Razno

Razlaga sporočila – brezplačna napoved

SMS vedeževanje

Danes samo za vas odkrivam, kakšno posebno sporočilo skriva vzorec kane, ki ste si ga izbrali. Preberite si, kaj vam sporoča, kajti pomembno je, da v prihodnjih dneh na plano spustite nekoliko bolj svojo umetniško plat osebnosti.
Te zanima podrobnejši vpogled, kaj te čaka v prihodnosti, kakšno bo POLETJE in kje se skrivajo lepi trenutki življenja? Potem klikni tu in si preberi, kaj moraš storiti. >>

V nadaljevanju si preberi sporočila vzorcev kane.

Sporočilo pod številko 1

V prihodnjih dneh bodo vašo pot prekrižala neka nova poznanstva, nove osebe, pri katerih se boste morali zavedati, da ima vsaka oseba določen namen in lekcijo, katero vam bo predala. Še posebno bo tu izstopal moški, ki bo navzven preprost, dajal bo občutek domačnosti, a hkrati bo tudi profesionalen, razumski. Preko te osebe boste pridobili ključna znanja ali spoznanja, usmeritve, ki vam lahko pomagajo v financah, poslu.

Glede novih poznanstev in novih oseb je ključno, da le-te ne ocenjujete že na prvi pogled oziroma po zunanjosti, ampak da jim prisluhnete, ste odprti za nova poznanstva. Kajti znanja, izkušnje teh oseb vas lahko presenetijo, vam pomagajo.

Sporočilo pod številko 2

Znašli se boste na točki, kjer bodo obveznosti in naloge padale na vas, a zelo pomembno je, da postavite jasno mejo in si priznate, da vsemu temu ne boste kos sami. Naj vam ne bo izpod časti si priznati, da potrebujete pomoč in za le-to prositi osebe, ki so vam blizu in ki jim zaupate. Kajti uspeh bo prišel samo, če ne boste preobremenjeni, če boste lahko fokus držali na prave stvari.

Prav je, da se razbremenite čim prej in da sebe, svoje počutje tudi postavite na prvo mesto. Ne nadaljujte z izgovori, da imate preveč obveznosti, kajti to vas bo vodilo samo v osebni zlom in izgorelost.

Sporočilo pod številko 3

Priznati si boste morali, da je odmor, oddih tisto, kar trenutno najbolj potrebujete, kajti za vami je zelo stresno obdobje, polno preizkušenj. Prav je, da prisluhnete svojemu notranjemu glasu, ki vam bo rekel, kdaj je pravi čas, da se ustavite, se razbremenite in daste ves stres na stran. Kajti le tako ne boste več rinili z glavo skozi zid, ampak si boste nabrali moči, da stopate do ciljev bolj lahkotno, postopno.

Ključno pri vas je torej, da ne rinete z glavo skozi zid in da se zavedate, da je kdaj treba pustiti situacijam, da se zgodijo same po sebi, da jih ni treba ves čas na silo voditi naprej. Svoj čas posvetite tudi meditaciji, sprehodom, športu, vrtnarjenju.

Sporočilo pod številko 4

Spremljal vas bo občutek nenehnega nemira in negotovosti in zato bo zdaj ključno obdobje, da si priznate, da s seboj nosite preveč bremen preteklosti in da premalokrat rečete NE, ker vas je strah, kako bodo drugi reagirali, kaj si bodo drugi mislili. V ospredju bodo nove finančne priložnosti, ki jih ne boste smeli zamuditi in spregledati, zato stopite iz navad preteklosti in se ozrite na vse s sedanjega zornega kota.

Zavedajte se, da vam preteklost ni več potrebna, da je nočete in niti je ne potrebujete. Le-ta je minila in vam predala ključne lekcije, preko katerih lahko povzamete vedenja in znanja, ki vas bodo vodila v uspeh, srečo in zadovoljstvo.

Tradicija te umetnosti (poslikava telesa s kano) se je razvijala predvsem v Afriki in Indiji, kjer ta poslikava pomeni simbol sreče, ljubezni in zaščite pred negativnimi energijami. Dandanes pa telo (predvsem mladi) radi okrasijo s pravimi tetovažami. Zato naj vam bo ta vzorec kane v opomin, da ni važno, kaj drugi delajo s svojim telesom, važno je le, da vsak najde način, da se v svojem telesu počuti sproščeno, pozitivno in samozavestno. Kajti šele ko sprejemamo same sebe, nas bodo tudi sprejemali drugi!

Vsakdo ima na eni točki v življenju v mislih stvari, ki ga bremenijo. Prisotna je potreba, da se osvobodi skrbi, ki jih ne more nujno deliti s svojimi bližnjimi ali prijatelji. Osvobodite svoj um teh skrbi. Pogovorite se z našimi izkušenimi svetovalci. Ne veste, kaj vprašati? Kliknite tukaj!

Vas zanima, kaj vas čaka v prihodnosti? Se sprašujete, kakšne spremembe in preobrati vas čakajo? Pošljite SMS s ključno besedo PRIHODNOST na številko 3040. Odgovor boste prejeli takoj!