Razno

Razlaga sporočila – brezplačna napoved

SMS vedeževanje

Danes samo za vas odkrivam, kakšno sporočilo skriva gusarski simbol, ki ste si ga izbrali. Preberite si, kaj vam sporoča, nato pa si na novo postavite prioritete, si naredite jasen načrt in ne odstopajte od zastavljenega. Le z disciplino boste dosegli želeno. Te zanima podrobnejši vpogled, kaj te čaka v prihodnosti in kje se skrivajo sladki trenutki življenja? Preberi, kaj moraš storiti. >>

V nadaljevanju si preberi sporočila gusarskih simbolov.

Sporočilo pod številko 1

V vas bo intenziven občutek, da ste se nekoliko izgubili in da samo tavate od ene točke do druge, ni pa nekih bistvenih sprememb in napredka v vašem življenju. Čas je, da se ustavite in si priznate, da se pri določenih stvareh preveč oklepate določenih navad in ustaljenih vzorcev in dokler tega ne spremenite, ne bo bistvenih premikov. Čas je, da se začnete ukvarjati z novimi dejavnostmi, da vnesete novosti, svežino.

Ključno v tem obdobju bo predvsem to, da boste znali ohraniti premišljenost in disciplino, kajti le tako se boste izognili hitenju v odločitve, ki bi jih lahko na dolgi rok obžalovali in bi vas samo zavirale na vaši poti.

Sporočilo pod številko 2

Čez noč vas bo preplavil občutek, da se vam situacije obračajo vam v korist, kajti v vas se bo vzbudila magična energija, ki vas bo usmerila v nekoliko bolj pozitivno razmišljanje. Na površje bodo začeli pronicati rezultati, ki ste jih pričakovali že dlje časa, a le-teh ni bilo. Na vseh življenjskih področjih boste znali izkoristiti svoj potencial in zavedali se boste, da se dobro z dobrim vrača, zato bo to tudi vaš moto.

V tem obdobju se izogibajte sanjavosti in naivnosti, kajti ti dve lastnosti vas lahko samo usmerita na stranske poti, kjer bi izgubili svojo rdečo nit in bi nevede ponovno preveč poniknili v ozadje, se preveč zlili z drugimi.

Sporočilo pod številko 3

Občutek boste imeli, da vse preveč hitite v vsakdanje obveznosti, nase pa zadnje čase kar malce pozabljate. Zato boste sebe v tem obdobju postavili kot prioriteto in lotili se boste določenega zanimanja, dejavnosti, ki je bila že od nekdaj vaša želja, a si nikoli niste upali narediti koraka naprej oziroma iti iz svoje cone udobja. Zdaj boste imeli tudi vso podporo bližnjih zato le pogumno.

Ključno je, da ne pozabite na to vez, ki jo morate vzdrževati s seboj, kajti le tako boste v sebi vzdrževali harmonijo in ne boste dopustili, da vas negativa drugih dotakne. V tem obdobju dajte družabna omrežja nekoliko na stran.

Sporočilo pod številko 4

Stvari, ki ste si jih zastavili za preteklo obdobje, so še vedno v teku, zato vas to spravlja v nekoliko več nelagodja in stresnih situacij. V preteklosti ste si zastavili visoke cilje in zato bo zdaj čas za to, da se le-teh lotite in jih postopno izpolnjujete, nadgrajujete. V tem obdobju boste zrli v perfekcionizem in v detajle, zato se ne boste zadovoljili kar z vsakim rezultatom. Le najboljše bo dovolj dobro za vas.

Pri tem pa boste morali paziti, da v želji po uspehu in rezultatih ne boste nevede potiskali svojih bližnjih samo na stran in jih odrivali od sebe. Prav je, da znate najti tudi čas zanje. Tudi če bo tega časa malo, naj bo aktivno preživet.

Gusarje velikokrat povezujemo s pravljicami, risankami ali filmi. Prav poseben pomen pa imajo le-ti tudi v sanjah, in sicer, če ste v le-teh doživeli, da ste bili na gusarski ladji in ste bili eden izmed njih, to pomeni, da si lahko obetate določene pomembne spremembe na bolje. Odprle se vam bodo nove priložnosti, ki jih ne smete zamuditi. Če pa so vas gusarji napadli iz zasede, pa bodite pozorni na ljudi okoli sebe, kajti vsi niso tako iskreni, kot bi pričakovali, kot bi si želeli. Nekaterim gre lahko le za korist.

Vsakdo ima na eni točki v življenju v mislih stvari, ki ga bremenijo. Prisotna je potreba, da se osvobodi skrbi, ki jih ne more nujno deliti s svojimi bližnjimi ali prijatelji. Osvobodite svoj um teh skrbi. Pogovorite se z našimi izkušenimi svetovalci. Ne veste, kaj vprašati? Kliknite tukaj!

Vas zanima, kaj vas čaka v ljubezni? Se sprašujete, ali vas ljubi? Pošljite SMS s ključno besedo LJUBEZEN na številko 3040 in odkrijte, kaj vas čaka. Odgovor boste prejeli takoj!