Razno

Razlaga sporočila – brezplačna napoved

SMS vedeževanje

Danes samo za vas odkrivam, kakšno posebno sporočilo skriva metulj, ki ste si ga izbrali. Preberite si, kaj vam sporoča, nato pa premislite, kaj vas tako zelo bremeni že nekaj časa in se osvobodite teh negativnih občutkov, delajte na sebi!
Te zanima podrobnejši vpogled, kaj te čaka v prihodnosti, kakšen bo zadnji poletni mesec in kje se skrivajo čarobni trenutki življenja? Preberi, kaj moraš storiti. >>

V nadaljevanju si preberi sporočila metuljev.

Sporočilo pod številko 1

Metulj pod številko 1 vam sporoča, da ste v obdobju, kjer se boste gnali za nečim več, želeli boste poskusiti nekaj novega in v svoje življenje boste želeli vpeljati nove vzorce. Vedno bolj se boste zavedali tudi reka: »Zdrav duh v zdravem telesu«, zato se boste zatekali k meditaciji, dihalnim vajam, jogi. To bo obdobje, kjer boste intenzivno delali na dobrem počutju in ne samo na materialnem, osebnem uspehu.

Pri vsem tem pa se je treba zavedati, da bo ključno to, da boste znali te novosti uspešno uskladiti s sedanjim življenjskim ritmom in vsemi zadolžitvami, da se ne boste zaradi njih le izogibali le-tem, da ne boste začeli bežati od življenja.

Sporočilo pod številko 2

Metulj pod številko 2 vam prinaša zelo pomembno sporočilo na področje odnosov. Kajti okoli vas bo bila oseba, ki ne bo živela po enakem principu in z enakim ritmom, kot vi sami. Zato vas bo to ujezilo, hkrati pa tudi razočaralo, kajti občutek boste imeli, da se ta oseba le okorišča na račun vaše dobrote in tu bo čas, da potegnete konkretne meje, da poveste, kaj vas moti. Postavite se zase!

Kajti pomembno je, da te jeze in razočaranja ne držite v sebi, ampak da poskrbite, da vse te občutke izrazite, da se jih osvobodite. Le tako boste kos vsemu, kar prihaja in le tako boste postavili meje.

Sporočilo pod številko 3

Metulj pod številko 3 vam sporoča, da bo pri vas do izraza prišla ustvarjalnost in znali boste poslušati, kaj vam sporoča intuicija. To bo prava kombinacija za to, da na področju posla ali osebnih ciljev naredite ključne premike, ki vam bodo odprli nova vrata. Omejitve, strahove in vpliv drugih boste pustili ob strani in zato se boste vsega lotili veliko manj obremenjeno in lažje boste pokazali, kakšne potenciale skrivate v sebi.

Pomembno je, da pri vsem tem čim manj eksperimentirate in se čim bolj držite razuma. Kajti zdaj ne bo čas za to, da se kar takoj zaženete v prevelike zadolžitve, ampak začnite svojo pot graditi pri samih temeljih.

Sporočilo pod številko 4

Metulj številka 4 kaže na to, da se bo v prihodnjih dneh vse vrtelo okoli vas in vašega počutja. Kajti v ospredju bo pomanjkanje energije, apatičnost, ne boste imeli motivacije za nič in nenehno se boste počutili utrujene, brez prave volje. Sprijazniti se boste morali s tem, da so vas pretekle zadolžitve popolnoma izčrpale in da se morate nekoliko odpočiti, si nabrati moči. Zato svoje moči usmerite samo v tisto najnujnejše!

Ključno pri vsem tem je, da poslušate sebe in svoje telo, kajti ne boste se smeli gnati preko osebnih meja. V nasprotnem primeru vas bo telo samo opozorilo in na silo ustavilo, vas položilo v posteljo.

Metulji v sebi nosijo lahkotnost, mir in hkrati tudi krhkost. So pravi mojstri preobrazb in napredka, kajti zanimivo jih je opazovati, kako se iz jajčeca razvije gosenica in se na koncu še ta preobrazi v metulja. Naj vam bo ta opomin, da določene osebe ne smete ocenjevati na prvi pogled, kajti nikoli ne veste, na kateri točki preobrazbe je. Ali je še sramežljivo jajce, drzna gosenica, ki se v življenju še išče, ali pa je že na točki, ko je že osvojil lekcije in se zato že preobrazil v čudovitega metulja! Vsak mora prehoditi določeno pot, da lahko zasije.

Vsakdo ima na eni točki v življenju v mislih stvari, ki ga bremenijo. Prisotna je potreba, da se osvobodi skrbi, ki jih ne more nujno deliti s svojimi bližnjimi ali prijatelji. Osvobodite svoj um teh skrbi. Pogovorite se z našimi izkušenimi svetovalci. Ne veste, kaj vprašati? Kliknite tukaj!

Vas zanima, kaj vam prinaša prihodnost? Se sprašujete, kako naprej? Pošljite SMS s ključno besedo PRIHODNOST na številko 3040. Odgovor boste prejeli takoj!