Razno

Razlaga sporočila – brezplačna napoved

SMS vedeževanje

Danes samo za vas odkrivam, kakšno posebno sporočilo skriva letni čas, ki ste si ga izbrali. Preberite si, kaj vam sporoča, kajti v prihodnjih dneh bo zelo pomembno, da dobro uskladite svoj čas, da se ne boste povsem izčrpali. Te zanima podrobnejši vpogled, kaj te čaka v prihodnosti, kakšno bo POLETJE in kje se skrivajo sladki trenutki življenja? Potem klikni tu in si preberi, kaj moraš storiti. >>

V nadaljevanju si preberi sporočila letnih časov.

Sporočilo pod številko 1

Začeli se boste zavedati, da glede določenih stvari in situacij nekoliko preveč sanjarite, kar je sicer zelo zanimivo opravilo, vendar pa za vas povsem neproduktivno. Zato boste v teh dneh aktivno delali na tem, da v svoj vsakdan ponovno vključite svoj razum in s tem vidite povsem neko novo, bolj jasno sliko dogajanja okoli sebe. To bo zelo ugoden čas predvsem za to, da dokončate vse začeto in si postavite nove cilje.

Ključno je, da z nogami ostanete trdno na realnih tleh, kajti le tako boste izkoristili vibracijo energij okoli sebe maksimalno in le tako boste lahko z radostjo in hvaležnostjo stopali v prihajajoče obdobje polno rezultatov.

Sporočilo pod številko 2

Čustva in odnosi so tista področja, ki bodo v prihodnjih dneh nekoliko bolj v ospredju in zavedati se bo treba, da so vsi odgovori, ki jih iščete, že v vašem srcu. Zdaj bo ključno, da na vse pogledate nekoliko bolj radostno, da se odprete tako sprejemanju kot tudi dajanju ljubezni in videli boste, da se bo celotna dinamika okoli vas spremenila. Svoj fokus boste usmerili v prave ljudi, s katerimi boste skladni.

Prav je, da svojih odločitev ne sprejemate nenadno in nepremišljeno, kajti tako bi lahko samo zapadli v tok impulzivnosti, kjer bi sprejemali napačne odločitve in le iskali bližnjice, ki dolgoročno ne bi prinašale sreče. Uskladite srce in razum.

Sporočilo pod številko 3

V prihajajoče dni vas bosta vodili odločnost in samozavest. Le-ti boste izkoristili za to, da si na novo postavite prioritete in vsa dejanja uskladite s svojimi vrednotami. S tem boste naredili velik preboj in stopili na pravo pot, kjer boste z lahkoto dosegali rezultate, ki si jih želite že dlje časa. To bo zelo ugodno obdobje za pridobivanje novih znanj, izkušenj ali pa konkretno za iskanje nove zaposlitve.

Okolica je tista, ki bo še nekajkrat stopila na vašo pot in vas želela usmeriti po svoje, na stranske poti, a ne dajte se. Postavite jasne meje, do kam lahko drugi vplivajo na vas, vašo motivacijo, kje pa boste sami prevzeli nadzor.

Sporočilo pod številko 4

V obdobju, ki prihaja, boste morali biti še posebno pozorni na sporočila in namige, ki jih boste prejemali s strani okolice, kajti le-ti vam lahko pomagajo razrešiti dvome in pridobiti usmeritve glede tega, kako naprej. Tu je prav, da poslušate tako okolico kot tudi sebe in preko vsega tega najdete neko srednjo pot, ki vam bo odprla nove priložnosti, vam dala nov zagon in novo upanje za naprej.

Zavedajte se, da ni vse tako črno, kot se na prvi pogled zdi in da vse, kar potrebujete, je le to, da se ustavite, da se ozrete okoli sebe, ste pozorni na vsako informacijo, ki pride do vas in iz vsega tega spletete nov šopek priložnosti. Ne obupajte!

Letni časi so ena od razdelitev leta, ki je povezana predvsem s spremembami vremena. V vsakem letnem času lahko najdemo nekaj pozitivnega, nekaj posebnega, kar pusti temu obdobju poseben pečat. Naj vam bodo letni časi v opomin, da so spremembe v življenju nujne in da vsaka sprememba s seboj prinaša nekaj novega, nekaj pozitivnega, kar vam lahko da nov zagon za naprej. Smiselno je, da se le osredotočite na pozitivo, na radost in da ste hvaležni za vsako lekcijo, ki vam jo te spremembe nudijo.

Vsakdo ima na eni točki v življenju v mislih stvari, ki ga bremenijo. Prisotna je potreba, da se osvobodi skrbi, ki jih ne more nujno deliti s svojimi bližnjimi ali prijatelji. Osvobodite svoj um teh skrbi. Pogovorite se z našimi izkušenimi svetovalci. Ne veste, kaj vprašati? Kliknite tukaj!

Vas zanima, kaj vas čaka v prihodnosti? Se sprašujete, kakšne spremembe in preobrati vas čakajo? Pošljite SMS s ključno besedo PRIHODNOST na številko 3040. Odgovor boste prejeli takoj!