne boste pretiravali. Tako v kritičnosti do sebe kot tudi do drugih. Kajti paziti boste morali predvsem na svoje besede in dejanja, kajti nevede lahko prizadenete, ali razočarate osebo, ki vam je blizu in vam nekaj pomeni. Namesto da kritizirate druge, raje premislite, kaj bi lahko spremenili pri sebi, da najdete osebno srečo.

Kajti če na to kritičnost ne boste pazili, boste lahko kaj kmalu občutili posledice. Določen odnos se v tem obdobju lahko zaključi na boleč način. Zavedajte se, da besed ne boste mogli kar vzeti nazaj in se delati, da se nekaj ni zgodilo!

Kazala uporabljamo pri knjigah, revijah in drugi literaturi, da se nato lažje znajdemo, smo bolj organizirani. Če v sanjah vidite, kako označujete strani v knjigi, to pomeni, da vaše življenje potrebuje nekoliko več organiziranosti in pa tudi nekoliko več širine. To širino boste lahko zagotovili tako, da čim več berete, da najdete neki svoj žanr, ki vas bo potegnil v svoj svet ali pa vam bo dal neka nova znanja, samozavest, s katero boste lažje uresničili vse zastavljeno. Zapomnite si, da so ovire samo v vaših glavah!

Vsakdo ima na eni točki v življenju v mislih stvari, ki ga bremenijo. Prisotna je potreba, da se osvobodi skrbi, ki jih ne more nujno deliti s svojimi bližnjimi ali prijatelji. Osvobodite svoj um teh skrbi. Pogovorite se z našimi izkušenimi svetovalci. Ne veste, kaj vprašati? Kliknite tukaj!

Vas zanima, kaj vam prinaša prihodnost? Se sprašujete, kako naprej? Pošljite SMS s ključno besedo PRIHODNOST na številko 3040. Odgovor boste prejeli takoj!