Razno

Razlaga sporočila – brezplačna napoved

SMS vedeževanje

Danes samo za vas odkrivam, kakšno sporočilo skriva podoba, ki ste si jo izbrali. Preberite si, kaj vam sporoča, nato pa poskrbite, da se boste v dneh, ki so pred vami več ukvarjali s seboj, kot pa z drugimi.
Te zanima podrobnejši vpogled, kaj te čaka v prihodnosti, kakšno bo poletje in kje se skrivajo magični trenutki življenja? Potem klikni tu in si preberi, kaj moraš storiti. >>

V nadaljevanju si preberi sporočila podob.

Sporočilo pod številko 1

Hrepeneli boste po pristnih in trdnih odnosih in zato bodo vaša čustva v tem obdobju nekoliko bolj v ospredju. Pazite, da v odnose ne boste rinili preveč na silo in da se ne boste v želji po odobravanju in ugajanju, ne boste samo podrejali drugim. Prav je, da ohranite svojo voljo, svoje mnenje. V tem obdobju boste veliko pozornosti posvetili tudi pomoči potrebnim in živalim, ki jim boste pomagali po svojih najboljših močeh.

Bodite pazljivi, da zaradi tega intenzivnega dogajanja ne boste prišli na točko, kjer bi se preveč vezali na situacije, na osebe, dogajanje. Kajti to bi vas znalo čustveno povsem izčrpati in zato pazite, da boste znali tu uporabiti tudi razum.

Sporočilo pod številko 2

V obdobju, ki je pred vami, lahko pričakujete, da bo v ospredju nepričakovan kontakt ali srečanje z osebo, ki jo sicer že poznate, vendar pa so vaju življenjske okoliščine v preteklosti razdvojile. To dogajanje bo v vas vzbudilo prav posebne občutke in spomine, s katerimi se boste velikokrat zazrli nazaj v preteklost. Zavedajte pa se, da ta oseba ni takšna, kot je bila nekoč in zato boste morali prave namene še spoznati.

Zelo pomembno je, da te osebe kar takoj ne boste začeli kovati v zvezde in je idealizirati, kajti ni nujno, da bo ta oseba tako zelo iskrena in neposredna, kot ste je bili vajeni s preteklosti. Razum postavite na prvo mesto.

Sporočilo pod številko 3

Zaradi intenzivne čustvenosti boste morali v tem obdobju paziti, da se vedno znova ne boste samo oklepali nečesa, kar je že za vami oziroma kar je že minilo. Pa naj bo to situacija ali oseba. Prav je, da v tem obdobju na vse pogledate z več zornih kotov in da ste pripravljeni obrniti novo poglavje. Kajti tisti, ki ste že v odnosih, boste lahko okrepili vez s partnerjem, samski, pa se ozrite okoli sebe, kajti določena oseba si vas že ogleduje.

V odnosih pa se predvsem v tem obdobju izogibajte idealiziranja in naivnosti, kajti ti dve lastnosti bi vas lahko potisnili v povsem neugoden položaj, v katerem bi lahko prehitro pričakovali preveč.

Sporočilo pod številko 4

Trma bo tista, ki vas bo gnala v to obdobje in vidi se, da boste odločno stali za nekim svojim mnenjem, svojemu pogledu na dogajanje okoli vas. Zato boste navzven delovali zelo napeto in nesproščeno. Z okolico se ne boste najbolje razumeli in zato boste bolj nagnjeni k prepirom in nemiru, ki pa bo povsem odveč in bo nastal samo zaradi prehitrega sklepanja stvari. Zato ne bodite preveč impulzivni v reakcijah.

Zelo pomembno je, da se zavedate, da nimate vedno samo vi prav, ampak da je kdaj smiselno poslušati tudi ljudi okoli vas, kajti tudi sami se od njih lahko veliko naučite in odnesete marsikatero novo spoznanje.

Vsaka podoba na fotografiji današnje igre nas popelje v neko svoje obdobje, neko svojo kulturo, ki smo jo lahko opazovali tudi v filmih, serijah ali pa šolskih učbenikih. Naj vam bodo te podobe v opomin, da smo si lahko ljudje na prvi pogled zelo različni, da živimo vsak v neki svoji kulturi in v nekih svojih zanimanjih, prepričanjih. Vendar pa, vse dokler en drugemu ne škodujemo, se moramo spoštovati in sprejemati, kajti vsa ta pestrost kultur, nam da lahko veliko novih spoznanj, znanj.

Vsakdo ima na eni točki v življenju v mislih stvari, ki ga bremenijo. Prisotna je potreba, da se osvobodi skrbi, ki jih ne more nujno deliti s svojimi bližnjimi ali prijatelji. Osvobodite svoj um teh skrbi. Pogovorite se z našimi izkušenimi svetovalci. Ne veste, kaj vprašati? Kliknite tukaj!

Vas zanima, ali se ujemata? Se sprašujete, ali vas ljubi? Bosta ustvarila trden odnos? Pošljite SMS s ključno besedo UJEMANJE na številko 3040. Odgovor boste prejeli takoj!