Razno

Razlaga sporočila – brezplačna napoved

SMS vedeževanje

Danes samo za vas odkrivam, kakšno sporočilo skriva rož, ki ste si jo izbrali. Preberite si, kaj vam sporoča, kajti v prihodnjih dneh boste morali znati iz namigov razbrati ključna sporočila, usmeritve za vas.
Te zanima podrobnejši vpogled, kaj te čaka v prihodnosti, kakšno bo POLETJE in kje se skrivajo nepozabni trenutki življenja? Potem klikni tu in si preberi, kaj moraš storiti. >>

V nadaljevanju si preberi sporočila rož.

Sporočilo pod številko 1

V ospredje bo prišlo nekoliko bolj harmonično ozračje, zato boste več svoje pozornosti polagali na področje odnosov. Tu ne boste osredotočeni samo na odnose v smislu ljubezni, ampak boste velik pomen dali tudi poslovnim in prijateljskim odnosom. V tem obdobju ne boste izsiljevali svojega mnenja, ampak boste dopustili, da vsak pokaže neko svojo vlogo, svoje mnenje in tako boste najlažje naredili preboj.

Torej ključno v tem obdobju bo sodelovanje in to, da boste znali tako izraziti svoje mnenje, a hkrati, da boste znali tudi poslušati druge. Le tako boste prišli do ključnih ugotovitev na podlagi katerih boste sprejeli kompromise.

Sporočilo pod številko 2

V prihajajočem obdobju bo pri vas do izraza prišla nekoliko bolj vaša trmasta plat osebnosti, kjer vam bo največji odpor predstavljala poslušnost. Do tega bo prišlo, ker boste imeli občutek, da se morate vedno znova proti svoji volji podrediti drugim, vi pa niste slišani. Naj vas trma ne vodi v konflikte, ampak raje najdite srednjo pot, poslušajte le tiste nasvete, informacije, ki bodo v skladu z vašim dobrim.

Pri vsem te bo ključno, da se zavedate, da boste v tem obdobju velikokrat nihali in več možnosti boste imeli za to, da boste nenehno v stresu. To lahko oslabi vaš imunski sistem oziroma vpliva na slabše počutje.

Sporočilo pod številko 3

Strast in ljubezen se bosta v tem obdobju nekoliko bolj intenzivno pokazali v vaših očeh in zato boste stremeli k temu, da v življenju kar se da napredujete. Naučili se boste izražati ljubezen tako do ljudi, ki so okoli vas, kot tudi do sebe, in ko si boste bolj prisluhnili, boste lažje komunicirali s svojim telesom, svojo dušo pa boste napolnili s pozitivnimi energijami, srečo in z nekoliko več harmonije.

Zdaj bo čas, da prenehate preveč analizirati stvari in se zavedate, da na določene stvari, mnenja nimate vpliva. Imate pa vpliv na to, kako se na vse to odzovete in tokrat se boste odzvali z ljubeznijo, radostjo!

Sporočilo pod številko 4

Zaupanje bo tisto področje, ki se mu boste v tem obdobju nekoliko bolj posvetili. Tu ne bo šlo samo za zaupanje v druge ljudi, situacije, ampak tudi za zaupanje vase. Namreč podpirale vas bodo prav posebne energije, s katerimi boste lahko obrnili novo življenjsko poglavje in se začeli nekoliko bolj jasno izražati. Vlagali boste v osebno rast, v to, da vas preteklost več ne definira.

To željo po osebni rasti bo opazila tudi vaša okolica, vendar pa ne dopustite, da bi vas le-ta zavrla ali da bi vam vlila slabo vest, ker boste sebe postavili na prvo mesto. V tem obdobju boste videli, kdo vas resnično podpira.

Vsaka roža v sebi skriva prav posebno in samosvojo lepoto, ki jo ljudje zelo radi občudujemo. Zavedati se moramo, da ima vsaka roža svoj ritem in to svojo lepoto v obliki cvetenja pokaže ob nekem svojem času. Naj vam bo le-to v opomin, da tudi ljudje potrebujemo določeno obdobje in pa predvsem nego za to, da lahko pokažemo svojo pristno stran. Zato delajte na sebi, negujte svojo nežnost in čutnost, kajti le tako boste lahko pokazali vse svoje potenciale, strast.

Vsakdo ima na eni točki v življenju v mislih stvari, ki ga bremenijo. Prisotna je potreba, da se osvobodi skrbi, ki jih ne more nujno deliti s svojimi bližnjimi ali prijatelji. Osvobodite svoj um teh skrbi. Pogovorite se z našimi izkušenimi svetovalci. Ne veste, kaj vprašati? Kliknite tukaj!

Vas zanima, kaj vas čaka v ljubezni? Se sprašujete, ali vas ljubi? Pošljite SMS s ključno besedo LJUBEZEN na številko 3040 in odkrijte, kaj vas čaka. Odgovor boste prejeli takoj!