Razno

Razlaga sporočila – brezplačna napoved

SMS vedeževanje

Danes samo za vas odkrivam, kakšno sporočilo skriva mehiški simbol, ki ste si ga izbrali. Preberite si, kaj vam sporoča, nato pa si izberite državo, ki jo želite obiskati in pripravit eno njihovo tradicionalno jed.
Te zanima podrobnejši vpogled, kaj te čaka v prihodnosti in kje se skrivajo najbolj zanimivi trenutki življenja? Potem klikni tu in si preberi, kaj moraš storiti. >>

V nadaljevanju si preberi sporočila mehiških simbolov.

Sporočilo pod številko 1

V vas bo tlela želja po tem, da se dokažete in izkažete, zato boste vse svoje prioritete usmerili v svoja dejanja, v delo. V tem obdobju lahko pričakujete, da boste vstajali nekoliko bolj zgodaj, kajti v mislih boste imeli jasne načrte, ki jih boste želeli čim prej izvesti. Sama ustvarjalnost pa vam tudi ne bo dala miru pozno v noč. Rezultati se bodo pokazali kaj kmalu in to vam bo dalo potrditev, da ste na pravi poti.

Še posebno pa boste morali biti v tem obdobju pozorni na svoje počutje. Kajti lastnosti deloholikov vas ne smejo pahniti preko mere zdravega razuma, kjer bi se povsem samo izčrpali in izpostavili prekomerni meri stresa.

Sporočilo pod številko 2

V mislih boste imeli vedno znova določeno osebo, ki vam ne bo in ne bo dala miru. Kajti imeli boste občutek, da vedno, ko to osebo vidite, se med vama prižgejo iskrice in plamen. Zaradi teh energij boste veliko bolj čustveni, a izogibajte se nepremišljenosti. Predvsem vezani pazite, da v tem obdobju ne sprejmete odločitev, ki jih bi lahko obžalovali na dolgi rok. V odnosih ohranite harmonijo med razumom in čustvi.

Zelo pomembno je, da se na področju odnosov ne podrejate samo ljudem okoli sebe, ampak da se zavedate, da ste sami svoje sreče kovač in zato je smiselno, da le-to nosite v svojih rokah in znate jasno povedati, kaj vas moti, kaj si želite.

Sporočilo pod številko 3

Imeli boste občutek, da ste končno uspešno vzpostavili ravnotežje in harmonijo, s katerima se boste v prihodnje uspešno spopadli s svojimi pričakovanji. Prav je, da vas v dogajanje vodi velika mera samostojnosti in praktičnosti, kajti le tako se boste uspešno soočili s še tako negotovo situacijo, ki bo na prvi pogled delovala nerešljiva. Zaupajte vase, v svoje izkušnje in potenciale.

Ne bojte pa se ločiti od stvari, ki vam niso več potrebne v življenju in ne bojte se naredili koraka v neznano. Kajti le tako boste uspešno odprli novo poglavje, kjer ne bo več prostora za dvome in negativne občutke.

Sporočilo pod številko 4

Obdale vas bodo zelo sveže in sproščene energije, s katerimi boste želeli v življenju odpreti novo poglavje, doseči nekaj več. Zelo boste zaupali ljudem okoli sebe in zato se boste zelo dobro povezali z bližnjimi. Več časa boste lahko namenili tudi zabavi in sprostitvenim dejavnostim, s katerimi boste v sebi našli neverjetno notranjo moč in samozavest, katera ne bo imela meja.

Zelo pomembno pa je, da teh svojih energij ne boste samo razpršili v več stvari hkrati in s tem pričakovali, da se bodo rezultati pojavljali v vseh situacijah enako. Naj vas vseeno vodi premišljenost. Nekje bo potrebno več truda, spet drugje manj.

Vsaka država ima določene simbole in kulinariko, s katerimi jo lahko povezujemo. Na Mehiko se zagotovo spomnite, ko vidite njihove mehiške tacose, nacho sir, sombrero, kaktuse… Zato je to odlična priložnost, da pomislite, v katero državo ste si od nekdaj želeli iti, ter katere jedi ali simbole povezujejo z njo. Povabite svoje prijatelje in skupaj priredite večer v znamenju te države (npr. slovenski, ameriški, francoski, italijanski večer). Ne pozabite na kulinariko in glasbo, ki vas bo z mislimi popeljala v to državo.

Vsakdo ima na eni točki v življenju v mislih stvari, ki ga bremenijo. Prisotna je potreba, da se osvobodi skrbi, ki jih ne more nujno deliti s svojimi bližnjimi ali prijatelji. Osvobodite svoj um teh skrbi. Pogovorite se z našimi izkušenimi svetovalci. Ne veste, kaj vprašati? Kliknite tukaj!

Vas zanima, kaj vas čaka v ljubezni? Se sprašujete, ali vas ljubi? Pošljite SMS s ključno besedo LJUBEZEN na številko 3040 in odkrijte, kaj vas čaka. Odgovor boste prejeli takoj!