Razno

Razlaga sporočila – brezplačna napoved

SMS vedeževanje

Danes samo za vas odkrivam, kakšno sporočilo skriva živalska družina, ki ste si jo izbrali. Preberite si, kaj vam sporoča, nato pa premislite kdaj ste enega od svojih bližnjih presenetili s kakšno malo gesto pozornosti in čas je, da to storite v tem tednu.
Te zanima podrobnejši vpogled, kaj te čaka v prihodnosti, kakšen bo zadnji poletni mesec in kje se skrivajo čarobni trenutki življenja? Preberi, kaj moraš storiti. >>

V nadaljevanju si preberi sporočila živalskih družin.

Sporočilo pod številko 1

Občutek boste imeli, da lahko dosežete karkoli in da noben zastavljen cilj ni previsok. Zato se boste z veliko vnemo in samozavestno lotevali novih stvari in svoje energije boste razpršili v več zadev hkrati. Navzven boste delovali zelo motivirano, delavno in zato vas bo okolica cenila kot osebo in si vas vzela kot nekakšen vzor. Vendar pa premislite ali je to početje vam v korist, vam prinaša rezultate.

Kajti paziti boste morali na to razpršenost osredotočenosti v več zadev hkrati, ker se za določen cilj lahko hitro ogrejete, ko pa vam le-ta postane samoumeven, svoje navdušenje tudi hitro popustite. Zato ne dosegate rezultatov, ki bi si jih želeli.

Sporočilo pod številko 2

Občutek boste imeli, da vam ljubljena oseba ne posveča toliko pozornosti, kot bi si jo želeli in zato boste svojo energijo usmerili na področje odnosov. Vneto boste iskali določene potrditve in ne boste se zadovoljili z malenkostmi, ampak se vaše zahteve lahko večajo in večajo. Zato premislite tudi, koliko vi vlagate v odnose, ali postopate na pravi način, s pravim pristopom, pravimi energijami.

Kajti paziti boste morali na to, da vas to iskanje pozornosti ne bo pripeljalo do tega, da boste prezahtevni do ljubljenih oseb in se bo le-ta samo še bolj oddaljila od vas. Priznati morate, da je kdaj vredno prisluhniti tudi tej osebi, da nimate vedno samo vi prav.

Sporočilo pod številko 3

Dnevi, ki prihajajo, vam bodo prinesli zelo negotove energije. Občutek boste imeli, kot da ste tekom preteklosti izgubili delček sebe, zdaj pa ne boste vedeli, kje ga najti. To obdobje bo naklonjeno delu na sebi, prisluhniti boste morali svoji intuiciji in razumu in le tako boste ponovno našli svoj »pravi jaz«. Čas preživite z ljudmi, ki vas podpirajo, najdite aktivnosti, ki vas izpopolnijo, izražajte se skozi ustvarjalne dejavnosti.

Osredotočeni boste morali biti na to, da ne boste dopustili, da bi zaradi te negotovosti se prepustili lenobi in obupali, dnevi pa bi le tekli mimo vas. V sebi najdite motivacijo, lotite se novih aktivnosti, zaupajte vase!

Sporočilo pod številko 4

V življenju se boste znašli na pomembnem križišču, na katerem se boste morali zaustaviti in sebe postaviti na prvo mesto. Čas bo, da na dogajanje pogledate z nekoliko bolj objektivnega zornega kota in pretehtate ali vas trenutne poti vodijo k ciljem in rezultatom, ki si jih želite. Kajti trenutne energije vas bodo podpirale pri spremembah, pri tem, da v življenje vpeljete nove navade, vzorce, načrte.

Bodite pa pozorni na okolico. Kajti vsi ne bodo razumeli te vaše transformacije in želje po spremembah, zato ne iščite potrditve v drugih, ampak naj vam bo dovolj intuicija, ki vas bo vodila v nove izzive.

Družina je osnovna enota živalske in človeške družbe in jo sestavljajo člani, ki jih vežejo bivanjske, sorodstvene ali prijateljske vezi. Naj vam bo to opomin, da si bližnjih ne smete jemati kot samoumevne osebe. Treba je ceniti vsak trenutek z njimi in čeprav se vse družine morda ne razumejo, je prav, da se zavedate, da si družine res ne morete izbrati, lahko pa si izberete prijatelje, s katerimi postanete prava mala družina in prav je, da ima vsak okoli sebe ljudi, ki jim zaupa, s katerimi raste.

Vsakdo ima na eni točki v življenju v mislih stvari, ki ga bremenijo. Prisotna je potreba, da se osvobodi skrbi, ki jih ne more nujno deliti s svojimi bližnjimi ali prijatelji. Osvobodite svoj um teh skrbi. Pogovorite se z našimi izkušenimi svetovalci. Ne veste, kaj vprašati? Kliknite tukaj!

Vas zanima, kaj vam prinaša prihodnost? Se sprašujete, kako naprej? Pošljite SMS s ključno besedo PRIHODNOST na številko 3040. Odgovor boste prejeli takoj!