Napoved

Razlaga sporočila – brezplačna napoved

SMS vedeževanje

Danes samo za vas odkrivam, kakšno sporočilo skriva mačka, ki ste si jo izbrali. Preberite si, kaj vam sporoča, nato pa poskrbite, da boste v prihodnjih dneh pokazali nekaj več svoje neodvisnosti in se sami lotili stvari, ki se jih do sedaj niste upali.
Te zanima podrobnejši vpogled v prihodnost in kaj ti AVGUST prinaša? Potem hitro klikni sem in si preberi, kaj moraš storiti. >>

V nadaljevanju si preberi sporočila mačk.

Sporočilo pod številko 1

Čustva, strast in želja po ljubljenosti bodo tiste lastnosti, ki bodo prišle pri vas v prihodnjih dneh na plano in vidi se, da boste naredili marsikaj, da boste izstopali in da vas bodo ljubljene osebe opazile. Želeli si boste pritegniti pozornost in prav je, da to storite s kančkom razuma, a hkrati stopite nekoliko s svoje cone udobja. Le tako boste ujeli pravi val, ki bo zaokrožil vaše pozitivne lastnosti in vas popeljal bližje ljubljeni osebi.

Pazite pa, da s temi lastnostmi ne boste dopustili, da bi vas drugi držali v podrejenem položaju, da se ne bi preveč prilagajali drugim v želji po odobravanju. S tem bi jim dali le možnost, da bi vas jemali za samoumevno, vas ne bi cenili.

Sporočilo pod številko 2

Ambicije bodo tiste, ki vas bodo v prihodnjih dneh gnale že do točke, ko boste nenamerno delali načrte že za konec leta in si v glavi snovali nove ideje, nove poglede, kako bo v prihodnosti vaše življenje izgledalo in kaj vse boste spremenili. Pri vas bo samo nebo meja in prav je, da si naredite načrte tudi v pisni obliki oziroma si izdelate neko vizijo v obliki fotografij, ki vas bo gnala naprej tudi, če zadeve ne bodo šle tako, kot ste si zamislili.

Pri vsem tem pa boste morali predvsem paziti na to, da ambicije in načrtovanje ne bodo zašli samo v sanjarjenje, kajti zavedati se boste morali, da sanje brez dela ostanejo samo sanje. Zato aktivno pristopite k tem idejam.

Sporočilo pod številko 3

Pred vami je čas odpuščanja. Prišli boste do točke, ko se boste poglobili vase in ugotovili, da v sebi skrivate marsikatera čustva, občutke, ki bi jih že zdavnaj morali pustiti za seboj, kajti trenutno vas le ovirajo in vas delajo nemirne v srcu. Čas je, da drugim odpustite napake, ki so jih storili (a ni nujno, da na te napake tudi pozabite) in pa predvsem odpustite sebi vse napačne odločitve, poti, ki ste jih ubrali.

Pri vsem tem pazite, da do sebe ne boste preveč kritični. Začnite delati manjše korake. Kajti ko boste odpustili tako drugim kot tudi sebi, bo vaše srce napolnila radost in sreča, začeli boste bolj pozitivno gledati na svet.

Sporočilo pod številko 4

V prihodnjih dneh boste oprezali za novimi možnostmi in priložnostmi, da se izkažete in v nov mesec vstopite počasi, izpopolnjeni in z odkljukanimi vsemi cilji, ki ste si jih zastavili za ta čas. Ključno pri vsem tem je, da boste znali ohraniti kritičnost, kajti le tako ne boste izgubljali časa in energije za stvari, ki vam ne bodo prinesle želenega, ampak boste znali iz množice možnosti izluščiti tiste prave.

Pri vsem tem boste morali paziti tudi na to, da ne boste pogledovali na situacije preveč ozkogledno, kajti s tem bi tudi lahko spregledali marsikaj. Pri vsem tem bo pomembno, da verjamete vase, zaupate v svoje cilje.

Vsakdo ima na eni točki v življenju v mislih stvari, ki ga bremenijo. Prisotna je potreba, da se osvobodi skrbi, ki jih ne more nujno deliti s svojimi bližnjimi ali prijatelji. Osvobodite svoj um teh skrbi. Pogovorite se z našimi izkušenimi svetovalci. Ne veste, kaj vprašati? Kliknite tukaj!

Vas zanima, ali se ujemata? Se sprašujete, ali vas ljubi? Bosta ustvarila trden odnos? Pošljite SMS s ključno besedo UJEMANJE na številko 3040. Odgovor boste prejeli takoj!