Razno

Razlaga sporočila – brezplačna napoved

SMS vedeževanje

Danes samo za vas odkrivam, kakšno sporočilo skriva zlata, ki ste si jo izbrali. Preberite si, kaj vam sporoča, nato pa poskrbite, da boste s svoje bližine odstranili ves balast, ki vas bremeni in zavira. Pa naj bodo to stvari, situacije ali ljudje.
Te zanima podrobnejši vpogled v prihodnost in kaj vse ti še prinaša avgust? Potem hitro klikni sem in si preberi, kaj moraš storiti. >>

V nadaljevanju si preberi sporočila zlatih ribic.

Sporočilo pod številko 1

Vi boste oseba, ki jo boste enkrat za spremembo morali postaviti v ospredje. Vendar pa tokrat ne v smislu želja, pričakovanj, odnosov, ampak boste se morali na določeni točki ustaviti in prisluhniti svojemu telesu. Dlje časa vam le-ta želi marsikaj sporočiti, vi pa tem glasovom ne prisluhnete, jih ignorirate. Ukrepajte, preden bo prepozno in bo moralo telo ukrepati na drugačen način in vam dati bolj jasne znake.

Paziti boste pri vsem tem morali, da ne boste površinski in da ne boste za slabo počutje krivili drugih. Zavedajte se, da morate znati najti zdravo mero dela in počitka in le od vas bo odvisno, koliko boste pustili, da negativa z okolice vpliva tudi na vas.

Sporočilo pod številko 2

Odnosi bodo tisti, ki bodo pri vas ta čas v ospredju in tu bo zelo pomembno, da boste znali pokazati nekaj več prilagodljivosti in želje po sprejemanju kompromisov in sodelovanju. Zavedati se boste morali, da se ves svet ne more vedno vrteti samo okoli vas in zato bo zdaj čas, da prisluhnete tudi drugim, bližnjim. Tako boste odnose videli z več zornih kotov in se zavedali, da odnosi niso samo »črno-beli«, ampak da je tu vmes še cela paleta mavrice.

Paziti boste morali, da vas v odnosih ne bo vodil vaš ego, kajti s tem bi lahko kaj hitro ponovno zapadli v tekmovanje, kdo ima bolj prav in čigava volja bo zmagala. Zdaj bo čas, da pokažete nekaj več odraslosti, zrelosti.

Sporočilo pod številko 3

Preteklost je tista, ki bo pri vas bolj intenzivno stopila v ospredje in morali si boste priznati, da že predolgo nosite s seboj določena bremena, ki vas le zavirajo in usmerjajo stran od želenega napredka. Čas je, da to breme in preteklost odložite in pustite za seboj in se pripravite na novosti, nove korake in pa nove izzive, ki vam bodo v življenje pripeljali nove izkušnje, ki vas bodo še bolj izoblikovale.

Pazite, da vas tisti prvi strah pred neznanim ne bo ohromil, ampak da boste znali kljub vsemu ta strah premagati, prisluhniti svojemu srcu in razumu in sebe napolniti z ljubeznijo, srečo in pogumom, ki vas bo vodil v nove izkušnje.

Sporočilo pod številko 4

V prihodnjih dneh boste nekoliko bolj začeli iskati sebe in se spraševati, kam vas bo pripeljala sedanja pot, po kateri hodite. Aktivno boste razčlenjevali in analizirali celotno dogajanje okoli sebe, tudi same odnose, v katerih trenutno vztrajate. Ne bojte se stopiti nekoliko bolj v ospredje in se zavzeti za tisto, za kar vam je res mar. Trenutno pa še ni pravi čas, da obstanete v rutini, zato delajte na premikih.

Na tej točki analiziranja pa se boste soočili tudi z neodobravanjem določenih oseb, ki vas ne sme usmeriti v rutino oziroma v to, da bi se bali sprememb. Postaviti boste morali jasne meje in stopiti v ospredje, ker vas bodo le tako jemali resno.

Vsakdo ima na eni točki v življenju v mislih stvari, ki ga bremenijo. Prisotna je potreba, da se osvobodi skrbi, ki jih ne more nujno deliti s svojimi bližnjimi ali prijatelji. Osvobodite svoj um teh skrbi. Pogovorite se z našimi izkušenimi svetovalci. Ne veste, kaj vprašati? Kliknite tukaj!

Vas zanima, kaj vas čaka v ljubezni? Se sprašujete, ali vas ljubi? Pošljite SMS s ključno besedo LJUBEZEN na številko 3040 in odkrijte, kaj vas čaka. Odgovor boste prejeli takoj!