Razno

Razlaga sporočila – brezplačna napoved

SMS vedeževanje

Danes samo za vas odkrivam, kakšno sporočilo skriva simbol poletja, ki ste si ga izbrali. Preberite si, kaj vam sporoča, nato pa dajte za nekaj trenutkov skrbi in stres na stran in si privoščite sprostitev in ohladitev v družbi ljudi, ki vam veliko pomenijo.
Te zanima podrobnejši vpogled, kaj te čaka v prihodnosti in kje se skrivajo magični trenutki življenja? Potem klikni tu in si preberi, kaj moraš storiti. >>

V nadaljevanju si preberi sporočila simbolov poletja.

Sporočilo pod številko 1

V vas se bo prebudila vaša čutnost in z le-to se boste morali v prihodnjih dneh uspešno spopasti. Pazite, da na dogajanje okoli sebe ne boste gledali z vidika idealov in da ne boste sanjavi, ampak spustite k sebi tudi kanček razuma, ki naj vas vodi v odnose, ki ne bodo le kratkoročni, nagnjeni k avanturi. V teh dneh se boste dobro povezali z ljudmi okoli sebe in ljubezen vam bo predstavljala glavno prioriteto.

Predvsem pa boste morali paziti, da v teh dneh ne boste nosili svojega srca na pladnju, kajti okoli vas bo lahko bila oseba, ki to čustvenost lahko obrne sebi v korist in vas izkoristi. V tem odnosu ne bo vzajemnosti.

Sporočilo pod številko 2

Vaša glavna prioriteta prihajajočega obdobja bosta področji posla in financ. Zavedati se boste začeli, da ne veste še vsega, zato si boste želeli pridobiti čim več informacij, čim več novega znanja in izkušenj, ki vam na tem področju lahko pomaga. Vsa ta znanja boste znali uspešno povezati s svojo kreativo, iznajdljivostjo in zato bodo rezultati lahko vidni že zelo kmalu. Ti rezultati bodo manjši, a zelo zgovorni.

Zaradi te usmerjenosti v posel in finance boste lahko v odnosih nekoliko preveč kritični do drugih, zato se kaj hitro lahko počutite osamljeno. Kajti ljudje se vas bodo v teh dneh izogibali. Namesto da kritizirate, jih raje navdihnite z ustvarjalnim duhom.

Sporočilo pod številko 3

Odnosi bodo v teh dneh zelo v ospredju in velik poudarek boste dali tradiciji, z mislimi se boste vrnili k svojim koreninam. Prevzel vas bo občutek, da ste se zaradi vsakdanjih obveznosti od določenih oseb vse preveč oddaljili in zato boste to obdobje večji del svojega prostega časa namenili temu, da se s temi osebami ponovno povežete in da več časa preživite z njimi. V tem obdobju se lahko lotite ustvarjanja družinskega drevesa.

Ključno je, da v tem obdobju ne začnete riniti brezglavo v ljudi okoli sebe, ampak da poskrbite, da vse poteka kar se da spontano in postopno. Že z majhnimi pozornostmi in dejanji jim lahko polepšate dan.

Sporočilo pod številko 4

V dogajanje prihajajočih dni boste vnesli veliko več reda, natančnosti in vladala bo stroga disciplina. Imeli boste občutek, da ste si na ramena naložili preveliko breme in da vam sedaj za uspeh počasi že zmanjkuje časa. Prav je, da razčlenite svoje cilje, si na novo postavite prioritete in tako boste veliko bolj umirjeno in jasno pristopili k stvarem, ki so resnično pomembne za vaš uspeh.

Pri tem pa boste morali paziti, da se ne boste povsem zaprli vase in šli v neki svoj svet, kjer bi vladala rutina in pasivnost. Čeprav boste imeli veliko dela, si morate znati vzeti čas tudi zase, za počitek in za sprehod v naravi.

Simbole s fotografije zagotovo povezujete s poletjem in časom, ko se odklopite od vsega stresa in se z brezskrbnostjo predajate toplemu soncu, v družbi ljudi, ki so vam najbližje. Zato naj vam bodo ti simboli v opomin, da si morate večkrat vzeti čas za osebe in dejavnosti, ki vam veliko pomenijo, ki vas pomirijo in s tem poskrbeti, da v življenje vnesete nekoliko več harmonije in umirjenosti. Če boste le čakali na pravi čas za to, bo življenje bežalo mimo vas in vedno znova boste le našli izgovor, kaj vam to preprečuje.

Vsakdo ima na eni točki v življenju v mislih stvari, ki ga bremenijo. Prisotna je potreba, da se osvobodi skrbi, ki jih ne more nujno deliti s svojimi bližnjimi ali prijatelji. Osvobodite svoj um teh skrbi. Pogovorite se z našimi izkušenimi svetovalci. Ne veste, kaj vprašati? Kliknite tukaj!

Vas zanima, kaj vas čaka v prihodnosti? Se sprašujete, kakšne spremembe in preobrati vas čakajo? Pošljite SMS s ključno besedo PRIHODNOST na številko 3040. Odgovor boste prejeli takoj!