Razno

Razlaga sporočila – brezplačna napoved

SMS vedeževanje

Danes samo za vas odkrivam, kakšno sporočilo skriva marmelada, ki ste si jo izbrali. Preberite si, kaj vam sporoča, nato pa bodite pozorni, da boste v prihodnjih dneh nekoliko bolj negovali svoje potenciale in boste le-te še dodatno razvijali.
Te zanima podrobnejši vpogled, kaj te čaka v prihodnosti, kakšno bo POLETJE in kje se skrivajo sladki trenutki življenja? Preberi, kaj moraš storiti. >>

V nadaljevanju si preberi sporočila marmelad.

Sporočilo pod številko 1

Pri vas bosta prevladovali odločnost in samozavest, kajti točno boste vedeli, kaj si želite in k čemu stremite. Predvsem bodo v ospredju odnosi in tu ne boste dopustili, da bi šlo kaj mimo vas oziroma da bi vse prepuščali naključju. V odnosih boste delovali jasno, neposredno in zato boste mnogim »trn v peti« oziroma vas ne bodo popolnoma sprejemali. Pomembno je, da stojite za svojimi besedami in le tako boste videli, kdo je na vaši strani.

Pazite pa, da zaradi te jasnosti in neposrednosti ne boste delovali na druge preveč agresivno in vsiljivo. Spretno boste analizirali druge, vendar pa ne pozabite, da morate določene zadeve najprej razčistiti pri sebi. Ne bodite prestrogi do sebe ali drugih.

Sporočilo pod številko 2

Pri vas bo v prihodnjih dneh nekoliko bolj prevladovala duhovna plat osebnosti, kajti ne boste se preveč osredotočali na materializem. Prednost boste dali sanjam in domišljiji, ki bo dobila prosto pot in zato boste veliko bolj uspešno dosegali želeno, kajti postopali boste zelo neobremenjeno. Duhovni in fizični svet se bosta pri vas v teh dneh uspešno uravnovesila in zato pričakujte večje rezultate.

Pazite, da vas pri vsem tem ne boste bežali stran od drugih in da vas ta duhovni svet, domišljija ne bosta ponesla preveč v dejanja, ki bi na zunaj izžarevala nezrelost. Uredite si prioritete in jim sledite, korak za korakom.

Sporočilo pod številko 3

Komunikativnost, razigranost in pozitiva so lastnosti, ki bodo najbolj zaznamovale prihajajoče obdobje. V glavi boste imeli obilico novih idej in zato se boste vsakodnevno postavljali v nove izzive. Ne boste prenesli, da bi vaše življenje teklo po ustaljeni poti, zato boste poskrbeli, da vam in ljudem okoli vas ne bo dolgčas. V teh dneh boste prijetna družba, ki si jo bo želel vsak, zato boste lahko poglobili določene odnose.

Prevladuje pa pri vas lahko tudi pretirana impulzivnost, zato boste morali paziti, da ne boste na druge delovali preveč egoistično, brez čustev in sočutja. Vključite druge v svoje izzive le, če si bodo tega želeli, bodo izrazili voljo.

Sporočilo pod številko 4

Kariera, posel in zasebni uspeh bodo področja, v katerih se boste želeli v prihodnjih dneh izkazati in dokazati. Konkurence in nezaupanja drugih v vaše odločitve ne boste jemali kot nekaj slabega, ampak boste zaradi tega dobili le še dodatno potrditev, da ste na pravi poti in da morate na le-tej samo še bolj vztrajati. Motivacija bo na vrhuncu in zato svoje ideje oplemenitite, razvijte v resničnost.

Pri vsem tem boste morali paziti, komu boste na svoji poti zaupali, a hkrati boste morali paziti, da vam materialnost, dobiček ne bodo segli nad odnose, kajti zaradi tega bi lahko izgubili zaupanje vaših bližnjih, ljubljenih. Uskladite ta področja.

Marmelada že v vsakdanjem življenju marsikomu pocedi sline, vendar pa le-ta nosi tudi v sanjah prav poseben pomen. Če v sanjah marmelado jeste, si lahko obetate prijetna presenečenja ali pa celo večji zaslužek. Če v sanjah marmelado delate to pomeni srečo tako v odnosih z bližnjimi in družino, kot tudi s prijatelji. Pazite pa, če marmelado v sanjah samo vidite, kajti sanje vas opozarjajo na nezadovoljstvo in situacijo, s katere se boste nekoliko težje rešili.

Vsakdo ima na eni točki v življenju v mislih stvari, ki ga bremenijo. Prisotna je potreba, da se osvobodi skrbi, ki jih ne more nujno deliti s svojimi bližnjimi ali prijatelji. Osvobodite svoj um teh skrbi. Pogovorite se z našimi izkušenimi svetovalci. Ne veste, kaj vprašati? Kliknite tukaj!

Vas zanima, kaj vam prinaša prihodnost? Se sprašujete, kako naprej? Pošljite SMS s ključno besedo PRIHODNOST na številko 3040. Odgovor boste prejeli takoj!