Napoved

Razlaga sporočila – brezplačna napoved

SMS vedeževanje

Danes samo za vas odkrivam, kakšno sporočilo skriva plaža, ki ste si jo izbrali. Preberite si, kaj vam sporoča, nato pa poskrbite, da boste v teh dneh več časa preživeli ob vodi (morje, reka, jezero), kajti le-ta vas bo napolnila s svežimi energijami, novimi spoznanji.
Te zanima podrobnejši vpogled, kaj te čaka v prihodnosti in kje se skrivajo sladki trenutki življenja? Potem klikni tu in si preberi, kaj moraš storiti. >>

V nadaljevanju si preberi sporočila plaže.

Sporočilo pod številko 1

V tem obdobju se boste zelo dobro znašli v družbi ljudi. Pa naj bodo to znanci ali popolni neznanci, kajti oddajali boste zelo tople, samozavestne in strastne energije, zato vas ne bo strah navezati stika z osebami, ki vas s svojo energijo pritegnejo. Zato lahko pričakujete, da boste razširili svoj krog znancev in presenetilo vas bo, koliko se lahko naučite od drugih, le če jim dopustite, da se vam predstavijo v celotni podobi.

Ključno pa je, da v tem obdobju ne ocenjujete oseb na prvi pogled, kajti zavedati se boste začeli, da le-ta velikokrat lahko vara in zato osebo podcenite ali pa precenite. Naj vas vodi razum in želja po poznanstvih.

Sporočilo pod številko 2

Svoja čustva in nežnost boste enkrat za spremembo postavili nekoliko na stran in na plano bo prišla vaša izrazita analitična plat osebnosti. Preden se boste lotili kakšnega koraka in preden boste naredili kakšen premik, boste že vnaprej premislili, kakšne posledice vas lahko čakajo. V ospredju bo veliko domišljije, ki vas bo znala potegniti še iz tako nemogoče situacije in skrbi.

Pazite pa, da nezavedno ne boste na stran potisnili določene osebe s svoje bližine, ki si bo v tem obdobju želela nekoliko več vaše bližine oziroma vaše družbe. Ne bodite povsem hladni, zaprti vase in nezainteresirani.

Sporočilo pod številko 3

Za seboj imate kar nekaj slabih izkušenj in zato boste v prihajajoče obdobje stopali nekoliko bolj premišljeno in bolj se boste oklepali oseb, ki jih že poznate. Imeli boste občutek, da nekaj ni tako, kot je videti na prvi pogled in zato boste samo oprezali za tem, da maske padejo in da se pokaže realna slika. To bo zelo neugodno obdobje za novosti, spremembe in za večje finančne naložbe.

Pazite pa, da ta previdnost in premišljenost ne bosta prešli v strah, ki bi vas povsem prikoval na določeno točko, kjer bi bili že malce preveč paranoični. Postavite jasne meje, imejte razum v ospredju.

Sporočilo pod številko 4

Empatija bo tista, ki jo bodo opazili pri vas tudi ljudje, ki vas ne poznajo, zato pričakujte, da se bo marsikdo zatekel k vam po pomoč ali pa samo po nasvet. V tem obdobju boste pripravljeni pomagati in nekoliko več časa vložiti v druge. Malenkosti bodo tiste, ki bodo pri vas največ štele in zadovoljni boste šele, ko boste videli nasmeh na nasprotni strani oziroma pri sogovorniku.

Ključno pa je, da se ne boste v tem obdobju preveč razdajali oziroma da boste znali preceniti, kdaj gre za osebo, ki je do vas iskrena, kdaj pa gre za osebo, ki k vam pride samo, ko kaj potrebuje.

Plaže s fotografije vas lahko v mislih popeljejo v čas dopustov, ko ste ali pa ko še sedaj z družino uživate v morskih dogodivščinah in skupaj nizate nove spomine, ki se jih boste spominjali še dolgo. Naj vam bodo te plaže s fotografije v opomin, da navsezadnje sama lokacija na koncu dneva ni pomembna, ampak so pomembni ljudje, s katerimi preživite prosti čas, kajti z njimi lahko na katerem koli kraju ustvarite spomine in skupaj preživite dni, ki vas bodo napolnili z novimi izkušnjami.

Vsakdo ima na eni točki v življenju v mislih stvari, ki ga bremenijo. Prisotna je potreba, da se osvobodi skrbi, ki jih ne more nujno deliti s svojimi bližnjimi ali prijatelji. Osvobodite svoj um teh skrbi. Pogovorite se z našimi izkušenimi svetovalci. Ne veste, kaj vprašati? Kliknite tukaj!

Vas zanima, kaj vas čaka v prihodnosti? Se sprašujete, kako naprej? Pošljite SMS s ključno besedo PRIHODNOST na številko 3040. Odgovor boste prejeli takoj!