Napoved

Razlaga sporočila – brezplačna napoved

SMS vedeževanje

Danes samo za vas odkrivam, kakšno sporočilo skriva cvet, ki ste si ga izbrali. Preberite si, kaj vam sporoča, nato pa naredite nekaj za svojo dušo. Pojdite ven! Uživajte v naravi in zvokom, ki jih predvaja!
Te zanima podrobnejši vpogled v prihodnost in kaj te v JULIJU čaka? Potem hitro klikni sem in si preberi, kaj moraš storiti. >>

V nadaljevanju si preberi sporočila cvetov.

Sporočilo pod številko 1

Prihajajoče obdobje prinaša potrebo po sodelovanju in povezovanju. Združite moči in pokažite, kaj znate in na kakšen način lahko prispevate k uspehu. Na poslovnem in ljubezenskem področju boste dosegli večje premike, če boste le delili svoje ideje in čustva. Ustvarite lahko zelo uspešna partnerstva, zato le brez zadržkov.

V naslednjih dneh bodite pripravljeni sprejemati kompromise in bodite odprti za nove ideje. Svojeglavost vas bo drago stala in le vodila k nazadovanju.

Sporočilo pod številko 2

Pripravite se na prihod neugodnih energij. V tem obdobju se boste morali soočiti s svojimi slabimi navadami in prepričanji ter jih opustiti. Enega za drugim. Ne omejujte več sebe, ampak pustite, da se pokaže vaša močna energija. Zlasti v odnosih, kjer se počutite podrejeno, poskušajte izraziti svoj glas.

V naslednjih dneh premislite tudi, ali ste v katerih odnosih vi tisti, ki deluje superiorno do drugih. Poskušajte najti točko enakovrednosti, saj vas bo to vodilo k napredki in osebni rasti.

Sporočilo pod številko 3

Napoveduje se počasno opuščanje skrbi glede počutja, odnosov in materialnih dobrin. Ponudila se bo priložnost, da opustite stare načine obnašanja in vzorcev, zaradi katerih ste obremenjeni in vam primanjkuje samospoštovanja. Vse težave boste rešili, le soočiti se morate z njimi in v sebi najti pogum. Uspelo vam bo!

V naslednjih dneh pazite, da misli ne bodo prehitevale toka dogajanja. Ostanite v sedanjosti in izzive ter težave rešujte, ko se bodo pojavile. Tako bodo rezultati dolgotrajni.

Sporočilo pod številko 4

Pred vami je obdobje pravnih oziroma poslovnih odločitev. Tehtno boste morali izbrati svoje poteze in besede. Ne delajte zaključkov le na podlagi intuicije, ampak si vzemite čas. Razmislite. Pazite pa, da ne boste stvari razčlenjevali ali pretirano analizirali. Stremite k jasnosti kot k preprostosti in uravnoteženosti.

V naslednjih dneh pazite, da ne boste dvomili o svojih odločitvah in da ne boste razsipni s svojo energijo. Takšno delovanje vas bo vrglo iz ravnotežja.

Vsakdo ima na eni točki v življenju v mislih stvari, ki ga bremenijo. Prisotna je potreba, da se osvobodi skrbi, ki jih ne more nujno deliti s svojimi bližnjimi ali prijatelji. Osvobodite svoj um teh skrbi. Pogovorite se z našimi izkušenimi svetovalci. Ne veste, kaj vprašati? Kliknite tukaj!

Vas zanima, kaj vas čaka v prihodnosti? Se sprašujete, kakšne spremembe in preobrati vas čakajo? Pošljite SMS s ključno besedo PRIHODNOST na številko 3040. Odgovor boste prejeli takoj!